Προς το περιεχόμενο

Ληξη συμβολαιου, απο 40 ευρω , πηγε στα 62;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι πάροχοι
σου ζητάνε να προπληρώσεις την πάγια χρέωση του επόμενου μήνα
και σε αυτήν προσθέτουν αναδρομικά τις χρήσεις εκτός παγίου του προηγούμενου μήνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

33 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Γιατι να προπληρωσω ενα μηνα; Βαφτιστηρια τους εχω;

Δικιο έχεις. Αν αλλάξεις παροχο περίμενε να βγει και ο τελευταίος λογαριασμός cosmote για να συμψηφιστούν τα ποσά ανάλογα με το πότε εκανες τη διακοπή όπως είπε και ο neda.

31 minutes ago, Witcher1st said:

επισης μια χαρα μπαινει και NOVA, παρολο που η οπτικη ειναι της Cosmote, απλα δινει μεχρι 200αρα, πραγμα που δε με χαλαει.

Eγραψα εγω οτι δεν γινεται ? Διαβασε ξανα το ποστ μου. Ισα ισα , οπως εγραψα και δειχνεις οτι δεν εισαι ενημερωμενος , υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η νοβα πλεον να δινει και πανω απο 200 σε οπτικες αλλων.
Για την τιμη που αλλαζει μετα το περας του συμβολαιου , σε μενα γραφει τα εξης (nova 200 οπτικη):

Spoiler

spacer.png

Οταν ληξει το συμβολαιο μου , το 55 θα ισχυει , ασχετα τι θα λεει τοτε ο τιμοκαταλογος για την 200αρα.

Στο τηλεφωνο μου ειπαν για την κλασσικη τιμη που υπαρχει στο site δλδ 50.90, με 1 μηνα δωρο τα παγια, και οτι απο τα 62.22 θα μου αφαιρεθουν 21 ευρω στον επομενο λογαριασμο. 200αρα με Cosmote Cinema. Δλδ ο μηνας θα μου βγαινει 47.5

Δε ξερω εαν το λες και προσφορα.. Οταν στη NOVA θα δινω κατω απο 40..

Κανω αιτηση για φορητοτητα ή συνεχιζω με Cosmote; Τι θα κανατε στην θεση μου;

Ισως εαν δουν την φορητοτητα να μου δωσουν 2 μηνες παγια δωρεαν; Παιζει κατι τετοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...