porco_rosso21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six οχι μ@λ@κιες δλδ...:-D
=-sp00ker-= Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 απίστευτο μωρό. Απίστευτες channel μπότες.
therock Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Jessica Alba Scarlet Kate Beckinsale Jessica Biel Aυτλες για άρχη. Α ναι και Rhona Mitra.Ωχ ελπιζω να μην συνεχισω να προσθετω ετσι.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Κοιτάξτε.. Εάν δεν γινόμουν τρελό Hackerόνι και γινόμουν ηθοποιός..Απλούστατα, θα είμουν εγώ! (ψώνιοοο!) Και μιάς και δεν είμαι..Ψηφίζω: Μάτια - Cameron Diaz (Λατρεύω τα μάτια της) Sexy Face - Mila Jovovich (Την πάω με χίλια!) Ε μία τα έχει όλα όμως..Η κυρία παρακάτω.. Και τι δεν έχει..Προσωπικότητα, ομορφιά, τέλειο σώμα, χειλάρες, καλό χαρακτήρα, ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΤΡΑ! (Καλά και εγώ τα έχω ολα αυτα..αλλα δέν είμαι ηθοποιός γαμώτο :lol: Και δεν έχω ακόμα τον τέλειο άντρα ....Δύσκολα βρήσκεις male που, τουλάχιστον, σε έχει στο Gaming..) Regards, Koritsi_Gia_PC!
therock Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Αντε να προσθεδω και αλλη μια Constance Zimmer
soturin Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Aμφιβάλλω αν σε κάποιον αρέσει η angelina επειδή έχει ωραίο άντρα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Aμφιβάλλω αν σε κάποιον αρέσει η angelina επειδή έχει ωραίο άντρα Hahahaha Μέσω του Brad, βλέπεις την αισθητική και το γούστο της μωρέ..Και φυσικά το πόσο μετράει.. xD
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Υπό το φως νέων εξελίξεων και της ανεξίτηλης εντύπωσης που μου προκάλεσε η τελευταία ερμηνεία της Marisa Tomei στην ταινία "Before the Devil knows you're dead".
asxetosmd Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ξέρω πως είμαι λίγο off topic μιας και θέλω να αναφερθώ σε ωραίες παρουσιές της ελληνικής τηλεόρασης. Βασικα σε μια... ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.