LL_NEO Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Θα στο πω απλά και ελπίζω κατανοητός (και πίστεψε με το ίδιο καλά θα κάνεις να ελπίζεις και συ γιατί στη δεύτερη φορά που εξηγώ πράγματα γίνομαι αρκετά άτσαλος). Ακολουθώ πιστά τους κανόνες. Όλα τα άλλα που λες τα γράφω κατα γράμμα στο κατάλληλο μέρος και πίστεψε με είσαι πολύ τυχερός που το κάνω αυτό. Δε θα θελες να δεις απάντηση που να σχολιάζει στο "κοτσάνες" κτλ κτλ. Οπότε ξεκουβάλα για να μη γελάσει ο κάθε πικραμένος.
predator Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 koita egw ekana mia politismeni paraklhsh na sebasteis ti plaka pou spame edw me ta paidia kai na min 3eftiliseis gia deyterh fora to topic.de xreiazetai pisteyw na sou 8imisw oti tin prwth fora pou kleidw8ike i aitia isoun esy mazi me ena allo melos. an de 8eleis na sebasteis aythn thn paraklhsh (kai oxi epeidi einai dikia mou alla na deis tin ousia,oti diladi xalas to kefi se arketa atoma kanontas kiniseis pou exoun ws sinepeia na kleidw8ei to post) ... poly apla kane oti katalabaineis kai apo ekei kai istera 8a eisai apla axios twn sunepiwn sou. PS: tis apeiles sou kalytera krata tes gia party sou , eidika an kapoios sou milaei politismena , giati poly apla rixneis to epipedo tis koubentas kai xalaei i entypwsh pou dineis gia to prosopo kai tin anatrofi sou!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Σας παρακαλώ οι 'αντιμαχόμενες' πλευρές να χαλαρώσετε! Δεν υπάρχει ακριβής αριθμός φωτογραφιών που ποστάρει κάποιο μέλος ΑΛΛΑ το κάθε μέλος κρίνει (και όλοι πιστεύω έχετε αρκετή κρίση) πότε παράγινε το κακό και πότε όχι. Ας συνεχιστεί αυτό το topic με την παράκληση (προσωρινό κανόνα αν θέλετε) να υπάρχει μία φωτογραφία ανά post - και παρακαλώ όχι συνεχόμενα posts. Κι ας αρχίσει να ισχύει ο κανόνας από εδώ και πέρα. Δεν χρειάζονται ούτε αντεγκλήσεις ούτε αψιμαχίες. Θερμή παράκληση. Προς όλους!
LL_NEO Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Μόνο και μόνο για τον :wink: σκύλο ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΜΗΓΜΕΝΟΥΣ δεν το συνεχίζω
predator Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 h ousia metraei... se eyxaristoume gia tin katanohsh sou!
predator Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Oh!!! Earth calls kavaliotis! Suki is here! mallon den akouse to kalesma sou cristinaki! alla giati tetoia sigkinisi me ti suki?
Godfath3r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Na pw kai egw gia to styl thn dikh mou apopsh... Gia mena metraei paaaara poly to styl, kai eutyxws den ennow to "ths modas".Den einai auto pou 8a me kanei na pw oti einai omorfh mia gynaika, alla einai auto pou 8a me kanei na ksexwrisw anamesa se dyo eksisou omorfes kopeles thn "kalyterh". Epishs kapoies gynaikes-kopeles pou exoun to styl ths areskeias mou, deixnoun poly poio omorfes (isws mono sta dika mou matia).Opws kai na exei gia mena einai shmantikos paragontas! Auta osa exoun na kanoun me thn ekswterikh omorfia kai oxi thn eswterikh (thn opoia den eksetazoume sthn parousa fash!-alh8eia to kanoume pote???? -)
KaizerSoze Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Nai Godfather,to kanoume otan exoume epilogh sigoura omws meta to "ofthalmoloutro"
predator Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 profanws to kanoume stis sobares epiloges ths zwhs mas se oti afora syntrofous...
peltasths Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 πολλές όμορφες υπάρχουν τις περισσότερες τις αναφέρατε ήδη (Monica Bellucci rules) αλλά έχω να προσθέσω τις : Winona Ryder, Catherine Zeta-Jones, Elizabeth Hurley kai Liv Tyler
kavaliotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Oh!!! Earth calls kavaliotis! Suki is here! mallon den akouse to kalesma sou cristinaki! alla giati tetoia sigkinisi me ti suki? Το ακουσα το καλεσμα της αλλα ημουνα μπλεγμενος εκεινη την μερα με driver updates κτλ! Τεσπα DEVON AOKI rulez πολυ απλα!!!! Τι να κλασουν τωρα ολες οι αλλες που ποσταρατε (δεν προλαβα να δω τι ποσταρατε αλλα σιγουρα το μωρο μου η Suki ειναι καλυτερη!)... Αχχχχχχχχ.....
