achkap Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με μία smart τηλεόραση f&u. Για να σας προλάβω έχω διαβάσει όταν εγχειρίδιο χρήσης υπάρχει και θεωρώ τον εαυτό μου ότι ξέρει από αυτά τα πράγματα. Αλλά αυτό είναι πολύ περίεργο. Λείπουν όλα τα μενού της εγκατάστασης του γονικου κλειδώματος, του ίντερνετ, όλα. Δεν μπορώ να ξαναψάξω τα κανάλια δεν μπορώ να το να τη συνδέσω στο ίντερνετ. Υποθέτω ότι κάποιος κλείδωσε με το γονικό κλείδωμα τα μενού και τώρα δεν εμφανίζονται. Το γονικό κλείδωμα δεν είναι στο μενού που θα έπρεπε να είναι οπότε ούτε αυτό μπορώ να βρω. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μηπως ειναι σε κανενα hotel mode?. Εργοστασιακες ρυθμίσεις μπορεις να κανεις ?. Υπάρχει (εμφανίζεται) αυτο το μενού?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achkap Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε Μηπως ειναι σε κανενα hotel mode?. Εργοστασιακες ρυθμίσεις μπορεις να κανεις ?. Υπάρχει (εμφανίζεται) αυτο το μενού?. Όχι. Αυτό έψαχνα καμία ώρα το μεσημέρι. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο μενού. Αναρωτιέμαι μήπως έχει κανέναν συνδυασμό κουμπιών για να γίνει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, achkap είπε Όχι. Αυτό έψαχνα καμία ώρα το μεσημέρι. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο μενού. Αναρωτιέμαι μήπως έχει κανέναν συνδυασμό κουμπιών για να γίνει κάτι τέτοιο. Πάρε ενα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία, Amiridis-Savvidis S.A. και λογικα θα ξέρουν να σου πουν τι συμβαίνει. H αν ειναι ιδια με τις vestel, δοκιμασε αυτο που γραφει εδω: https://docs.signageos.io/hc/en-us/articles/4405556804754-Vestel-device-Provisioning Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Petros Electron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση johnkou77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Λύση Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δοκιμασες να μπεις στο σερβις μενου πατωντας menu και 4725 να δεις μηπως ειναι ενεργοποιημενο το hotel mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achkap Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 22/9/2024 στις 10:36 ΠΜ, johnkou77 είπε Δοκιμασες να μπεις στο σερβις μενου πατωντας menu και 4725 να δεις μηπως ειναι ενεργοποιημενο το hotel mode Πώς μπαίνεις στο service menu? Πατάς το home και στον αέρα το 4725? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από achkap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkou77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Αν δεν είναι android πατάς menu-home και πληκτρολογεις 4,7,2,5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achkap Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2024 στις 9:48 ΜΜ, johnkou77 είπε Αν δεν είναι android πατάς menu-home και πληκτρολογεις 4,7,2,5. Λοιπόν μπήκα στο service menu και όντως είναι σε hotel mode άλλα ότι και να πατήσω στο τηλεκοντρόλ δεν αλλάζει το hotel mode. Δε μου βγάζει δηλαδή επιλογές όταν πατάω το οκ η κάποιο άλλο κουμπί. Ούτε με τα βελάκια δεξιά και αριστερά. Πρέπει να πατήσω κάτι άλλο; Τελικά λύθηκαν όλα με ένα factory reset το οποίο πατιοταν στο service mode. Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι το home+4725 δουλεύει και στην FU Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από achkap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα