topeftasteri Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, Πρόσφατα κοιτούσα τα περασμένα θέματα των φετινών πανελληνίων. Παρατήρησα οτι οι απαντήσεις είχαν αναρτηθεί 8:40, την ιδια μερα της εξετασης των μαθηματων ή λιγο αργότερα. Σας έχει τύχει να ακούσετε ότι φροντιστήρια γνωρίζουν τα θέματα νωρίτερα ή ακόμα και πριν τα πάρουν οι μαθητές; Το μυαλό μου πάει μήπως τα ξέρουν μια μέρα πριν και τα μοιράζουν στους μαθητές τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastorianos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 53 λεπτά πριν, topeftasteri είπε Καλησπέρα, Πρόσφατα κοιτούσα τα περασμένα θέματα των φετινών πανελληνίων. Παρατήρησα οτι οι απαντήσεις είχαν αναρτηθεί 8:40, την ιδια μερα της εξετασης των μαθηματων ή λιγο αργότερα. Σας έχει τύχει να ακούσετε ότι φροντιστήρια γνωρίζουν τα θέματα νωρίτερα ή ακόμα και πριν τα πάρουν οι μαθητές; Το μυαλό μου πάει μήπως τα ξέρουν μια μέρα πριν και τα μοιράζουν στους μαθητές τους... Το 1978,έναν χρόνο πρίν δώσω εγώ εξετάσεις είχε γίνει μεγάλο θέμα γιατί τά θέματα τών σχολών πολιτικών μηχανικών-φυσικομαθηματικού και γεωπονίας δασολογίας τά είχε μοιράσει στούς μαθητές του μεγάλο φροντιστήριο καί μαθεύτηκε επειδή κάποιοι μαθητές τά έδιναν σέ άλλους.Πιστεύω ότι καί σέ αλλες περιόδους να έχει γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topeftasteri Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, kastorianos είπε Το 1978,έναν χρόνο πρίν δώσω εγώ εξετάσεις είχε γίνει μεγάλο θέμα γιατί τά θέματα τών σχολών πολιτικών μηχανικών-φυσικομαθηματικού και γεωπονίας δασολογίας τά είχε μοιράσει στούς μαθητές του μεγάλο φροντιστήριο καί μαθεύτηκε επειδή κάποιοι μαθητές τά έδιναν σέ άλλους.Πιστεύω ότι καί σέ αλλες περιόδους να έχει γίνει. Ναι αλλά τώρα εν έτη 2024; Και να αναρτώνται από τα φροντιστήρια τόσο απροκάλυπτα και οι απαντήσεις πριν καν τις πάρουν οι μαθητές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Παλιά (νομίζω και τώρα) υπήρχε ώρα δυνατής αποχώρησης από τις εξετάσεις. Κανείς δεν μπορούσε να φύγει πριν περάσει 1 ή 2 ώρες (δεν θυμάμαι), ακριβώς για να μην διαρρεύσουν θέματα πολύ νωρίς. Να γνωρίζει φροντιστήριο ή κάποιος καθηγητής τα θέματα που θα πέσουν στο σύνολό τους αποκλείεται. Τα θέματα βγαίνουν τη νύχτα πριν τις εξετάσεις από ομάδα καθηγητών που είναι υποτίθεται κλειδωμένοι σε ασφαλή χώρο, χωρίς κινητά κλπ. Τώρα αυτό αν τηρείται 100%, μόνο οι ίδιοι το ξέρουν. Εκείνο που μπορεί να παίζει είναι κάποιος καθηγητής μέλος της επιτροπής να πει σε μαθητές του τι θέματα θα προτείνει, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θα πέσουν. Πολλές φορές είναι απλά μαντεψιά των φροντιστών που πετυχαίνουν κάποιο θέμα που πέφτει. Εγώ πχ στα φοιτητικά μου χρόνια έκανα ιδιαίτερα σε ένα πιτσιρικά που έδινε πανελλήνιες, για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου. Τη μέρα πριν γράψει μου ΄ρθε και του κανα μια άσκηση η οποία για να λυθεί είχε ενα τρικ, που αν δεν το ήξερες δεν έβγαινε. Ε, μάντεψε. Η άσκηση αυτή έπεσε και ο μαθητής είχε πει ότι θα μου κάνει άγαλμα! Δεν ήταν διαρροή, απλά κ@λοφαρδία. Οι Πανελλήνιες πάντως ήταν και είναι ίσως το πιο αδιάβλητο σύστημα στη χώρα μας (για να μην πω το μόνο). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Στις 17/9/2024 στις 12:06 ΠΜ, topeftasteri είπε Καλησπέρα, Πρόσφατα κοιτούσα τα περασμένα θέματα των φετινών πανελληνίων. Παρατήρησα οτι οι απαντήσεις είχαν αναρτηθεί 8:40, την ιδια μερα της εξετασης των μαθηματων ή λιγο αργότερα. Σας έχει τύχει να ακούσετε ότι φροντιστήρια γνωρίζουν τα θέματα νωρίτερα ή ακόμα και πριν τα πάρουν οι μαθητές; Το μυαλό μου πάει μήπως τα ξέρουν μια μέρα πριν και τα μοιράζουν στους μαθητές τους... δε γινεται αυτό. τα θεματα τα παιρνουν αφού δοθούν στα σχολεία οχι νωριτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) αρχές δεκαετίας 90 πολλες φορές είχαν ακουστεί καθηγητές που από νωρίς τα ήξεραν, μερες πριν, με γνωστούς. ήξεραν άτομα από την επιτροπή, ο καθένας είχε 1-2 προτάσεις, ε, κάποια φροντιστήρια είχαν 5-6 πιθανές ασκήσεις 2-3 μέρες πριν. για το 79 που είπε κ ο φίλος πιο πάνω... https://www.newsbreak.gr/stories/341552/etsi-dierreysan-a-themata-ton-panellinion-exetaseon-to-megalo-skandalo-kai-oi-protagonistes-toy/ https://www.mixanitouxronou.gr/to-megalytero-skandalo-stin-istoria-ton-panelladikon-exetaseon/ 2007 https://xekinima.org/panelladikes-eksetaseis-2007-to-theatro-toy-paralogoy/ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από Kthulhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου υπάρχουν άπειροι τρόποι να κάνεις καριέρα αν έχεις λεφτά, η πανελλήνιες είναι το λιγότερο που θα ασχοληθεί κάποιος για το ρίσκο που παίρνει για να τις διαβάλλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Αν είχε διαρρεύσει σε όλους τους μαθητές 1 φροντιστηρίου θα ήταν εύκολο να μαθευτεί. Τα φροντιστήρια λόγω εμπειρίας, γνωρίζουν σε ποια βιβλία ψάχνουν οι καθηγητές που ορίζουν τα θέματα και συνήθως από εκεί βρίσκουν παρόμοιο υλικό. Γι' αυτό και στην Ελλάδα είναι δύσκολο να διαβάσεις μόνος σου για πανελλαδικές. Τα θέματα που πέφτουν, ειδικά σε μαθηματικά-φυσική-χημεία δεν έχουν καμία σχέση με τα βιβλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokratismalamas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Εννοείται ότι διαρρέουν θέματα πανελληνίων σε συγκεκριμένα φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία Το κόνσεπτ ειναι πιο πολύ να βοηθήσουμε τα παιδιά να περάσουν όπου θέλουν, παρά το να βγάλουν πολλά λεφτά ( αυτό δεν μπορεί να καθοριστεί από το αποτέλεσμα των πανελληνίων) Ανάλογα τώρα με τις "άκρες" του καθένα η διαρροή μπορεί να είναι ένας τύπος άσκησης/ερώτησης που θα πέσει μέχρι γκαραντι λυμένα θέματα σε 2 ή και 3 μαθήματα (οπότε εγγυημένο 100/100 στη βαθμολογια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Στις 6/10/2024 στις 11:42 ΜΜ, sokratismalamas είπε Εννοείται ότι διαρρέουν θέματα πανελληνίων σε συγκεκριμένα φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία Το κόνσεπτ ειναι πιο πολύ να βοηθήσουμε τα παιδιά να περάσουν όπου θέλουν, παρά το να βγάλουν πολλά λεφτά ( αυτό δεν μπορεί να καθοριστεί από το αποτέλεσμα των πανελληνίων) Ανάλογα τώρα με τις "άκρες" του καθένα η διαρροή μπορεί να είναι ένας τύπος άσκησης/ερώτησης που θα πέσει μέχρι γκαραντι λυμένα θέματα σε 2 ή και 3 μαθήματα (οπότε εγγυημένο 100/100 στη βαθμολογια) Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που γράψατε, ούτε μπορεί να συμβεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastorianos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, BritGreek είπε Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που γράψατε, ούτε μπορεί να συμβεί. Εχει όμως συμβεί στό παρελθόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 13 hours ago, BritGreek said: Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που γράψατε, ούτε μπορεί να συμβεί. Ναι , γιατί στην Ελλάδα όλα λειτουργούν με διαφάνεια και είναι αδιάβλητα. Και εγώ τη χρονιά που έδωσα, μεγάλο ιδιωτικό σχολείο στην Θεσσαλονίκη (το πιο ακριβό) , ήξερε τους τύπους θεμάτων στη φυσική τη προηγούμενη μέρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokratismalamas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Στις 9/10/2024 στις 11:58 ΠΜ, BritGreek είπε Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που γράψατε, ούτε μπορεί να συμβεί. Και εμένα μου πήρε αρκετό καιρό να το χωνέψω ότι όντως μπορεί να γίνει σε μια από τις πλέον αδιάβλητες - κατά γενική ομολογία- εξετάσεις στην Ελλάδα. Επειδή όμως ξέρω πάρα πολλές περιπτώσεις , είναι το πιο δύσκολο cheat να πάρεις βαθμό μπαλαντέρ με λυμένα θέματα. Πολύ λίγοι έχουν προσβαση σε κάτι τέτοιο. Πιο κοινό είναι να γράψεις μόνος σου έναν βαθμό με βάση τις δυνατότητες σου και μετά να βρεθεί με μαγικό τρόπο μια αφορμή/ένα βυσμα για μεταγραφή στην επιθυμητή σχολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα