Προς το περιεχόμενο

Ποια θεωρείτε την πιο sexy ηθοποιό!!!!

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six number six

οχι μ@λ@κιες δλδ...:-D:-D

battlestar-galactica-20070118014017592.jpg0000035023_20061021050352.jpgtn2_tricia_helfer_1.jpg

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Jessica Alba

Scarlet

Kate Beckinsale

Jessica Biel

Aυτλες για άρχη.

Α ναι και Rhona Mitra.Ωχ ελπιζω να μην συνεχισω να προσθετω ετσι.

Δημοσ.

Κοιτάξτε..

Εάν δεν γινόμουν τρελό Hackerόνι και γινόμουν ηθοποιός..Απλούστατα, θα είμουν εγώ! (ψώνιοοο!) :lol:

Και μιάς και δεν είμαι..Ψηφίζω:

Μάτια - Cameron Diaz (Λατρεύω τα μάτια της)

Sexy Face - Mila Jovovich (Την πάω με χίλια!)

Ε μία τα έχει όλα όμως..Η κυρία παρακάτω..

angelina_jolie_wallpaper_1024x768.jpg

AngelinaJolie.jpg

Και τι δεν έχει..Προσωπικότητα, ομορφιά, τέλειο σώμα, χειλάρες, καλό χαρακτήρα, ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΤΡΑ! :P

(Καλά και εγώ τα έχω ολα αυτα..αλλα δέν είμαι ηθοποιός γαμώτο :P:lol: Και δεν έχω ακόμα τον τέλειο άντρα :rolleyes:....Δύσκολα βρήσκεις male που, τουλάχιστον, σε έχει στο Gaming..)

:o

Regards,

Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.
Aμφιβάλλω αν σε κάποιον αρέσει η angelina επειδή έχει ωραίο άντρα :mrgreen:

Hahahaha :P

Μέσω του Brad, βλέπεις την αισθητική και το γούστο της μωρέ..Και φυσικά το πόσο μετράει.. xD

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρω πως είμαι λίγο off topic μιας και θέλω να αναφερθώ σε ωραίες παρουσιές της ελληνικής τηλεόρασης.

Βασικα σε μια...

ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...