Προς το περιεχόμενο

Το Diablo 4 ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε συνολικά έσοδα

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

17 λεπτά πριν, Thresh είπε

40 ευρώ από 60 που ήταν το "base", not great not terrible...

Όσο προλαβαίνει, στις 8 Οκτωβρίου τέλος τα World Tier 1/2/3/4,

Με το patch 2.0, με ή χωρίς expansion, θα αλλάξουν σε:

Normal, Hard, Expert, Penitent 

και μετά 

Torment I , II, III, IV.

Αν και δεν εχω πλεον χρονο, τα διαβασα.
Το αναφερω γιατι ο φιλος μαλλον παιζει ακομα Tier 1 και νομιζει οτι ετσι ειναι το game :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή έχω ακούσει  πολύ κράξιμο, αξίζει να το πάρω σε xbox one X  ή να πάω παρακάτω;

σ.σ. Ακόμα το Baldur's Gate 3 που το έχω δεν έχω παίξει.... Το diablo είναι πιο casual βεβαία.

Καλή φάση /s

Στο παιδί με τα τέσσερα πλήκτρα, τα μισά να μου 'λεγαν.

Επίσης, για ποιά ακριβώς επιτυχία μιλάει το άρθρο; Επιτυχία θα είναι να αντέξει το παιχνίδι στο πέρασμα του χρόνου, μιας και αποφασίζουν να πάρουν την οδό του GAAS. Αν και το να σκάει ο κόσμος λεφτά για mtx σε ένα pay2play game για να παίρνει ο Bobby καινούρια κότερα ίσως να είναι επιτυχία για μερικούς περίεργους. Μην ξεχνιόμαστε, βγαίνει το PoE 2 τον Νοέμβρη. Πρόσεχε, Blizzard.

Μόλις τώρα, Dimitris_1981 είπε

Επειδή έχω ακούσει  πολύ κράξιμο, αξίζει να το πάρω σε xbox one X  ή να πάω παρακάτω;

σ.σ. Ακόμα το Baldur's Gate 3 που το έχω δεν έχω παίξει.... Το diablo είναι πιο casual βεβαία.

Σε 2 μήνες βγαίνει Path of Exile 2. Μιας και ρωτάς αν αξίζει, φαίνεται πως δεν καιγεσαι για το Diablo, οπότε κάνε την χάρη στον εαυτό σου και μην ασχοληθείς.

• Super Moderators
6 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Ίσως προτιμότερο να βάλεις 1 μήνα Game Pass και να το δοκιμάσεις από εκεί, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις "full price" και να μην σου αρέσει...

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε

Καλή φάση /s

Στο παιδί με τα τέσσερα πλήκτρα, τα μισά να μου 'λεγαν.

Επίσης, για ποιά ακριβώς επιτυχία μιλάει το άρθρο; Επιτυχία θα είναι να αντέξει το παιχνίδι στο πέρασμα του χρόνου, μιας και αποφασίζουν να πάρουν την οδό του GAAS. Αν και το να σκάει ο κόσμος λεφτά για mtx σε ένα pay2play game για να παίρνει ο Bobby καινούρια κότερα ίσως να είναι επιτυχία για μερικούς περίεργους. Μην ξεχνιόμαστε, βγαίνει το PoE 2 τον Νοέμβρη. Πρόσεχε, Blizzard.

Σε 2 μήνες βγαίνει Path of Exile 2. Μιας και ρωτάς αν αξίζει, φαίνεται πως δεν καιγεσαι για το Diablo, οπότε κάνε την χάρη στον εαυτό σου και μην ασχοληθείς.

Mπορει να μη ξεκινησε καλα αλλα πλεον ειναι σε πολυ καλο δρομο εχουν γινει τεραστιες αλλαγες.
Τωρα το αν ο αλλος πληρωνει για skins και mounts ειναι προβλημα του,δεν τον αναγκασε κανενας να τα παρει ουτε του δινει καποιο πλεονεκτημα σε σχεση με τους αλλους που δεν πληρωσαν.
Το προβλημα θα ηταν αν ηταν Pay to Win.

Oσο για το POE μην ξεχνας οτι για αρκετα χρονια ηταν σκουπιδι, πηρε αρκετο χρονο για να φτασει εκει που εφτασε.
Aν θελουμε λοιπον να ειμαστε αντικειμενικοι θα πρεπει να συγκρινουμε το POE στην αρχη με το D4 στην αρχη ή το POE των 15 χρονων με το D4 των 15 χρονων.
Ενας απο τους λογους που εχει κοσμο ειναι γιατι ειναι free οποτε ακομα και η κυρα Μαρια απο τα Σουρμενα θα μπει να δει πως ειναι και θα το παρατησει στη βδομαδα.
Το ιδιο κανουν και οι Competitive ,παιζουν 1 βδομαδα τα κανουν ολα και το παρατανε γιατι δεν εχουν να κανουν κατι αλλο.
Κατα τα αλλα το μεγαλυτερο ελλατωμα του POE ειναι οτι προσπαθει να επικρατησει στο κοσμο των ARPG χωρις να ειναι ARPG.
O βασικος κανονας στα RPG γενικα ειναι η επιλογη της Class και τα unique skills της καθε Class.
To POE λοιπον δεν εχεις Classes ουτε Unique skills.
Oλοι μπορουν να κανουν melee skills,range skills, spells, heals, tanking κτλ, ενας αχταρμας.
Για καποιους αυτο μπορει να αρεσει αλλα σε καμια περιπτωση δεν ανηκει στη κατηγορια RPG.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
  • Haha 1

36 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Mπορει να μη ξεκινησε καλα αλλα πλεον ειναι σε πολυ καλο δρομο εχουν γινει τεραστιες αλλαγες.
Τωρα το αν ο αλλος πληρωνει για skins και mounts ειναι προβλημα του,δεν τον αναγκασε κανενας να τα παρει ουτε του δινει καποιο πλεονεκτημα σε σχεση με τους αλλους που δεν πληρωσαν.
Το προβλημα θα ηταν αν ηταν Pay to Win.

Oσο για το POE μην ξεχνας οτι για αρκετα χρονια ηταν σκουπιδι, πηρε αρκετο χρονο για να φτασει εκει που εφτασε.
Aν θελουμε λοιπον να ειμαστε αντικειμενικοι θα πρεπει να συγκρινουμε το POE στην αρχη με το D4 στην αρχη ή το POE των 15 χρονων με το D4 των 15 χρονων.
Ενας απο τους λογους που εχει κοσμο ειναι γιατι ειναι free οποτε ακομα και η κυρα Μαρια απο τα Σουρμενα θα μπει να δει πως ειναι και θα το παρατησει στη βδομαδα.
Το ιδιο κανουν και οι Competitive ,παιζουν 1 βδομαδα τα κανουν ολα και το παρατανε γιατι δεν εχουν να κανουν κατι αλλο.
Κατα τα αλλα το μεγαλυτερο ελλατωμα του POE ειναι οτι προσπαθει να επικρατησει στο κοσμο των ARPG χωρις να ειναι ARPG.
O βασικος κανονας στα RPG γενικα ειναι η επιλογη της Class και τα unique skills της καθε Class.
To POE λοιπον δεν εχεις Classes ουτε Unique skills.
Oλοι μπορουν να κανουν melee skills,range skills, spells, heals, tanking κτλ, ενας αχταρμας.
Για καποιους αυτο μπορει να αρεσει αλλα σε καμια περιπτωση δεν ανηκει στη κατηγορια RPG.

Τι ακούω;

Το PoE δεν είναι RPG; Μια χαρά classes έχει το game, όπως και subclasses. Το γεγονός ότι το game επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία μέσω του τρόπου που λειτουργεί το skill tree του δεν πάει να πει πως τα classes είναι ίδια μεταξύ τους. Και προφανώς δεν μπορείς να κάνεις τα ίδια builds με οποιοδήποτε class. Τα classes μάλιστα επηρεάζουν και το starting position σου στο skill tree, οπότε αν για παράδειγμα ξεκινήσεις με witch και θες για κάποιο λόγο να πάρεις duelist skills θα πρέπει μα επενδύσεις παραπάνω πόντους για να φτάσεις το σημείο του skill tree που έχει τα skills που θες.

