Kaldel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Επειδή έχω ανησυχήσει λίγο, βρήκα γραμμένο στο κουμπί του ασανσέρ , του ορόφου μου, μέσα στην καμπίνα, ένα F. Μήπως ξέρει κάποιος τι σημαίνει; ( Υπάρχει μόνο το δικό μου σπίτι στον όροφο)
SabotazNic Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Kaldel είπε Καλησπέρα. Επειδή έχω ανησυχήσει λίγο, βρήκα γραμμένο στο κουμπί του ασανσέρ , του ορόφου μου, μέσα στην καμπίνα, ένα F. Μήπως ξέρει κάποιος τι σημαίνει; ( Υπάρχει μόνο το δικό μου σπίτι στον όροφο) Σιγουρα ηταν F? Tips δινεις στους διανομεις? 😈 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από SabotazNic
Kaldel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Ναι σίγουρα ήταν F. Άλλωστε ο τελευταίος διανομέας που ήρθε ήταν χθες το πρωί και αυτό εμφανίστηκε σήμερα το βραδυ 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Σιγουρα ηταν F? Tips δινεις στους διανομεις? 😈 Ναι σίγουρα ήταν F. Άλλωστε ο τελευταίος διανομέας που ήρθε ήταν χθες το πρωί κι αυτό εμφανίστηκε σήμερα το βράδυ.
mariosnik_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Περίεργο να πω την αλήθεια. Μήπως το έγραψε κανένας τεχνικός και υπάρχει κάποια βλάβη στο καντράν λέμε τώρα; Όπως και να χει, πήγαινε σβηστό με οινόπνευμα / βενζίνη και δες άμα γράψουν πάλι. Κατι άλλο δεν μπορείς να κάνεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου F=Female ? Σβήστο και προσέχετε σε ποιους ανοίγετε την κεντρική πόρτα.
Narayan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου F δεν είναι κάποιο ευρέως αναγνωρισμένο σημάδι διαρρηκτών. Αν τυχόν είναι κακογραμμένο Τ, σημαίνει πως όλοι οι ένοικοι λείπουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. https://www.abus.com/int/Guide/Burglary-protection/Secret-markings
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 51 minutes ago, Narayan said: F δεν είναι κάποιο ευρέως αναγνωρισμένο σημάδι διαρρηκτών. Αν τυχόν είναι κακογραμμένο Τ, σημαίνει πως όλοι οι ένοικοι λείπουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. https://www.abus.com/int/Guide/Burglary-protection/Secret-markings Ναι είναι τόσο "μυστικά" αυτά τα σημάδια που τα ξέρουμε όλοι και οι απατεώνες συνεχίζουν τα βάζουν... 😛 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα