Προς το περιεχόμενο

Ποια θεωρείτε την πιο sexy ηθοποιό!!!!

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cristina, h vanessa paradis sto video clip tou "be my baby" einai o apolitos orismos tou naziou!

to keno stous koftyres einai 8anatiforos!

eixa trello kolima mikros mazi tis!:P

trello skertso to koritsaki!:)

apo to en logo video clip:

nessa12.jpg

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Loipon arketa me ta koritsakia pou postarate wra gia ena diko mas(koritsiwn) ophthalmoloutro!! ;):P(me liges omws pics giati den mporousa na fortwsw thn alli selida me tin tapeini isdn mou!! grr!!:P)

3048.jpgCP6791.jpg

040127_scoopDepp_ccol_12p.small.jpg _1260294_depp.jpg

K fusika poios allos???? O johnny!!!

Δημοσ.

Κάποια μηνύματα που δεν είχαν σχέση με το θέμα και δε νομίζω ότι τιμούν ιδιαίτερα τους συντάκτες τους, μεταφέρθηκαν εδώ.

Παρακαλώ να συνεχίσετε εντός θέματος και χωρίς προσωπικές επιθέσεις.

Δημοσ.

sygmwnh pou se rwtaw re c dim alla twra pou ta ebales se allo thread , ta kleidwses alla DEN ta esbises h DEN ta ekanes edit ... ti akribws kerdises?efoson o ka8enas mporei na paei sto neo topic kai na ta dei ... pio to ofelos!?:roll: (malista dineis kai to link wste na briskoune oloi amesa kai eykola to neo topic)

Δημοσ.

Συγνώμη για την δημόσια μου τοποθέτηση, αλλά παρατήρησα ότι στο κλειδωμένο thread μεταφέρθηκαν και οι φωτογραφίες της Monica Belluci και Anjelina Jolie οι οποίες δεν νομίζω να είναι ούτε εκτός θέματος ούτε προσβλητικές. Επίσης ένα post δικό μου το οποίο απλά ανέφερε ότι θα ποστάρω και εγώ σε λίγο...Θέλω να πιστεύω ότι έγινε εκ παραδρομής..

GriGaS

Δημοσ.

Όχι, δεν έγινε εκ παραδρομής. Τα flood-posts με τις 15-20 φωτογραφίες μεταφέρθηκαν γιατί δεν έχουν διάθεση όλοι να περιμένουν 10-20 λεπτά γιά να φορτώσει μιά σελίδα. Νομίζω ότι τα κάλη των εν λόγω δεσποινίδων μπορούν να αναδειχθούν και με λιγότερες φωτογραφίες.

Το δικό σου post (Ετοιμαστείτε.....κάποια στιγμή αργότερα θα κάνω MEGA post....Θα αναστενάξουν οι DSL...αυτό έχω να πω μονάχα...) μεταφέρθηκε γιατί το είδα σαν απειλή γιά ένα ακόμα flood-post και δεν έχω καμία διάθεση να αναστενάξει η DSL μου (πόσο μάλλον οι PSTN των περισσότερων μελών). Αν θέλεις να βάλεις φωτογραφίες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά σεβάσου τους άλλους.

@predator, το όφελος είναι ότι καθάρισε αυτό το topic από τα άσχετα μηνύματα. Όσα από αυτά είναι προσβλητικά, χαρακτιρίζουν τους ίδιους τους συντάκτες τους και αν αυτοί ντρέπονται που τα έγραψαν, μπορούν να τα διαγράψουν μόνοι τους. Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον λογοκριτή.

Δημοσ.

OΚ καλύφθηκα...απλά δύο επισήμανσεις...

1.Δεν είναι εφικτό να γίνει επεξεργασία ή διαγραφή σε ποστ το οποίο βρίσκεται σε κλειδομένο τοπικ...Άρα το ότι αυτοί που κάναν τα "προσβλητικά" μπορούν να τα διαγράψουν ή διορθώσουν είναι άτοπο...

2.Δεν νομίζω ότι έχουμε φτάσει στην εποχή του Minority Report ώστε να "τιμωρούνται" οι προθέσεις και κάποια λόγια τα οποία έχουν και διάθεση αστεϊσμού....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...