Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

50 ευρώ φίλε. Αλλά το θέμα είναι γιατί δεν τα βλέπω ως υπόλοιπο ενώ ως καταθέσεις ήρθαν. 

Μπορει να σου εχει τυχει αυτο;;;

image.png.ef74bc43842f397890ac798506695e4c.pnghttps://www.paypal.com/gr/cshelp/article/why-is-my-payment-on-hold-or-unavailable-help126?locale.x=el_GR

Υ.Γ. Boubis μας εχεις λειψει.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, dbrillis είπε

Μπορει να σου εχει τυχει αυτο;;;

image.png.ef74bc43842f397890ac798506695e4c.pnghttps://www.paypal.com/gr/cshelp/article/why-is-my-payment-on-hold-or-unavailable-help126?locale.x=el_GR

Υ.Γ. Boubis μας εχεις λειψει.

Καλησπερα φίλε μου.. Τελικά ήθελε να μπω από pc και τα έβγαλα όλα καλά.. 

Δεν πολύ μπαίνω εδώ πλέον όντως. 

Ότι θέλετε με βρίσκεται στο τικ τοκ... 

Στείλε μου μήνυμα να σας δώσω όνομα 

• Haha 2
Δημοσ.

Για μια ερώτηση 

τι ώρα ανεβάζεις τα βίντεο σου στο τικ τοκ διότι Αν θες να κανείς reach σε American audience λενε να το ανεβάζεις σε ώρες Αμερικής δηλ 6 ώρα εδώ απογ πρωί εκεί 11 κάτι τετιο 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 18/9/2024 στις 1:34 ΜΜ, logokrimenos είπε

Είναι απίστευτο ποσο πολυ πουλάει το να κάνεις τον ηλίθιο. Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα και με πιο τρανταχτό τον ορεινό μελισούλη

Ειναι  και μια αλλη με κατι κατσικες, zafeiropoulou , πιθανοτατα τσιγγανα.
Βοηθαει οτι εχει και μεγαλα ζιαβυ,αν και δεν ειναι πολυ χυμα ( ακομα ) .

Δημοσ.
11 ώρες πριν, star12 είπε

Για μια ερώτηση 

τι ώρα ανεβάζεις τα βίντεο σου στο τικ τοκ διότι Αν θες να κανείς reach σε American audience λενε να το ανεβάζεις σε ώρες Αμερικής δηλ 6 ώρα εδώ απογ πρωί εκεί 11 κάτι τετιο 

Από τα βίντεο δεν πήρα ούτε ένα ευρώ... Από τα live κάτι ψιλά οκ... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Από τα βίντεο δεν πήρα ούτε ένα ευρώ... Από τα live κάτι ψιλά οκ... 

ok η ερώτηση μου ομωσ Ήταν άλλη όταν ανεβάζετε βίντεο ακόμα και στο YouTube το ανεβάζετε σε ώρες Αμερικής για να το δουν και κει ;;

Επεξ/σία από star12
Δημοσ.
7 ώρες πριν, star12 είπε

ok η ερώτηση μου ομωσ Ήταν άλλη όταν ανεβάζετε βίντεο ακόμα και στο YouTube το ανεβάζετε σε ώρες Αμερικής για να το δουν και κει ;;

εκεινες τις ωρες κοιμαμαι ...

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Αν θες να τα κονομησεις να ξυπνας

Και γω εχω ένα καναλάκι στο goutube me 7.000 ακολούθους και μερικά βίντεο με καλές θεάσεις αλλα δεν έχω κάνει αίτημα για είσπραξη. Μοιράζω γνωση δωρεάν

Α τώρα το είδα πέρασα τους 8.000..............💪

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, papoys1 είπε

Αν θες να τα κονομησεις να ξυπνας

Και γω εχω ένα καναλάκι στο goutube me 7.000 ακολούθους και μερικά βίντεο με καλές θεάσεις αλλα δεν έχω κάνει αίτημα για είσπραξη. Μοιράζω γνωση δωρεάν

Α τώρα το είδα πέρασα τους 8.000..............💪

17κ εχω στο τικ τοκ μαγκες

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/9/2024 στις 10:47 ΠΜ, LabrakisG1992 είπε

Καλημερα σε ολους. Πριν αρχισει το κραξιμο να πω, οτι ουτε ινφλουενσερ θελω να γινω, ουτε νομιζω οτι θα κονομησω απο τα σοσιαλ μιντια.

Η απορια μου ειναι οι εξης. Εχω ανεβασει 4-5 βιντεο στο Τικ Τοκ (δικα μου βιντεο) και εχουν μαζεψει(απροσδοκητα καθώς ανεβηκαν για χαβαλε) αρκετα views (το ενα ειναι σχεδον 300.000, το αλλο 200.000, και τα αλλα γυρω στα 50.000).

Ειπα να ρωτησω αν ξερει καποιος υπαρχει περιπτωση να μπορεις να βγαζεις εστω και ψιχουλα απο το τικτοκ? Η' τα λεφτα ερχονται μονο απο χορηγιες? Δεν πληρωνει με τα views οπως το youtube?

αν δηλωσεις επαγγελματιας δλδ. οτι το προφιλ σου ειναι δηλωμενο σαν εταιρεια τοτε εισπρατεις.και θα εβγαζες  μισθο.γνωστος μου με τετοια νουμερα εβγαζε 600-800 ευρω τον μηνα.ομως θελει να επενδυεις μερικα χρηματα σε διαφημιση για προμοσιον ωστε να εχεις και αλλα views.μετα θα παιρνεις καρδουλες,δωρα κ.λ.π θελει λιγο ψαξιμο και κυνηγι.οσο καλα τα πας το τικ τοκ θα σε επιβραβευει και θα σου στελνει και αποκλειστικες πληροφοριες για τροπους να τα πας καλυτερα,θελει να σε εκμεταλευτει δλδ προς οφελος και των 2 σας.

η αλλη λυση ειναι αυτη που σου ειπαν, η χυμα..

τι βιντεο εκανες απο περιεργεια? θες να μας ανεβασεις καποιο ? εχεις καλα νουμερα

Επεξ/σία από megapaixtaras
Δημοσ.
11 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

αν δηλωσεις επαγγελματιας δλδ. οτι το προφιλ σου ειναι δηλωμενο σαν εταιρεια τοτε εισπρατεις.και θα εβγαζες  μισθο.γνωστος μου με τετοια νουμερα εβγαζε 600-800 ευρω τον μηνα.ομως θελει να επενδυεις μερικα χρηματα σε διαφημιση για προμοσιον ωστε να εχεις και αλλα views.μετα θα παιρνεις καρδουλες,δωρα κ.λ.π θελει λιγο ψαξιμο και κυνηγι.οσο καλα τα πας το τικ τοκ θα σε επιβραβευει και θα σου στελνει και αποκλειστικες πληροφοριες για τροπους να τα πας καλυτερα,θελει να σε εκμεταλευτει δλδ προς οφελος και των 2 σας.

η αλλη λυση ειναι αυτη που σου ειπαν, η χυμα..

τι βιντεο εκανες απο περιεργεια? θες να μας ανεβασεις καποιο ? εχεις καλα νουμερα

Δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω εδω. Το καλο μου ειναι ενα που η γυναικα μου εχει παρει ενα τρυπιο βρακι μου και προσπαθει να με πεισει να το πεταξω :Ρ 

Το προφιλ μου ειναι george_lamprakis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...