alexvi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 46 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ακόμα ένα "περιστατικό" που δεν έγινε ποτέ. ? Αλληγορικό μύνημα αλλά σε ποιο αναφέρεστε? 10 λεπτά πριν, Skrobo είπε Επειδη δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί το δικαστικό σύστημα, καλύτερα να μην κάνεις τίποτα. Ειναι διαφορετικό πράγμα να κάνει σύσταση ο αστυνομικός επειδή βαριέται και διαφορετικό πράγμα να κάνει εγκληση αυτος που παρενοχλήθηκε Μόνο που στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν υπάρχει τίποτα παρενοχλητικο όπως λες. Και σε περίπτωση που δεν έχεις βγάλει πρόσωπα φωτό ούτε καν πιάνεται για προσωπικά δεδομένα. Η έγκληση κάνει και 100 ευρώ έχε υποψην. Αλλά έγκληση γιατί? Για προσωπικά δεδομένα? Ε όχι δε πετάω 100 ευρώ έτσι.
Skrobo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, alexvi said: Μόνο που στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν υπάρχει τίποτα παρενοχλητικο όπως λες. Και σε περίπτωση που δεν έχεις βγάλει πρόσωπα φωτό ούτε καν πιάνεται για προσωπικά δεδομένα. Η έγκληση κάνει και 100 ευρώ έχε υποψην. Αλλά έγκληση γιατί? Για προσωπικά δεδομένα? Ε όχι δε πετάω 100 ευρώ έτσι. Μιλάμε για το δικό σου υποθετικό οπου εσυ θα κάνεις το ίδιο σε γυναικίες τουαλέτες και "δεν θα γίνει τίποτα". Δεν θα γίνει τίποτα μόνο αν δεν θέλει να ασχοληθεί κάποια απο τις γυναίκες στις τουαλέτες. Επίσης, σταματα να μιλάς για προσωπικά δεδομένα. Ειναι κάτι 100% συγεκριμένο και έχει να κάνει με πληροφορίες που μπορουν να κρατάνε οι εταιρίες και πως τις αποθηκευουν. Μεταξύ δυο πολιτών δεν υπάρχουν "προσωπικά δεδομένα".
alexvi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, Skrobo είπε Επειδη δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί το δικαστικό σύστημα, καλύτερα να μην κάνεις τίποτα. Ειναι διαφορετικό πράγμα να κάνει σύσταση ο αστυνομικός επειδή βαριέται και διαφορετικό πράγμα να κάνει εγκληση αυτος που παρενοχλήθηκε. Δεν είναι ότι βαριεται μια χαρά θα ρωτήσουν λεπτομέρειες αλλά έτσι έχουν δωθεί οδηγίες. Αν δε σου βρουν σε σωματικό έλεγχο κάτι και δεν εκκρεμεί ποινή εναντίον σου απλά σου λένε απέφυγε το σκηνικο δε θα σε πάνε αυτοφωρο. Πχ αφού το βλέπεις άλλαξε τουαλετα. Η για να δω το κινητό σου και εφόσον δεν είχε καμιά φωτό παρά μόνο με τις χέστρες όπως μια χεστρα ήταν και το κεφάλι της τότε θα της λέγαν και καλό βραδυ. Και μετά οι λαλακες φίλοι της θα με βρίσκανε δύο στενά πιο κάτω. Όσο για το δικαστικο σημάσια έχει η πρόθεση όχι η πράξη τόσο. Εκτός από την περίπτωση του φόνου που και αυτό αν έχει γίνει εξαμελειας οι ποινές γίνονται πάρα πολύ μικροτερες 2 λεπτά πριν, Skrobo είπε Μιλάμε για το δικό σου υποθετικό οπου εσυ θα κάνεις το ίδιο σε γυναικίες τουαλέτες και "δεν θα γίνει τίποτα". Δεν θα γίνει τίποτα μόνο αν δεν θέλει να ασχοληθεί κάποια απο τις γυναίκες στις τουαλέτες. Επίσης, σταματα να μιλάς για προσωπικά δεδομένα. Ειναι κάτι 100% συγεκριμένο και έχει να κάνει με πληροφορίες που μπορουν να κρατάνε οι εταιρίες και πως τις αποθηκευουν. Μεταξύ δυο πολιτών δεν υπάρχουν "προσωπικά δεδομένα". Αυτό σου εξηγώ δεν τράβηξε την πουτσα μου την ώρα που κατουραγα.οποτε και θα είχε πρόθεση να σε βλάψει επί προσωπικού. Ούτε μπήκε μόνη της δλδ με "περίεργη" προθεση. Πηρε το οκ των φίλων της έβγαλε μια φωτο και μετά βγήκε γρήγορα. Οπότε δεν προκύπτει δόλος. Η διακίνηση υλικού. Οπότε και να θελήσει να ασχοληθεί μαζί μου στο υποθετικό σενάριο όπου( ναι μπήκα αλλά δεν τράβηξα φωτό απλά κράταγα το τηλ μου και ναι δεν έγινε απολύτως τίποτα και με είδε και η καθαρίστρια) δε θα μπορούσε να πει τίποτα εκτός αν το τράβαγε πολύ οπότε θα γινονταν έλεγχος σωματικός και του τηλεφώνου μου για το τι υλικό τράβηξα. Αν τώρα φοβάσαι τις γυναίκες η σε έχει τρομοκρατήσει ο Ευάγγελατος αυτό είναι δικό σου θέμα .Πολλοί άντρες το κάνουν και όσοι κατά τύχη βρουν και μια κοπέλα στην παρέα από ανασφάλεια τους κάνουν τα χατίρια και τις χαρές και εμφανίζονται σαν υπερπροστατευτικοί. Όπως στην παρούσα περίπτωση γτ δε μπήκε με δική της πρωτοβουλία αλλά συνοδεύονταν και από άλλους. Στην δικιά μου παρέα που δε θα κάνα με τέτοια κοπέλα αν μου λέγε κάτι τέτοιο θα τρώγε και δύο τρεις 'φαπες" προς συμμόρφωση. Θα βρησκε το κινητό της στην λεκάνη και εκείνη απέξω κλωτσιδων.Από την στιγμή που το ανέχτηκαν άλλοι 4 μαντραχαλοι είναι ντροπή του ανδρικού είδους. Όσον αφορά τα προσωπικα δεδομένα ασφαλώς και υφίσταται μεταξύ δύο φυσικών προσώπων. Δλδ έχω δικαίωμα να σε φωτογράφηση στο μπαλκόνι? Σε απόσταση 5 μέτρα? Και να μην έχει συνέπειες?
Skrobo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, alexvi said: Δεν είναι ότι βαριεται μια χαρά θα ρωτήσουν λεπτομέρειες αλλά έτσι έχουν δωθεί οδηγίες. Αν δε σου βρουν σε σωματικό έλεγχο κάτι και δεν εκκρεμεί ποινή εναντίον σου απλά σου λένε απέφυγε το σκηνικο δε θα σε πάνε αυτοφωρο. Πχ αφού το βλέπεις άλλαξε τουαλετα. Η για να δω το κινητό σου και εφόσον δεν είχε καμιά φωτό παρά μόνο με τις χέστρες όπως μια χεστρα ήταν και το κεφάλι της τότε θα της λέγαν και καλό βραδυ. Και μετά οι λαλακες φίλοι της θα με βρίσκανε δύο στενά πιο κάτω. Όσο για το δικαστικο σημάσια έχει η πρόθεση όχι η πράξη τόσο. Εκτός από την περίπτωση του φόνου που και αυτό αν έχει γίνει εξαμελειας οι ποινές γίνονται πάρα πολύ μικροτερες Λες 15 διαφορετικά πράγματα σε μια πρόταση. Αν κάνεις κάτι και κάποιος θέλει να κάνει έγληση, ΔΕΝ έχει πλέον η αστυνομία να αποφασίσει για "αν σε παει αυτοφωτο" ή "να δει το κινητό σου" ή οτι άλλο έχεις σκεφτεί ή έχεις δει σε ταινίες. Για την πρόθεση η όχι, δεν θα κάνουμε μαθήματα για mens rea και actus reus. Την επόμενη φορά που θα σε σταματήσουν επειδή έτρεχες, πάνε δικαστικά και πες τους οτι δεν ειχες πρόθεση να τρέξεις, αρα ολα οκ. 1
alexvi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Skrobo είπε Την επόμενη φορά που θα σε σταματήσουν επειδή έτρεχες, πάνε δικαστικά και πες τους οτι δεν ειχες πρόθεση να τρέξεις, αρα ολα οκ Εδώ ρε φίλε πως γίνεται να μην είχες πρόθεση να τρέξεις και να έτρεξες.? Κόλλησε το γκάζι? Αν μπορείς απέδειξε το κάνε ένσταση και δείξε το. Γι'αυτό αν θυμάσαι παλιά γινόταν αυτόφωρο πάνω από 30 χλμ παραβίαση. Με το ανακριτικό. Μια στις 100000 περιπτώσεις όντως έτσι είναι. Δλδ θεωρείς ότι το να μπει κάποιος στις γυναικείες τουαλέτες να τραβήξει μια φωτο την λεκάνη και να φύγει χωρίς άλλο υλικό που να μαρτυρά πρόθεση επαναληψιμότητα διακίνηση κλπ θα είναι νομικά καταδικαστεο? Αυτό ούτε στο ιραν Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από alexvi
Skrobo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, alexvi said: Εδώ ρε φίλε πως γίνεται να μην είχες πρόθεση να τρέξεις και να έτρεξες.? Κόλλησε το γκάζι? Αν μπορείς απέδειξε το κάνε ένσταση και δείξε το. Γι'αυτό αν θυμάσαι παλιά γινόταν αυτόφωρο πάνω από 30 χλμ παραβίαση. Με το ανακριτικό. Μια στις 100000 περιπτώσεις όντως έτσι είναι. Δεν γίνεται να μπερδευτικα και να νόμιζα οτι ήμουν σε άλλο δρόμο ή οτι ειδα λάθος την ταμπέλα, αλλά εσυ γίνεται να μπερδευτικές και να νόμιζες οτι ήσουν σε άλλες τουαλέτες ή να είδες λάθος την ταμπέλα. Με κούρασες. Καλη συνέχεια στο υποθετικό σενάριο σου.
alexvi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Skrobo είπε Δεν γίνεται να μπερδευτικα και να νόμιζα οτι ήμουν σε άλλο δρόμο ή οτι ειδα λάθος την ταμπέλα, αλλά εσυ γίνεται να μπερδευτικές και να νόμιζες οτι ήσουν σε άλλες τουαλέτες ή να είδες λάθος την ταμπέλα. Με κούρασες. Καλη συνέχεια στο υποθετικό σενάριο σου. Όταν πήρες το δίπλωμα οδήγησης πιστοποιεις ότι ξέρεις τον ΚΟΚ και διακρίνεις τα σήματα που και έδωσες με ένα λάθος επιείκεια. Άρα επειδή όλοι μπερδευομαστε κάποιες φορές είναι ανθρώπινο. Αν δε σε πιάσουν και άτυχο. Αν το κάνεις κάθε μέρα είναι εσκεμμένο. Εγώ δεν πιστοποίησαν ποτέ ότι ξέρω τα σήματα στις τουαλέτες του κάθε καραμητρου ούτε υπάρχει γραπτός κώδικας για ποινές σε χρήση της άλλης τουαλέτας. Άρα ναι μπορώ να επικαλεστώ ακόμα και ηθελημένη είσοδο μου αν μου γίνονταν έλεγχος Καλη συνέχεια
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, alexvi είπε Όταν πήρες το δίπλωμα οδήγησης πιστοποιεις ότι ξέρεις τον ΚΟΚ και διακρίνεις τα σήματα που και έδωσες με ένα λάθος επιείκεια. Άρα επειδή όλοι μπερδευομαστε κάποιες φορές είναι ανθρώπινο. Αν δε σε πιάσουν και άτυχο. Αν το κάνεις κάθε μέρα είναι εσκεμμένο. Εγώ δεν πιστοποίησαν ποτέ ότι ξέρω τα σήματα στις τουαλέτες του κάθε καραμητρου ούτε υπάρχει γραπτός κώδικας για ποινές σε χρήση της άλλης τουαλέτας. Άρα ναι μπορώ να επικαλεστώ ακόμα και ηθελημένη είσοδο μου αν μου γίνονταν έλεγχος Καλη συνέχεια Oπότε το ίδιο μπορεί να επικαλεστεί και η κοπέλα που μπήκε στις ανδρικές. Που καταλήγουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα