Panoskoopa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Έχω ένα εξωτερικό δίσκο όπου βάζω τις φωτογραφίες που βγάζω από το κινητό και με έναν ανταπτορα που έχω από android Poco F3 απευθείας στον σκληρό . Συνήθως κάνω αντιγραφή περιεχομένου για ασφάλεια . Μόλις έκανα το λάθος και πάτησα μετακίνηση προς έναν φάκελο ( κατηγοριοποιημένα όπως κάνω συνήθως ) και μου πετάει ένα σφάλμα και χάθηκαν όλες οι φωτογραφίες που είχα επιλέξει ( +3.000) ;( . Πλήγμα καταλαβαίνετε. Αν πατήσω πάνω στον σκληρό να το διαβάσει το κινητό μου ζητάει να κάνω μορφοποίηση τον σκληρό . Αν βάλω στον υπολογιστή τον σκληρό δεν βλέπω εκείνο τον φάκελο που δημιούργησα για να μετακινηθούν οι φωτογραφίες. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ανάκτησης???
micos000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Αφού δε βλέπεις τον δίσκο στο κινητό. Μην το παιδευτείς έτσι, βάλτο στα windows. Εξ άλλου η ανάκτηση πρέπει να γίνει σε άλλον δίσκο, καθώς κανένα πρόγραμμα επαναφοράς αρχείων δεν κάνει ανάκτηση στον ίδιο δίσκο.
Panoskoopa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στο πεδίο File location Πατώντας κάτω στο " in a specific location" δεν μου εμφανίζει το κινητό , ενώ το έχω συνδέσει με τον υπολογιστή με τη μεταφορά αρχείων ενεργή Βάζω να σκαναρει τον εξωτερικό δίσκο και επανέρχομαι αν και έχω χάσει τις ελπίδες μου ... ;( Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Panoskoopa
KyrGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Mobi saver, Disk drill και ίσως και το Recuva πρέπει να υπάρχουν για Android. Φαντάζομαι θα χρειαστείς microsd ή εξωτερικό δίσκο για να τα επαναφέρεις εκεί. Δυστυχώς η μετακίνηση από Android πρέπει να αποφεύγεται.
micos000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, Panoskoopa είπε Πατώντας κάτω στο " in a specific location" δεν μου εμφανίζει το κινητό , ενώ το έχω συνδέσει με τον υπολογιστή με τη μεταφορά αρχείων ενεργή Δεν μπορούν να σκανάρουν τα προγράμματα ανάκτησης τον δίσκο του κινητού γιατί δεν μοντάρετε σαν κανονικός δίσκος. Το recuva θα το τρέξεις στον εξωτερικό δίσκο. 8 ώρες πριν, Panoskoopa είπε Βάζω να σκαναρει τον εξωτερικό δίσκο και επανέρχομαι αν και έχω χάσει τις ελπίδες μου ... ;( Αν δεν βρει αυτά που θέλεις κάνε μια αναζήτηση για το όνομα ενός αρχείου που θυμάσαι. Επίσης κατέβασε και το windir και βάλτο να σκανάρει τον δίσκο. Μετά προσπάθησε να δεις που είναι ο περισσότερος χώρος δεσμευμένος μήπως και βρεις που μπορεί να πήγαν οι φωτογραφίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα