Προς το περιεχόμενο

5G σε Ευβοια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδες.
Εχω κανονισει να νοικιασω ενα εξοχικο για ενα μηνα και επειδη πηγαμε και το ειδαμε το ιντερνετ εκει δεν παει και πολυ καλα. Η συνδεση adsl cosmote Που εχουν ειναι στα 7-8 Mb και αντιστοιχες τιμες πιανει και το κινητο με 4G. Επειδη εχω και nova , επιασε λιγο καλυτερες τιμες σε 4g (10+) .
Επειδη δουλευουμε απο το σπιτι και οι 2 και χρειαζομαστε καλη γραμμη γιατι εκτος του vpn εχουμε και πολλα teams meetings η απορια ειναι η εξης.
Βλεπω απο τους χαρτες της Cosmote & της Nova οτι η καλυψη 5G ειναι μονο στην κεντρικη λεωφορο. Πχ.
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση.   Όνομα:  5GEvoia.png  Εμφανίσεις:  9  Μέγεθος:  272,2 KB  ID: 258563
Το εξοχικο απεχει απο τη λεωφορο κοντα 300 μετρα σε μια ευθεια.
Δυστυχως δεν ειχα καποιον τροπο να κανω τεστ τι ταχυτητες πιανει το 5g εκει. Εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια να καταθεσει να παρω μια ιδεα τι να περιμενω?

Δε μιλαω φυσικα μονο για τη συγκεκριμενη περιοχη αλλα γενικοτερα αν εχει αντιστοιχη εμπειρια. Αν φυσικα υπαρχει κι απο Ερετρια κοντα συγκεκριμενη εμπειρια δε θα πω οχι.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιοχή πλακάκια στην Ερέτρια 150 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο με 50 adsl cosmote πιάνει 10 περίπου.

Με 5g κινητό πολλά θέματα διότι έχανε το σήμα 5g κάθε λίγο, γυρίζοντας το μόνο σε 4g δεν είχα διακοπές στο σήμα και η ταχύτητα ήταν λίγο καλύτερη από 10, εταιρία cosmote πάλι. 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 23/09/2024 at 07:54, jpil said:

Περιοχή πλακάκια στην Ερέτρια 150 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο με 50 adsl cosmote πιάνει 10 περίπου.

Με 5g κινητό πολλά θέματα διότι έχανε το σήμα 5g κάθε λίγο, γυρίζοντας το μόνο σε 4g δεν είχα διακοπές στο σήμα και η ταχύτητα ήταν λίγο καλύτερη από 10, εταιρία cosmote πάλι. 

Τωρα ειδα την απαντηση, σορρυ δε μου ηρθε ποτε ενημερωση.

Παρομοια ηταν και η δικη μου εμπειρια λιγο παρακατω για 4g και λογικα θα ειναι και για 5g.

Ευχαριστω πολυ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...