gregdais Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά γιατί τέτοια ένταση για γυναίκες που δεν θα τις δουμε καν ποτέ από κοντά; Εγώ ψηφίζω Monica Bellucci για τους εξής λόγους : 1.Σε γεμίζει όταν λες "Γυναικάρα" 2. έχει απίστευτη τελειότητα στο πρόσωπό της με ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ σκιές 3. οι αναλογίες του σωματός της είναι τέλειες 4. δεν έχει τίποτα απολύτως ψεύτικο (απόδειξη; κοιτάξτε στο net για φωτογραφίες της και δείτε την 17 χρονών για να μάθετε τι έφτιαξε ο Θεός!!!) 5. έχει ποδάρες 6. βλέμμα θεικό 7. είναι από τις πολύ καλές (όχι τέλεια) ηθοποιούς 8. είναι Ιταλίδα και όποιος λέει οτι δεν είναι απίστευτες γυναίκες οι Ιταλίδες δεν έχει απλά γούστο. 9. είναι 42 χρονών και οι μικρότερές της δεν βλέπονται δίπλα στο σέξυ αυτό πλάσμα 10. χείλη φοβερά και μοναδικά! έτσι σας δέινω 10 λόγους για την Monica για να μην ζητάτε εξηγήσεις όσο για άλλες μου προτημήσεις... Angelina Jolie,Brittany Murphy, Kate Winslet(δεν είναι του τύπου μου αλλά λάτι με τραβάει στο χαμόγελό της),C Z Jones, Charlize Theron Πατάτες : Jenifer Aniston μακράν από τις πιο άσχημες που έχω δει,και όσο συνεχίζει ο κόσμος να την λέει όμορφη τόσο πιο άσχημη μου δείχνει εμένα, είναι νέα κοπέλα και άβαφτη μοιάζει με 50 από τις ρυτίδες που έχει το πρόσωπό της.Είναι όμως μια πολύ καλή ηθοποιός!
sotris99 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 ! Προβλέπεται νέος γύρος "συνομιλών"
insomniac_new Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά γιατί τέτοια ένταση για γυναίκες που δεν θα τις δουμε καν ποτέ από κοντά;Εγώ ψηφίζω Monica Belluci για τους εξής λόγους : 1.Σε γεμίζει όταν λες "Γυναικάρα" 2. έχει απίστευτη τελειότητα στο πρόσωπό της με ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ σκιές 3. οι αναλογίες του σωματός της είναι τέλειες 4. δεν έχει τίποτα απολύτως ψεύτικο (απόδειξη; κοιτάξτε στο net για φωτογραφίες της και δείτε την 17 χρονών για να μάθετε τι έφτιαξε ο Θεός!!!) 5. έχει ποδάρες 6. βλέμμα θεικό 7. είναι από τις πολύ καλές (όχι τέλεια) ηθοποιούς 8. είναι Ιταλίδα και όποιος λέει οτι δεν είναι απίστευτες γυναίκες οι Ιταλίδες δεν έχει απλά γούστο. 9. είναι 42 χρονών και οι μικρότερές της δεν βλέπονται δίπλα στο σέξυ αυτό πλάσμα 10. χείλη φοβερά και μοναδικά! έτσι σας δέινω 10 λόγους για την Monica για να μην ζητάτε εξηγήσεις όσο για άλλες μου προτημήσεις... Angelina Jolie' date='Brittany Murphy, Kate Winslet(δεν είναι του τύπου μου αλλά λάτι με τραβάει στο χαμόγελό της),C Z Jones, Charlize Theron Πατάτες : Jenifer Aniston μακράν από τις πιο άσχημες που έχω δει,και όσο συνεχίζει ο κόσμος να την λέει όμορφη τόσο πιο άσχημη μου δείχνει εμένα, είναι νέα κοπέλα και άβαφτη μοιάζει με 50 από τις ρυτίδες που έχει το πρόσωπό της.Είναι όμως μια πολύ καλή ηθοποιός![/quote'] με κάλυψες γι αυτο ψηφίζω και εγώ τη Μόνικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.