Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου είχε αφήσει ο παππούς μου ένα μικρό χωραφάκι με ελιές. Δεν πήγαινα να το φροντίζω γιατί σκόπευα να το πουλήσω. Σε κάποιο διπλανό χωράφι έγινε κατάσχεση πουλήθηκε και αυτός που το αγόρασε πήρε και το δικό μου. Εννοείται εσκεμμένα. Έβαλα την δικηγόρο μου να τον πάρει τηλέφωνο μπας και τον κατάφερνε να μου δώσει ως αντάλλαγμα κάποιο ποσό αλλά πουλούσε τρέλα κι από πάνω. Ένας παλιάνθρωπος, ένα κάθαρμα που σφετερίζεται ξένες περιουσίες. Το χωράφι πρέπει να το δηλώσω στο κτηματολόγιο το οποίο φυσικά έχει έξοδα. Και αν πάω δικαστικά έχει κι άλλα έξοδα. Γενικά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί ανάβουν τα λαμπάκια μου άσχημα. Τι να κάνω να το κυνηγήσω δικαστικά ή να το παρατήσω;

• Haha 1
Δημοσ.

Ποσα χρονια εχει να ασχοληθει καποιος? Δειτε λιγο μηπως το εχει παρει νομιμα με χρησικτησια. Νομιζω η προθεσμια ηταν μεχρι τον Δεκ 23' για αδηλωτα 

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιον λόγο να πας δικαστικά για το χωράφι σου; Δεν έχεις τίτλους; Όσον αφορά το κτηματολόγιο, προφανώς υπάρχουν έξοδα, τοπογραφικά κτλ, αλλά είναι και η μόνη διαδικασία που σε κατοχυρώνει και ξεκαθαρίζει το τοπίο. 

Δημοσ.

Αν δεν έχεις τίτλο δεν κάνεις τίποτα,επίσης αν το έχεις αγνοήσει για πολλά χρόνια και το καλλιεργούσε ανενόχλητος για 15 τουλάχιστον χρόνια στο έχει πάρει με χρησικτησία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...