chaosmaster Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση έχω οποίος μπορεί κ ξέρει ας απαντήσει σοβαρά. Χαζεύω στο instagram κ μου βγάζει συνέχεια βίντεο τύπου "άλλαξε το κόσμο σου. Εσύ ακόμη δουλεύεις για 800€." Με το digital marketing κλπ. Κ σε κάθε βίντεο απαντάνε στα σχόλια μόνο εσύ ξέρεις, έτσι είναι κλπ. Προφανώς πρόκειται περί απάτης μιας κ όλοι σχεδόν λένε τα ίδια κ τα σχόλια πάνω κάτω ίδια. Το ερώτημα είναι ποιος το τρέχει όλο αυτό; το κάνει κάθε ένας ξεχωριστά; υπάρχει από πίσω πυραμίδα; κ ποιο το όφελος; πουλάνε courses; πουλάνε παπά κ σου παίρνουν πχ 50€; Προφανώς κ δε με ενδιαφέρει με την έννοια του να ασχοληθώ αλλά αν γνωρίζει κάποιος τι απάτη παίζεται ας μου πει. Ψάχνουν να πάρουν τα χαρτζιλικια από τα μικρά; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από chaosmaster
BlueBlade Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Πυραμίδες είναι. Μαζεύουν κόσμο, παίρνουν ένα αρχικό ποσό, μετά οι νεοι που μπαινουν φέρνουν άλλο κόσμο για να πάρουν ποσοστά οι από πάνω και συνεχίζεται έτσι. Πολύ γελάω που βλέπεις κάτι κοριτσάκια 18 - 20 χρονών να θέλουν να σε "μάθουν" πως να βγάζεις τρελά λεφτά από το σπίτι σου. Γιατί άλλωστε αν θες επιχειρηματικές ιδέες που θα πας; Στα παιδάκια που ακόμα δεν τελείωσαν το σχολείο καλά καλά. Αλλά όπως λέω πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν φταίνε αυτοί, τα ζώα που πιστεύουν ότι βλακεία δουν Online φταίνε και τους τα σκάνε. 2
kage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) pimp μανατζερ OF είναι..το ξεκίνησε ο Ρουμάνος κ συνεχιζουν οι υπόλοιποι.. τραβάει το lifestyle γ να τα κάνεις κ τα 2.. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από kage
thermaikos4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου ειναι το ιδιο με αυτους που θελουν 20-50 ευρω για να σου πουν σημεια για στοιχημα, για να "φορτωσεις" σε ενα φρουτακι ενω αυτοι κερδιζουν με τις εγγραφες/referral.
vamvakoolas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, BlueBlade said: Πυραμίδες είναι. Μαζεύουν κόσμο, παίρνουν ένα αρχικό ποσό, μετά οι νεοι που μπαινουν φέρνουν άλλο κόσμο για να πάρουν ποσοστά οι από πάνω και συνεχίζεται έτσι. Πολύ γελάω που βλέπεις κάτι κοριτσάκια 18 - 20 χρονών να θέλουν να σε "μάθουν" πως να βγάζεις τρελά λεφτά από το σπίτι σου. Γιατί άλλωστε αν θες επιχειρηματικές ιδέες που θα πας; Στα παιδάκια που ακόμα δεν τελείωσαν το σχολείο καλά καλά. Αλλά όπως λέω πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν φταίνε αυτοί, τα ζώα που πιστεύουν ότι βλακεία δουν Online φταίνε και τους τα σκάνε. και εγω που νομιζα οτι με 20 ευρ θα γινομουν επιχειρηματιας με προσωπικο στη δουλεψη μου, διαμερισμα Dubai και χρυσο αυτοκινητο.... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από vamvakoolas
BlueBlade Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε και εγω που νομιζα οτι με 20 ευρ θα γινομουν επιχειρηματιας με προσωπικο στη δουλεψη μου, διαμερισμα Dubai και χρυσο αυτοκινητο.... Και όχι μόνο, αλλά αφού γίνεις όλα αυτά μετά αυτόματα μεταμορφώνεσαι σε άγιος και σου βγαίνει αυθόρμητα η ανάγκη να βοηθήσεις και άλλους τυχαίους ανθρώπους στα Social Media. Επίσης γελάω που σε όλους/όλες δίνουν το ίδιο ακριβώς σενάριο και καταλλήγουν όλοι να λένε τα ίδια ακριβώς πράγματα. 2
thermaikos4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου το προβλημα ειναι οτι η νεολαια πιστευει οτι υπαρχει "ευκολο χρημα". Τζογος και σεξ. Δειξε πατουσα στο OF και θα παρεις εικοσαρικο, διαφημισε και το ταδε καλλυντικο, παιξε και λιγα φρουτακια επειδη το λεει ο.. ινφλουεσερ.
chaosmaster Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Το αστείο είναι ότι γίνεται παντού. Με λιγότερη συχνότητα αλλά γίνεται. Στην Ελλάδα η Μαρία από το Βόλο 20 χρονών σου μαθαίνει πως να βγάζεις χρήματα από το κινητό σου κ να είσαι αφεντικό του εαυτού σου. Δυστυχώς υπάρχει κόσμος π τα πιστεύει κ Δυστυχώς δεν υπάρχει κράτος να τους προστατέψει. Πάντως σε αναφορές οι πλατφόρμες απαντάνε ότι δεν είναι απάτη. Όλα καλά 1
tutuyo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Πιστεύω ότι αυτό κορυφώθηκε και λόγο καραντίνας στον κοβιντ, του στυλ αφού κάθεσαι που καθεσαι , κονομα τουλάχιστον
BlueBlade Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, tutuyo είπε Πιστεύω ότι αυτό κορυφώθηκε και λόγο καραντίνας στον κοβιντ, του στυλ αφού κάθεσαι που καθεσαι , κονομα τουλάχιστον Είναι ανάλογα με τις εποχές. Τώρα που η ακρίβεια βαράει ταβάνι εμφανίζονται πάλι σε μεγαλύτερη συχνότητα. Θυμάμαι σιγά σιγά εποχές της μεγάλης κρίσης που φυτρώνανε παντού τέτοιες απάτες και τάζανε στην ουσία όνειρα στον κόσμο που υπέφερε οικονομικά.
mariosnik_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Εκείνο που με έκανε να βγάζω καρκίνους από το ινστσ ήταν κάτι γυναικεια προφίλ που έμπαιναν σε κάποιες φωτογραφίες μου και σπαμαραν με την σέσουλα εικόνες από το προφίλ τους και έλεγαν μπες εκεί θα κερδίσεις ρούχα από την τάδε μάρκα (συγκεκριμένη κινεζικη). Τους έστελνα report και block. Τελικά έκανα το προφίλ ιδιωτικό και ηρεμισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα