papresa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Έχω κάποια αρχεία, κυρίως φωτογραφίες, θέλω να τα σβήσω. Προσπαθώ καθημερινά εδώ και 2-3 εβδομάδες. Εκείνη την στιγμή φαίνεται ότι διαγράφονται, μετά από λίγο όταν ανοίγω να δω, είναι πάλι εκεί. Δοκίμασα και από τα προσφάτως διαγραμένα να κάνω οριστική διαγραφή. Δεν, δεν, δεν... Τι συμβαίνει; Γιατί επιμένουν να μην διαγράφονται;
papresa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά νομίζω ναι. Τουλάχιστον έχω ορίσει οι φωτογραφίες από την κάμερα να αποθηκεύονται εκεί.
kostasbm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 9 hours ago, papresa said: Έχω κάποια αρχεία, κυρίως φωτογραφίες, θέλω να τα σβήσω. Προσπαθώ καθημερινά εδώ και 2-3 εβδομάδες. Εκείνη την στιγμή φαίνεται ότι διαγράφονται, μετά από λίγο όταν ανοίγω να δω, είναι πάλι εκεί. Δοκίμασα και από τα προσφάτως διαγραμένα να κάνω οριστική διαγραφή. Δεν, δεν, δεν... Τι συμβαίνει; Γιατί επιμένουν να μην διαγράφονται; βγάλε τη κάρτα βάλτε σε ένα στικάκι και κάνε φορματ σε πισι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα