micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, orfeas26 είπε Απλά δεν ξέρω αν θα με βολέψει η κυρτή οθόνη. Βασικά δεν ξέρω ποιά είναι η χρησιμότη Μακριά από κυρτή οθόνη. Είναι άχρηστη, δεν μπορείς να βαλεις σωστή θήκη και αν, ω μη εγένετο, χρειαστείς αλλαγή οθόνης θα ματώσεις, αν βέβαια καταφέρει το μαστόρι να την αλλάξει χωρίς να κάνει ζημιά.
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Ενας λογος που δεν πηρα το Oneplus 12 ειναι η οθονη εχει φιλος το 10 και οτι και προστασια να του εχει βαλει δεν ειναι καλη δεν κολλαει σωστα στο πλαι.
orfeas26 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ενας λογος που δεν πηρα το Oneplus 12 ειναι η οθονη εχει φιλος το 10 και οτι και προστασια να του εχει βαλει δεν ειναι καλη δεν κολλαει σωστα στο πλαι. Γενικά το 12R φαίνεται καλό σύνολο!! Αλλά με προβληματίζει η οθόνη...αν όταν το κρατάω θα ακουμπάω κατά λάθος την οθόνη.
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, orfeas26 είπε Γενικά το 12R φαίνεται καλό σύνολο!! Αλλά με προβληματίζει η οθόνη...αν όταν το κρατάω θα ακουμπάω κατά λάθος την οθόνη. Εμένα ποιο πολύ με ενοχλεί που δεν θα μπαίνει σωστά ένα τζαμάκι. Επειδή είχα και το Redmi note 13 pro plus και το OnePlus 10 δεν είχα το πρόβλημα που λες. Εγώ είμαι σε σκέψη για το Xiaomi 13T Pro τώρα που έπεσε στα 430 ευρώ αλλά θέλω μεγαλύτερη οθόνη και δυστυχώς κινητό σαν το Huawei Mate 20 X δεν βγαίνει πλέον το έριξαν στις σαβούρες τα Fold
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα