Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα για λόγους ότι πάω σε αρκετά μέρη που είναι αρκετά δύσβατα και δεν μπορεί να πάει άνθρωπος. Οπότε έχω κάποιες ερωτήσεις και όποιος ξέρει παρακαλώ να απαντήσει 

1) διάβασα ότι χρειάζομαι άδεια , κόστος ? Και πόσο καιρό κάνει να βγει αλλά και που να απευθυνθώ?

2) το budget είναι 1κ , θέλω να έχει καλή κάμερα αλλά και να μν πετάει μόνο για 30 λεπτά. 

3) θέλω να πηγαίνει αρκετά μακριά πάνω από 1κμ. 

4) Αυτά. Ότι άλλο θέλετε σας παρακαλώ πείτε μου ευχαριστώ. 

5) τι πρέπει να προσέξω ? Τι να αποφύγω ? Δεν με ενδιαφέρει να το έχω μέσα στην πόλη. 

Δημοσ.

Εσυ πας σε αυτα τα μερη. Το drone τι το θες? για να τραβας βιντεο για σουβενιρ ? ή για κάτι αλλο ?

DJI κοιτα. Μην κοιτας κατι αλλο. Και δεν χρειαζεται να πας στα 1000€. Μπορεις και φθηνοτερα.

Δημοσ.

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο forum θα βρεις πολλά θέματα για τα drones και άδειες κλπ. Αν διαβάσεις και τη νομοθεσία από την πολιτική αεροπορία, θα σου απαντηθούν τα ερωτήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

dji neo που σε ακολουθει αλλα δεν εχει αποφυγει εμποδιων και θα κλαδευει δεντρα αναλογα ποσο στενο ειναι το μοτοπατι, σε ποταμι δεν θα εχεις θεμα, πανω απο 30 λεπτα πτηση δεν θα βρεις,10κ εμβελεια, ανα 15 λεπτα θα πρεπει να αλλαζεις μπαταριες,

Επεξ/σία από makiss8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, makiss8 είπε

dji neo που σε ακολουθει αλλα δεν εχει αποφυγει εμποδιων και θα κλαδευει δεντρα αναλογα ποσο στενο ειναι το μοτοπατι, σε ποταμι δεν θα εχεις θεμα, πανω απο 30 λεπτα πτηση δεν θα βρεις,10κ εμβελεια, ανα 15 λεπτα θα πρεπει να αλλαζεις μπαταριες,

με hack?

Δημοσ.

Αν και δεν ειναι κάτι δύσκολο η πτήση, θα σε συμβούλευα να πάρεις ενα οικονομικό για να το συνηθίσεις, να δεις αν τελικά σου αρέσει για εκεί που το θες και μετά να πάρεις ένα καλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...