Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, aler45 είπε

Χρόνια Πολλά!!!

Έγινε και η ενημέρωση στην 18.1 και δεν υπάρχει RCS σε Vodafone!

Να πω την αλήθεια το περίμενα.

• Haha 3
Δημοσ.

Καλημερα σας

Στην VODAFONE, που ειμαι εγω, οταν εκανα την αναβαθμιση, ειδα update στα carriers απο 59.0 σε 60.0 και χαρηκα. Ομως τιποτα. Δεν υπαρχει ακομα RCS, και να πω την αληθεια (οπως εχω ξανα πει) δεν τους εχω σε πολυ εκτιμηση για να ελπιζω οτι θα φτιαχτει κατι συντομα..

Δημοσ.

Σε video που ειδα ελεγε μετα το update να πας στο general για να παρεις τα update carriers, Νομιζω οτι πηγα και μου εβγαλε κατι και πατησα no. Cosmote. παιζει να εβγαλε και να μην το πατησα ?

εαν ναι πως το ξαναβγαζει ???

Δημοσ.

Και στην Cosmote το προφίλ του παρόχου αναβαθμίστηκε στην έκδοση 60.0, αλλά RCS ακόμα δεν υποστηρίζεται.

Άλλωστε η Cosmote ανακοίνωσε στο Χ ότι μέσα στο 2025 θα ενεργοποιηθεί η υποστήριξη του RCS.

• Like 3
Δημοσ.
5 hours ago, LordNodens said:

Και στην Cosmote το προφίλ του παρόχου αναβαθμίστηκε στην έκδοση 60.0, αλλά RCS ακόμα δεν υποστηρίζεται.

Άλλωστε η Cosmote ανακοίνωσε στο Χ ότι μέσα στο 2025 θα ενεργοποιηθεί η υποστήριξη του RCS.

που το βλεπω αυτο, την εκδοση ? και αν εβγαλε update και πατησα cancel πως το ξανακανει ?

Δημοσ.

ρυθμίσεις - γενικά - πληροφορίες - Φορέας (και εμένα 60 δείχνει - vodafone)

επίσης αν πατήσεις πάνω στο "Φορέας" γυρνάει σε "Κατάσταση IMS" - Αυτή τη στιγμή βγαζει μόνο Ομιλία ενώ μαλλον θα πρεπε να γράφει και RCS

• Like 1
Δημοσ.
19 hours ago, somt said:

ρυθμίσεις - γενικά - πληροφορίες - Φορέας (και εμένα 60 δείχνει - vodafone)

επίσης αν πατήσεις πάνω στο "Φορέας" γυρνάει σε "Κατάσταση IMS" - Αυτή τη στιγμή βγαζει μόνο Ομιλία ενώ μαλλον θα πρεπε να γράφει και RCS

thanks, 60 δειχνει και cosmote.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Σε συνομιλία πριν λίγο με Vodafone εννοείται ότι δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση. Φανταστείτε η απάντηση ήταν ότι το iPhone δεν υποστηρίζει RCS και να απευθυνθώ στην apple για κάποιο update… Αφού επέμενα καταλήξαμε στο παρακάτω: ότι δεν ενεργοποιείται από αυτούς η υπηρεσία. 

Αν σκεφτώ ότι:
Ότι διαβάζω σε sites του εξωτερικού είναι βλακείες, και όντως η Apple δεν μας έχει δώσει εδώ Ελλάδα RCS και δεν έχει καμία σχέση ο παροχος

Τοτε:

η Σούλα που μίλησα εκεί στην Vodafone ήταν τεράστιο τσακάλι, και σίγουρα έπεσα στα μάτια της με τις π@π@ριες που τις έλεγα..

Ποιος ξέρει..

IMG_8425.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως να έχει αναφερθεί ξανά. Στο iOS πρέπει ο provider να έχει δική του υποστήριξη για RCS. Στο Android Messenger κάνει αυτόματα fallback στους server της Google αν δεν έχει ο provider υποστήριξη για RCS. Για αυτό και δεν παίζει το end to end encryption σε RCS απο iOS σε Android και αντίοστροφα 😉

Επεξ/σία από kapsala
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...