alexvi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Φέρνω ένα θέμα προς συζήτηση. Προ ολίγου στο μολ ήταν μια παρέα με μια κοπέλα και τρία αγόρια . Αυτή πάντα με την συνοδεία των αγοριών μπήκε στις αντρικές τουαλετες σε γνωστο εμπορικο και έβγαλε σελφι. Δεν νομίζω βέβαια ότι τράβηξε κάποιο άτομο αλλά περνούσα καθότι πήγαινα να κάνω την ανάγκη μου. Δεν έκανα κάτι απλά πήγα σε τουαλέτα και έκλεισα την πόρτα οπότε και έφυγε. Ο λόγος που δεν της άρπαξα το τηλέφωνο από τα χέρια ότι δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν τα άλλα 3 4 αγόρια της παρέας διότι μπορείς να βγεις δαρμενος και δεν είμαι ο Ράμπο ούτε ο Ζαμπίδης. Η ασφάλεια αφού κατέγραψε το περιστατικό μου είπε να δούμε κάμερα μόνο μετα από αναφορά στην αστυνομία και η αστυνομία τηλεφωνικα που ρωτησα στο πλησιέστερο τμήμα με ρώτησε αν τραβούσε σελφι τι φωτογραφίες εβγαλε κλπ μου είπε μόνο μυνηση για προσωπικά δεδομένα αν με έχει σε φώτο. Αλλιώς ότι κρίνω. Εδώ που τα λέμε μόνο για συστάσεις ήταν το περιστατικό απλά για να σπάσει η μαγκιά. Ηλικία 16-18 πρέπει να τανε αν και μεγαλοδιχνανε Εσείς τι θα κάνατε Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από alexvi 7
Neptu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, alexvi είπε μπήκε στις αντρικές τουαλετες σε γνωστο και έβγαλε σελφι. εδώ δε κατάλαβα τι εννοείς, σε γνωστό; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Neptu
alexvi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Neptu είπε εδώ δε κατάλαβα τι εννοείς, σε γνωστό; Σε γνωστό εμπορικο
Neptu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου καταρχήν πάλι καλά που δεν έκανες κάτι διότι την είχες βάψει. Φαντάζομαι από τώρα τους αυριανούς τίτλους.... Σάτυρος επιτέθηκε σε ανήλικη, την έσυρε στις αντρικές τουαλέτες... "Μάρτυρες" και οι φίλοι και άντε να ξεμπλέξεις Βέβαια αν ήσουν εσύ με κάμερα στις γυναικείες..... 1
alexvi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, Neptu είπε καταρχήν πάλι καλά που δεν έκανες κάτι διότι την είχες βάψει. Φαντάζομαι από τώρα τους αυριανούς τίτλους.... Σάτυρος επιτέθηκε σε ανήλικη, την έσυρε στις αντρικές τουαλέτες... "Μάρτυρες" και οι φίλοι και άντε να ξεμπλέξεις Βέβαια αν ήσουν εσύ με κάμερα στις γυναικείες..... Να σου πω εμένα με ενοιαζε μην μου την πέφτανε γτ φαίνονταν και κάπως ότι ψάχνονταν και αυτή μάλλον έκανε χρήση του ότι ήταν και η πάρεα της δίπλα. Αν το τραβήξω το πολύ συστάσεις θα πάρουν γτ μπορεί να ήταν και ανηληκα και από την στιγμή που δεν βγήκαν επίμαχες φωτο. Τώρα αν έμπαινα και το κάνα στις γυναικείες πάλι το ίδιο θα γίνονταν. Αν δεν είχα τραβήξει δλδ κάποια ακατάλληλη φωτό το πολυ να μου γίνονταν συστάσεις. Άλλωστε μη νομίζεις τέτοιες αναφορές και από κοπέλες είναι κλασσικές και συχνές στο μολ. Πριν μπω οι αστυνομικοί αυτό κάνουν συστάσεις και κουβέντα και σε αγόρια που προφανώς έχει πάει κάποια να πει τα δικά της. Ποτέ δεν έχουν κρατήσει κάποιον για τα περεταιρω. Σιγά μην ασχοληθούν με το ποιος έπιασε τον κωλο ποιας δεκαεξάχρονης και αν λέει αλήθεια. Το πολύ κανας σωματικός έλεγχος Όσον αφορά την αστυνομία εδώ θα σου πω ότι η αστυνομικός αφού με κράτησε στην γραμμή για περίπου ένα τέταρτο με ρωτάγε αν τράβαγε πολλές φωτογραφίες τι είδους φωτόγραφιες τράβαγε ότι να πάω αύριο να το αναφέρω στο τμήμα εάν θέλω. Τι είδους κατηγορία θα πάρουν. Δλδ δε μπορώ να σου πω ότι με ξεπεταξε. Ρώτησε και συναδέλφους. Με ρώτησε αν ήταν ανηληκα. Πιθανώς να έχει συμβεί πολλές φορές και να είναι ρουτίνα. Και προφανώς αποδεικνύεται ότι τα ΜΜε μόνο κλίμα δημιουργούν και εντυπώσεις τίποτα παραπανω. Οπότε σου λέει αυτό που πολύ ορθά είχε πει ο αστυνομικός στην τοξικομανη που είχε εξάρτηση κυρία μου δεν είναι ταξί η αστυνομία να αναφέρουμε το ότιδηποτε και να το αναιρουμε. Και εδώ έρχεται και άλλη ερώτηση. Αν εισουν στον στρατό και γινόταν αυτό θα το ανέφερες ? Θα έβγαινες να πεις να ελεγχθεί το κινητό του τάδε στην αναφορά? Όσο? Γτ έδω το πολύ να φύγεις και να το ξεχάσεις εκεί θα σου μέναν αξέχαστα τα αντίποινα. Συν ότι μπορεί να βγάζανε και οι φίλοι της σελφι αν έκανα κάτι Επίσης δες το και πιο πονηρά ότι γι'αυτό μπήκε μαζί τους. Δεν ξέρω αν θα το τολμούσε μόνη της. Ίσως να θελαν και εκείνοι να προκαλεσουν 1
lector Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Ποια ειναι τα προσωπικα δεδομενα; Το οτι πηγες για κατουρημα σε κοινοχρηστες τουαλετες σε ενα εμπορικο κεντρο; Απο τη στιγμη που περασες την πορτα μεχρι που ξαναβγηκες παιζει να σε εχουν τραβηξει 150 καμερες εκει μεσα, και σε πειραξαν τα βλαμμενα πιτσιρικια που χαζολογουσαν; 4 3
alexvi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 27 λεπτά πριν, lector είπε Ποια ειναι τα προσωπικα δεδομενα; Το οτι πηγες για κατουρημα σε κοινοχρηστες τουαλετες σε ενα εμπορικο κεντρο; Απο τη στιγμη που περασες την πορτα μεχρι που ξαναβγηκες παιζει να σε εχουν τραβηξει 150 καμερες εκει μεσα, και σε πειραξαν τα βλαμμενα πιτσιρικια που χαζολογουσαν; Ε θα κάνω κι εγώ το ίδιο τότε στις γυναικείες αφου είναι κλαιν
lector Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, alexvi είπε Ε θα κάνω κι εγώ το ίδιο τότε στις γυναικείες αφου είναι κλαιν Οσον αφορα τα "προσωπικα δεδομενα" ειναι οντως κλαιν, και ισχυει αυτο που ειπα και παλι. Η διαφορα ομως ειναι οτι θα σε πανε για παρενοχληση κλπ. 1
Neptu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου εμένα προσωπικά δε θα με πείραζε το σκηνικό. Δε θα έδινα καν σημασία. Το εξοργιστικό όμως είναι πως αν ο ts έμπαινε αυτός σε γυναικείες με το κινητό η εξέλιξη θα ήταν πολύ διαφορετική και τώρα θα μας έγραφε από το κρατητήριο. Και όσοι σχολιάζουν τώρα εδώ θα κάνανε τελείως διαφορετικά σχόλια 2 1
alexvi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σιγά καλέ θα το κάνω. Αρκεί να μην βγάλεις οπίσθια. Βέβαια παίζει ρόλο και η ηλικια. Άλλο να Σάι 17 άλλο 30 37 λεπτά πριν, lector είπε παρενοχληση Ναι καλα . Αυτό δεν είναι παρενόχληση. Το απιθανο να σου γίνουν συστάσεις. Θα πεις έκανα λάθος δεν το είδα κλπ. Μύθοι είναι αυτά. Άλλωστε μου το πε και η αστυνομικος. Το πολύ να φας ξύλο από καμίας τον γκόμενο που την περιμένει απεξω. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από alexvi
haris_216 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου "Καπηλεύομαι" το νήμα μια που η γενικότητα του τίτλου το επιτρέπει Αρχικά να πω ότι σιχαίνομαι αυτή την "καραμέλα" των "προσωπικών δεδομένων". Όχι γιατί δεν πρέπει να προστατεύονται αλλά γιατί έχει γίνει αυτό που είπα (καραμέλα) και παίζει πια σε (σχεδόν) όλες τις συζητήσεις. Και πολλοί τρελαίνονται και αν παρακολουθήσεις αυτό που λένε ούτε καν καταλαβαίνουν τι/πως προσπαθούν να προστατεύσουν. That being said έρχομαι και στην ερώτηση που μου μπήκε στο κεφάλι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα έβλεπα κάπου κάποια είδηση αναφορικά με την κακοκαιρία και στις φωτογραφίες είχε μία με κάποιον να περνούσε λίγο "άτσαλα" (ή και ελαφρώς αστεία) από ένα δρόμο με νερά εν μέσω βροχής. Εννοείται πως η φωτογραφία ήταν τόσο καθαρή που αν ήταν σωστή η γωνία θα μπορούσε ο άνθρωπος να cropάρει μόνο το πρόσωπο και να το χρησιμοποιήσει σαν φωτογραφία...ταυτότητας/διαβατηρίου Κι ερωτώ. Υπό ποίο σκεπτικό επιτρέπεται η ανάρτηση τέτοιων φωτογραφιών (δεν μιλάω για ένα γενικό πλήθος αλλά για άτομα στοχευμένα κι ευκόλως αναγνωρίσιμα, προφανώς από αυτούς που τους ξέρουν) από κανάλια, sites, κλπ κι έτσι και τραβήξεις καμιά γενική φωτογραφία πλήθους ο άλλος μπορεί να στην πει; Ή αν ανεβάσεις πουθενά φωτογραφία/βίντεο τρελαίνονται όλοι και αρχίζουν να σου φωνάζουν να σβήσεις την πινακίδα από εδώ ή το πρόσωπο του άλλου από εκεί; (δεν μου έχει συμβεί αλλά βλέπω να πιάνει παράνοια πολλούς)
filip123go Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) On 17/09/2024 at 22:04, alexvi said: Καλησπέρα Φέρνω ένα θέμα προς συζήτηση. Προ ολίγου στο μολ ήταν μια παρέα με μια κοπέλα και τρία αγόρια . Αυτή πάντα με την συνοδεία των αγοριών μπήκε στις αντρικές τουαλετες σε γνωστο εμπορικο και έβγαλε σελφι. Δεν νομίζω βέβαια ότι τράβηξε κάποιο άτομο αλλά περνούσα καθότι πήγαινα να κάνω την ανάγκη μου. Δεν έκανα κάτι απλά πήγα σε τουαλέτα και έκλεισα την πόρτα οπότε και έφυγε. Ο λόγος που δεν της άρπαξα το τηλέφωνο από τα χέρια ότι δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν τα άλλα 3 4 αγόρια της παρέας διότι μπορείς να βγεις δαρμενος και δεν είμαι ο Ράμπο ούτε ο Ζαμπίδης. Η ασφάλεια αφού κατέγραψε το περιστατικό μου είπε να δούμε κάμερα μόνο μετα από αναφορά στην αστυνομία και η αστυνομία τηλεφωνικα που ρωτησα στο πλησιέστερο τμήμα με ρώτησε αν τραβούσε σελφι τι φωτογραφίες εβγαλε κλπ μου είπε μόνο μυνηση για προσωπικά δεδομένα αν με έχει σε φώτο. Αλλιώς ότι κρίνω. Εδώ που τα λέμε μόνο για συστάσεις ήταν το περιστατικό απλά για να σπάσει η μαγκιά. Ηλικία 16-18 πρέπει να τανε αν και μεγαλοδιχνανε Εσείς τι θα κάνατε Έχουμε γεμίσει κοινωνικούς ρατσιστές εδώ μέσα!! Ts θα έπρεπε να ντρέπεσαι!!! Πώς τολμάς και υποθέτεις το πώς προσδιορίζονται τα άτομα που συνάντησες μέσα στις τουαλέτες;;; Μπορεί όλοι να προσδιορίζονταν σαν άντρες, οπότε μια χαρά, στις σωστές τουαλέτες ήταν.!! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από filip123go
alexvi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, filip123go είπε Έχουμε γεμίσει κοινωνικούς ρατσιστές εδώ μέσα!! Ts θα έπρεπε να ντρέπεσαι!!! Πώς τολμάς και υποθέτεις το πώς προσδιορίζονται τα άτομα που συνάντησες μέσα στις τουαλέτες;;; Μπορεί όλοι να προσδιορίζονταν σαν άντρες, οπότε μια χαρά, στις σωστές τουαλέτες ήταν.!! Εδώ που τα λες μάλλον έτσι είναι γτ όταν πήγα κι εγώ για αντίδραση στις γυναικείες είμουν το λιγότερο αδιάφορος σε όσες μπαινοβγαιναν
Skrobo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου On 18/09/2024 at 00:11, alexvi said: Ναι καλα . Αυτό δεν είναι παρενόχληση. Το απιθανο να σου γίνουν συστάσεις. Θα πεις έκανα λάθος δεν το είδα κλπ. Μύθοι είναι αυτά. Άλλωστε μου το πε και η αστυνομικος. Το πολύ να φας ξύλο από καμίας τον γκόμενο που την περιμένει απεξω. Επειδη δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί το δικαστικό σύστημα, καλύτερα να μην κάνεις τίποτα. Ειναι διαφορετικό πράγμα να κάνει σύσταση ο αστυνομικός επειδή βαριέται και διαφορετικό πράγμα να κάνει εγκληση αυτος που παρενοχλήθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα