Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Επειδή έχω ανησυχήσει λίγο, βρήκα γραμμένο στο κουμπί του ασανσέρ , του ορόφου μου, μέσα στην καμπίνα,  ένα F. Μήπως ξέρει κάποιος τι σημαίνει; ( Υπάρχει μόνο το δικό μου σπίτι στον όροφο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Kaldel είπε

Καλησπέρα. Επειδή έχω ανησυχήσει λίγο, βρήκα γραμμένο στο κουμπί του ασανσέρ , του ορόφου μου, μέσα στην καμπίνα,  ένα F. Μήπως ξέρει κάποιος τι σημαίνει; ( Υπάρχει μόνο το δικό μου σπίτι στον όροφο)

Σιγουρα ηταν F? Tips δινεις στους διανομεις? 😈

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Ναι σίγουρα ήταν F.  Άλλωστε ο τελευταίος διανομέας που ήρθε ήταν χθες το πρωί και αυτό εμφανίστηκε σήμερα το βραδυ

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Σιγουρα ηταν F? Tips δινεις στους διανομεις? 😈

Ναι σίγουρα ήταν F. Άλλωστε ο τελευταίος διανομέας που ήρθε ήταν χθες το πρωί κι αυτό εμφανίστηκε σήμερα το βράδυ. 

Δημοσ.

Περίεργο να πω την αλήθεια. Μήπως το έγραψε κανένας τεχνικός και υπάρχει κάποια βλάβη στο καντράν λέμε τώρα; Όπως και να χει, πήγαινε σβηστό με οινόπνευμα / βενζίνη και δες άμα γράψουν πάλι. Κατι άλλο δεν μπορείς να κάνεις. 

• Super Moderators
Δημοσ.
51 minutes ago, Narayan said:

F δεν είναι κάποιο ευρέως αναγνωρισμένο σημάδι διαρρηκτών.

Αν τυχόν είναι κακογραμμένο Τ, σημαίνει πως όλοι οι ένοικοι λείπουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

https://www.abus.com/int/Guide/Burglary-protection/Secret-markings

Ναι είναι τόσο "μυστικά" αυτά τα σημάδια που τα ξέρουμε όλοι και οι απατεώνες συνεχίζουν τα βάζουν... 😛 

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...