hawkj83 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Scarlet all the way...giati den exei mono looks..alla einai KAI talentara... Mia fora girnwntas spiti..htan mia kopela sto leoforeio OLOIDIA!!! eixa pathei plaka.... eixe mexri kai thn elia sto magoulo... kai kathotan me to kefali akoumpismeno sto parathiro...koitwntas apeksw...melagxolika...les k evlepa to lost in translation live action mprosta mou!!! Είχε λιγάκι περιφέρεια αυτή; Γιατί παίζει να είναι μια γνωστή μου που έλεγα κ στον spiro!
vintage's_lover Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν δυσκολευομαι καθολου να απαντησω...Περα απο οτι εχει κανει κ οτι εχει γραφτει για εκεινη,ειναι κ κουκλα κ αξια ηθοποιος.Μεχρι κ o Anthony Hopkins κ η Meryl Streep ειπαν για το ταλεντο της.Φυσικα μιλαω για την Lindsay Lohan την οποια κ θαυμαζω απεριοριστα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 sygxarhthria kai se esas sas aponemoume to XRYSO FTYARI!
Geokon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Α την Lindsay λες βρε, την αλκοολικιά ναρκομανή που είναι όλη την ώρα στα πάρτυ λες και δεν υπάρχει αυριο...Ε ναι και εγώ την σέβομαι, και είναι μόλις 21!
vintage's_lover Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Λεγοντας πως ειμαι μεγαλος της θαυμαστης,σημαινει πως φυσικα κ τα γνωριζω αυτα,αλλα περα απ' ολα,αναγνωριζω πως ειναι καλη κ ταλαντουχα ηθοποιος.Εξαλλου δν ειναι κ η μονη.Υπαρχουν μεγαλοι ηθοποιοι που ηταν ή κ ακομα ειναι εθισμενοι στα ναρκωτικα,αλλα ο τυπος αποφασισε να ασχοληθει με τη Lindsay επειδη πουλαει περισσοτερο αυτη τη στιγμη.Ή ξεχνατε Mel Gibson,Robin Williams,Drew Barrymore κ πολλουυυυυυυς αλλους?
Sellers Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Αντε να ψηφίσω και εγώ την Amanda Peet μιας και που έχω φάει κόλλημα με το Studio 60 τελευταία και έχει αρχίσει να μου αρέσει υπερβολικά... (η Αμάντα)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Υπαρχουν μεγαλοι ηθοποιοι... Ή ξεχνατε Mel Gibson,Robin Williams,Drew Barrymore κ πολλουυυυυυυς αλλους? Αν στους μεγάλους ηθοποιούς βάλουμε και τυπάδες όπως ο Mel και η Drew, τότε δε με νοιάζει καθόλου να θεωρούμε και την Lindsay μεγάλη ηθοποιό. Πρέπει όμως να βρούμε καινούργιες λέξεις για ηθοποιούς όπως ο Johnny Depp ή ο Robert DeNiro όπως ας πούμε τεράστιοι και ακόμα πιο καλές λέξεις για ηθοποιούς όπως ο Alec Guinness, όπως ας πούμε ΘΕΟΡΑΤΟΣ! Γενικά θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Οπότε ας τους πούμε αυτούς μετριούτσικους προς το κακό ηθοποιούς να τελειώνουμε
calendra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Σκάρλετ Γιόχανσον αλλά σε ρόλους όπους το Χαμένοι στην μετάφραση γιατί δεν νομίζω ότι η εξωτερική της παρουσίας είναι τέτοια που να της επιτρέπει να παίζει με επιτυχία την μοιραία γυναίκα (π.χ. μαύρη ντάλια όπου ναι έπαιξε καλά αλλά κάτι με χάλαγε)
vintage's_lover Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Αν στους μεγάλους ηθοποιούς βάλουμε και τυπάδες όπως ο Mel και η Drew, τότε δε με νοιάζει καθόλου να θεωρούμε και την Lindsay μεγάλη ηθοποιό. Πρέπει όμως να βρούμε καινούργιες λέξεις για ηθοποιούς όπως ο Johnny Depp ή ο Robert DeNiro όπως ας πούμε τεράστιοι και ακόμα πιο καλές λέξεις για ηθοποιούς όπως ο Alec Guinness, όπως ας πούμε ΘΕΟΡΑΤΟΣ! Γενικά θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Οπότε ας τους πούμε αυτούς μετριούτσικους προς το κακό ηθοποιούς να τελειώνουμε Προσωπικη αποψη...Ας πουμε την Drew ναι,την θεωρω καλη ηθοποιο.Ο Mel παλι δεν μου αρεσει καθολου,απλα τον ανεφερα.Αλλα μιλησες για ενα απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους,για να μην πω πιο αγαπημενο μου,τον Johnny Depp.Θες να μου πεις πως δεν γνωριζεις τις καταχρησεις του? Αν οχι,μαλλον δεν ξερεις κ πολλα για εκεινον.Εγω το "μεγαλος" το κρινω διαφορετικα...Δλδ για την γενια της Lindsay,θεωρω,ναι,πως ειναι πολυ καλη ηθοποιος,δεν θα την συγκρινω με τον Alec Guinness φυσικα..Αυτον θα τον συγκρινω με καποιον της δικης του εποχης.Το ιδιο ισχυει κ για την Drew,τον Mel κτλ...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 1) Δε μ' ενδιαφέρουν οι καταχρήσεις και τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή οι άνθρωποι 2) Δεν κατάλαβα γιατί δε γίνονται συγκρίσεις μεταξύ ηθοποιών διαφορετικής γενιάς; Το έχουμε πάρει δηλαδή απόφαση ότι επειδή δεν τους βγάζουν στις τηλεοράσεις οι κλίκες, είναι και ανύπαρκτοι οι εξαιρετικοί ηθοποιοί; Πηγαίνετε και κανένα θέατρο (ειδικά οι Αθηναίοι, τι να πούμε και εμείς που ταξιδεύουμε Θεσσ/νικη για να δούμε μια παράσταση και μια ερμηνεία της προκοπής, εδώ στη Λάρισα όλες τις θεατρικές αρπαχτές μας φέρνουν και τους τηλεορασάκηδες)
LISIMAXOS Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 δειτε και την καλητερη απο το eyropian gigolo1 2 3 4 5
iNorganic Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 αν και στα late 30s ή early 40s carmen electra k angelina jolie και φυσικα για να μην ξεχνιομαστε Emma Watson απο harry potter ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.