Το αν τα classes ενός game είναι πιο αυστηρά οριοθετημένα ή όχι, ακόμη και το αν υπάρχουν καν classes, δεν είναι το καθοριστικό στοιχείο ενός RPG. Και εννοείται πως το PoE είναι ARPG. Πως κατέληξες εκεί δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά υπάρχει κάποια βασική παρανόηση του όρου RPG από πλευράς σου μάλλον. Το αν εσύ προσωπικά θες τα RPG σου να έχουν ξεκάθαρα ορισμένα classes είναι προτίμηση, όχι κριτήριο για το τι θεωρείται ή όχι RPG.

Μου αρέσει κιόλας η χρήση του "προσπαθεί", λες και το game δεν είναι ήδη εδραιωμένο στον χώρο των ARPG για πάνω από μία δεκαετία.

Ξαναλέω. Τι. Ακούω.

---

Ναι ντάξει, όσον αφορά το D4 κάτι έχει γίνει, καλό για όποιον θέλει να τα σκάσει και να το παίξει. Αν πάμε στο κοντινό παρελθόν όμως, και το βάλουμε να δουλέψει λίγο, ίσως θυμηθούμε ότι, πέραν της ξεφτίλας του launch του D4, η Blizzard έβγαλε το Diablo Immortal, ένα από τα πιο p2w εκτρώματα που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, συνοδευόμενο από την πλέον αθάνατη ατάκα "Don't you guys have phones?"

Γιατί λοιπόν να δώσω λεφτά στην Blizzfart; Κάθονται οι gamers με short(και long) term memory loss και τους τον γλείφουν για να βγάλουν games ακόμη χειρότερα, και να ζητούν ακόμη περισσότερα μετά. Υπενθυμίζω πως η Blizz είναι η ίδια εταιρεία που ξεφτύλισε το OW. Λίγο αυτοσεβασμός δεν βλάπτει.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε

Τι ακούω;

Το PoE δεν είναι RPG; Μια χαρά classes έχει το game, όπως και subclasses. Το γεγονός ότι το game επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία μέσω του τρόπου που λειτουργεί το skill tree του δεν πάει να πει πως τα classes είναι ίδια μεταξύ τους. Και προφανώς δεν μπορείς να κάνεις τα ίδια builds με οποιοδήποτε class. Τα classes μάλιστα επηρεάζουν και το starting position σου στο skill tree, οπότε αν για παράδειγμα ξεκινήσεις με witch και θες για κάποιο λόγο να πάρεις duelist skills θα πρέπει μα επενδύσεις παραπάνω πόντους για να φτάσεις το σημείο του skill tree που έχει τα skills που θες.

Το αν τα classes ενός game είναι πιο αυστηρά οριοθετημένα ή όχι, ακόμη και το αν υπάρχουν καν classes, δεν είναι το καθοριστικό στοιχείο ενός RPG. Και εννοείται πως το PoE είναι ARPG. Πως κατέληξες εκεί δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά υπάρχει κάποια βασική παρανόηση του όρου RPG από πλευράς σου μάλλον. Το αν εσύ προσωπικά θες τα RPG σου να έχουν ξεκάθαρα ορισμένα classes είναι προτίμηση, όχι κριτήριο για το τι θεωρείται ή όχι RPG.

Μου αρέσει κιόλας η χρήση του "προσπαθεί", λες και το game δεν είναι ήδη εδραιωμένο στον χώρο των ARPG για πάνω από μία δεκαετία.

Ξαναλέω. Τι. Ακούω.

---

Ναι ντάξει, όσον αφορά το D4 κάτι έχει γίνει, καλό για όποιον θέλει να τα σκάσει και να το παίξει. Αν πάμε στο κοντινό παρελθόν όμως, και το βάλουμε να δουλέψει λίγο, ίσως θυμηθούμε ότι, πέραν της ξεφτίλας του launch του D4, η Blizzard έβγαλε το Diablo Immortal, ένα από τα πιο p2w εκτρώματα που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, συνοδευόμενο από την πλέον αθάνατη ατάκα "Don't you guys have phones?"

Γιατί λοιπόν να δώσω λεφτά στην Blizzfart; Κάθονται οι gamers με short(και long) term memory loss και τους τον γλείφουν για να βγάλουν games ακόμη χειρότερα, και να ζητούν ακόμη περισσότερα μετά. Υπενθυμίζω πως η Blizz είναι η ίδια εταιρεία που ξεφτύλισε το OW. Λίγο αυτοσεβασμός δεν βλάπτει.

Eγω δεν ειπα οτι μπορεις να κανεις τα ιδια builds ,ειπα οτι αν το θες μπορεις να εχεις οτι skills θες ακομα και αν αυτο φαινεται παραλογο στο κοσμο του RPG.
To να εχεις λοιπον ενα Μαγο να κραταει σπαθι,τοξο και να κανει Melee AOE ή ενα Tank που να πεταει Fireballs ξεπερναει καθε λογικη του RPG.
Γι αυτο υπαρχουν τα classes στα "παιχνιδια ρολων" για να αποφασισεις τη class που θες και παιζοντας να αποκτησεις τα αναλογα skills.
To POE λοιπον σου δινει τη δυνατοτητα αν το θες να εχεις εναν αχταρμα χαρακτηρα ακομα και αν δεν ειναι αποδοτικος οσο ενα σωστο build.
Aπο την αλλη ολα τα "σωστα" RPG επιλεγεις το class που θες να παιξεις και εχεις περιορισμο στο ΤΙ skills μπορεις να κανεις.
Θα προτιμουσα λοιπον να διαλεγεις Tank και να εχεις επιλογη μεσα απο 200 skills(tank related) αν θες να εχει ποικιλια και οχι να κανω ενα Tank που ριχνει curses ,πεταει Fireballs και κραταει daggers.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kgkaudi είπε

Και μετά λέμε γιατί το gaming πάει κατά διαόλου. Το χειρότερο Diablo, ακόμα και το 3 στο τέλος το έσωσε, έβγαλε 1 δις, 150 εκ. από MTX.
Και όλα αυτά κάνοντας το παιχνίδι GaaS. Τελικά παίρνουμε ότι μας αξίζει.

Δεν υπάρχει χειρότερο και καλύτερο στα videogames.Το παιχνίδι για να πουλάει σημαίνει ότι αρέσει στον κόσμο.Με το ζόρι δε παίζει κανείς κάτι που δε του αρέσει.

3 ώρες πριν, betkarh είπε

Γιαυτο θα παιζω μια ζωη πειρατικα.Οσα δεν εχουν denuvo τουλαχιστον....

Τι σχέση έχουν τα πειρατικά με τα online games;

Επεξ/σία από RazielKvlt
  • Thanks 1

Παιχνιδάρα, καίγομαι κάθε season και περιμένω πως και πως το expansion. Μου άρεσε που έβαλαν τελευταία ,πράγματα απο το 3 , υπήρξε μια περίοδο 2-3 σεζόν ενα κενο επικοινωνίας με το community αλλα νομίζω η ενεργοποίηση του ptr δίνει  feedback χρήσιμο για τους developers. Για να δούμε και τη νέα κλάση , αν και θα ξεκινήσω πάλι με Sorc LS main.

Το έλιωσα όταν βγήκε καμιά 120 ώρες, απο εκεί και πέρα με κάθε season σου ζητάνε να κάνεις νέο χαρακτήρα απο το 0, δεν καταλαβαίνω το νόημα και που βρίσκει ο κόσμος την όρεξη πάμε πάλι από την αρχή, από ένα σημείο και μετά βαρέθηκα και το παράτησα. Δεν μου αρέσει καθόλου εκεί που κατέληξε το παιχνίδι με το always online και να μην μπορείς καν να κάνεις pause όταν παίζεις το campaign. To 1o για μένα θα παραμείνει το καλύτερο απ όλα μαζί με το grim dawn.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, tolstoy είπε

Η χαρά του βαράω με 4 πλήκτρα και δεν σκέφτομαι. Πολύ μου άρεσε μέχρι να το βαρεθώ. 

Κάνε αυτό απλώς με 4 πλήκτρα και μηδέν σκέψη και τα ξαναλέμε. 

143.jpg

Επεξ/σία από N3M3SiS
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...