GioNiko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τα ανεμιστηράκια της κάρτας γραφικών. Ξεκινάνε να γυρίζουν και μετά σταματάνε. Αυτό γίνεται επαναλαμβανόμενα. Δηλαδή, ξεκινάνε, σταματάνε, ξεκινάνε σταματάνε. Έχει κανείς ιδέα τι μπροεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edito Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Αν δεν κάνω λάθος μέχρι τους 40 βαθμούς δεν τρέχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Edito είπε Αν δεν κάνω λάθος μέχρι τους 40 βαθμούς δεν τρέχουν Το ξέρω αλλά δεν κάνουν αυτό. Ξεκινάνε και σταματάνε συνεχόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 17 hours ago, GioNiko said: Το ξέρω αλλά δεν κάνουν αυτό. Ξεκινάνε και σταματάνε συνεχόμενα. Τρέξε ένα GPU bench και παρατήρησε την λειτουργία + και τις θερμοκρασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα