Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Έχω μια δωροεπιταγη των 400 ευρω από τον Κωτσόβολο για κινητά. Είμαι ανάμεσα στο Motorola Edge 50 fusion που κοστίζει 450 ευρώ και στο Oneplus 12r που κοστίζει 650 ευρώ. Προερχόμενος από Xiaomi και Poco θα ήθελα το επόμενο κινητό να έχει καλύτερο λειτουργικό και να μην καρδιοχτυπω κάθε φορά που το κάνω restart. Επίσης, με ενδιαφέρει η αντοχή στον χρόνο γιατί θα το αγοράσω με ορίζοντα 3ετιας-4ετιας. Άρα με ενδιαφέρει πολύ και το κομμάτι της υποστήριξης από την εταιρεία για αναβαθμίσεις. Απ ότι έχω δει το Motorola έχει καλύτερη κάμερα αλλά το Oneplus έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή. Απ ότι επίσης μου είπε ένας υπάλληλος στο κατάστημα αναμένουν το Nord 4 στα 600 ευρώ αλλά αν και δεν γνωρίζω, νομίζω ότι το 12r είναι καλύτερη επιλογή. Με γνώμονα τα παραπάνω πιο θεωρείτε πιο vfm? Επίσης καλοδεχούμενη αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση σε αυτό το εύρος τιμής.

Επεξ/σία από aporia11
Δημοσ.

απο αποψη μπιζνας και VFM

λεει να αγορασεις το Motorola Edge Fusion 50  στα 450

να το πουλησεις του κουτιου στα 400

και να αγορασεις το poco f6 12/512 στα 375 απο σκρουτζ

και θα εχεις την καλυτερη mid range συσκευη με βαση ολα τα tech καναλια στο youtube "και οχι μονο" με 25 ευρω κοστος

• Haha 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, aporia11 είπε

Καλησπέρα 

Έχω μια δωροεπιταγη των 400 ευρω από τον Κωτσόβολο για κινητά. Είμαι ανάμεσα στο Motorola Edge 50 fusion που κοστίζει 450 ευρώ και στο Oneplus 12r που κοστίζει 650 ευρώ. Προερχόμενος από Xiaomi και Poco θα ήθελα το επόμενο κινητό να έχει καλύτερο λειτουργικό και να μην καρδιοχτυπω κάθε φορά που το κάνω restart. Επίσης, με ενδιαφέρει η αντοχή στον χρόνο γιατί θα το αγοράσω με ορίζοντα 3ετιας-4ετιας. Άρα με ενδιαφέρει πολύ και το κομμάτι της υποστήριξης από την εταιρεία για αναβαθμίσεις. Απ ότι έχω δει το Motorola έχει καλύτερη κάμερα αλλά το Oneplus έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή. Απ ότι επίσης μου είπε ένας υπάλληλος στο κατάστημα αναμένουν το Nord 4 στα 600 ευρώ αλλά αν και δεν γνωρίζω, νομίζω ότι το 12r είναι καλύτερη επιλογή. Με γνώμονα τα παραπάνω πιο θεωρείτε πιο vfm? Επίσης καλοδεχούμενη αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση σε αυτό το εύρος τιμής.

Στο OnePlus θα πας που είναι καλύτερο σε όλα από το Motorola εκτός από την κάμερα.

Από πού να πιάσεις......

Μπαταρία, επεξεργαστή, ανάλυση οθόνη , φόρτιση (100w)σε Ram(LPDDR5X)σε γραφικά (Adreno 740)......

Δημοσ.

το Motorola Edge Fusion 50 έχει UFS 2.2 δεν ξέρω πόσο αντίκτυπο έχει στη συνολική απόδοση αλλά κοίτα και το Nord 4

Δημοσ.

ως κάτοχος του 12r εδώ και 1,5 μήνα με αγορά από κωτσό θεωρώ πως δε θα μετανοιώσεις στιγμή για την αγορά του. Απίστευτη οθόνη, τρομερά γρήγορη φόρτιση (20-100%) ούτε μισή ώρα. Κάμερα πολύ καλή.

Δημοσ.
Στις 17/9/2024 στις 9:09 ΠΜ, micos000 είπε

Θα το πρότεινα και εγώ, σε αυτή την τιμή είναι ένα αρκετά καλό Ντιλ, βέβαια, αν δεν το 'χεις με τις ιδιαιτερότητες του iOS, το προσπερνάς. Είναι δύο χρόνων πλέον, σίγουρα όμως θα καλυφθεις για 3-4 χρόνια, σίγουρα θα έχεις αναβαθμίσεις και η Apple είναι σταθερή στα όσα υπόσχεται σε updates.

• Like 1
Δημοσ.

Το one plus.Δεν υπάρχει σύγκριση.Με το συγκεκριμένο επεξεργαστή και updates για τέσσερα χρόνια και security updates για πέντε χρόνια δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πας στο motorola.

Δημοσ.

μπαίνει στη λίστα και το xiaomi 14T? 

αν ψάχνεις κατι με αξιολογη κάμερα, μπαταρία και <6,7 inch τι επιλογές εχεις ;

Δημοσ.
Στις 17/9/2024 στις 1:02 ΠΜ, aporia11 είπε

Επίσης, με ενδιαφέρει η αντοχή στον χρόνο γιατί θα το αγοράσω με ορίζοντα 3ετιας-4ετιας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ είμαι ανάμεσα σε 12R, Nord 4 και το καινούργιο Χiaomi 14Τ. Πλέον το 12R είναι το μόνο που έρχεται με φορτιστή στο κουτί, ο οποίος κοστίζει περίπου 50€.

Απλά δεν ξέρω αν θα με βολέψει η κυρτή οθόνη. Βασικά δεν ξέρω ποιά είναι η χρησιμότητα της κυρτής οθόνης, μου φαίνεται ανούσιο design.

Επεξ/σία από orfeas26

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...