kagkouras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σας, Τον Αύγουστο είχα ένα μικρό ατύχημα. Καθώς έβγαινα από ένα στενό, ο οδηγός μπροστά μου προσπαθούσε να κάνει αναστροφή. Επειδή δεν είχε αρκετό χώρο, σταμάτησα, όμως εκείνος έκανε όπισθεν και έπεσε πάνω μου. Κατέβηκε από το αυτοκίνητό του λέγοντας ότι δεν του κορνάρισα. Ωστόσο, έχω βίντεο που αποδεικνύει ότι κορνάρισα πριν πέσει πάνω μου (αν και γνωρίζω ότι απαγορεύεται). Στη βιασύνη μας, θέλαμε να πάμε και οι δύο για δουλειά, αποφασίσαμε να ανταλλάξουμε στοιχεία, με την υπόσχεση ότι θα έκανε δήλωση και φύγαμε. Όταν τον κάλεσα αργότερα, ξεκίνησε να μου λέει ότι δεν ευθυνόταν εκείνος για τη ζημιά και ότι η ζημιά δεν προκλήθηκε από το δικό του όχημα. Τελικά, μετά από πίεση και επικοινωνία από τον ασφαλιστή μου, έκανε δήλωση στην ασφαλιστική του (Εθνική). Μετά από 5 μέρες, η ασφαλιστική με ενημέρωσε ότι η δήλωσή του απορρίφθηκε. Του έστειλα ένα μήνυμα, με 2 άσχημες λεξουλες γιατί έσκασα από την κοροϊδία που μου έριξε (χωρίς απειλές, αν και είχα πολλά να πω), και η απάντησή του ήταν ότι η εξύβριση διώκεται ποινικά και ότι εκείνος είχε κάνει τη δήλωση, αλλά η ασφαλιστική του την απέρριψε. Ο ασφαλιστής μου επικοινώνησε με την ασφαλιστική του και ενημερώθηκε ότι εκείνος είχε κάνει αρνητική δήλωση. Τώρα, ο ασφαλιστής μου προτείνει να προχωρήσουμε με νομική προστασία, αν θυμάμαι καλά μου καλύπτει μέχρι 500 ευρώ. Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, αλλά ήθελα να γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες. Η ερώτησή μου είναι, έχω πιθανότητες να δικαιωθώ; Τι διαδικασία ακολουθείται σε αυτή την περίπτωση; Θα χρειαστεί να πάμε στο δικαστήριο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας. 20240813_081115_959.mp4
tzotzo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Να πας νομικά θα κερδίσεις. Βάλε όμως δικηγόρο. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από tzotzo
kage Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Φωτογραφίες έβγαλες από τότε?κ παρολ αυτά σ ειπε δεν ήμουν εγώ? Στείλε το βιντεακι (με edit να φαινεται μονο το δεξι μερος κ οχι ολα τα τζαμια) ..τοσο σε αυτόν αλλά κ στον φακελο της ασφαλιστικής σου/του.. δυστυχώς έχει δικαίωμα να αρνηθεί όσο χαζο ατύχημα κ να είναι.. η νομική προστασια τις περισσότερες φορές είναι κοινό γραφείο π γνωρίζονται μεταξύ τους κ απλά θέλουν να πληρωθούν κ να ξεμπερδεύουν..οποτε προχωρα προς τα εκεί ..χλωμο να φτάσεις σε δικαστήριο ..απλα θα σ προτεινουν καμια συνυπαιτιοτητα Βάση κοκ κατα 90% απαγορεύεται η οπισθεν εκτος απο σταθμευση..πόσο μάλλον οταν γίνεται γ αναστροφή Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από kage
vamvakoolas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) συμφωνω σε ολα με τους απο επανω. Νομικα με το μηνυμα που εστειλες ανετα μπορεις να καταδικαστεις σε πλημμέλημα...Εδω εχω δει δικες να καταληγουν σε αιθουσα απλως για ανταλλαγη λεξεων φωνητικα σκεψου ο αλλος να το εχει σε μηνυμα.... Οποτε αντι να πας για να κερδισεις να πας και για χαμενος (οικονομικα). Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από vamvakoolas 1
kagkouras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, tzotzo είπε Να πας νομικά θα κερδίσεις. Βάλε όμως δικηγόρο. Έβαλα δικηγόρο μέσω της ασφαλιστικής,τώρα δεν ξέρω αν έκανα καλά θα δείξει.Ο άλλος που με χτύπησε ενημερώνεται ότι θα προχωρήσω με νομική προστασία;η όλα τα κάνει η ασφαλιστική και δεν ενημερώνεται ο υπαίτιος; 8 ώρες πριν, vamvakoolas είπε συμφωνω σε ολα με τους απο επανω. Νομικα με το μηνυμα που εστειλες ανετα μπορεις να καταδικαστεις σε πλημμέλημα...Εδω εχω δει δικες να καταληγουν σε αιθουσα απλως για ανταλλαγη λεξεων φωνητικα σκεψου ο αλλος να το εχει σε μηνυμα.... Οποτε αντι να πας για να κερδισεις να πας και για χαμενος (οικονομικα). Το σκέφτηκα αυτό η αλήθεια είναι αλλά δεν άντεξα μετά την κοροϊδία που μου έριχνε για ένα μήνα ,και είμαι τόσο μ@λ.... Που το έστειλα γραπτώς γιατί μου την βιδωσε άσχημα και τηλέφωνο δεν σήκωνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα