Luciddream Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μπορεί μια σειρά να είναι καλή η μέτρια αλλά σίγουρα υπάρχουν επισόδια που ξεχωρίζουν. Ποιά είναι θεωρείτε τα τοπ επισόδια που έχετε δει? Για εμένα τρία έχουν ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό ή απο αυτά που θυμάμαι μέχρι τώρα. Last of Us S01E03 House of the Dragon S01E08 Foundation S02E09 Πολύ πιθανόν και κάποιο από Black Sails αλλά πάνε πολλά χρόνια που το έχω δει και δεν θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Το φινάλε του 3ου κύκλου του Lost. Το φινάλε του Six feet under. Αξέχαστα επεισόδια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, Luciddream είπε Last of Us S01E03 Δε θα διαφωνήσω ότι ήταν ένα εξαιρετικό επεισόδιο, είναι όμως και το επεισόδιο το οποίο δεν θα έλειπε σε κανέναν αν δεν υπήρχε και δεν αναφέρομαι στο contrοversary της υπόθεσης. Θα μπορούσα κάλλιστα να ήταν μια mini series 2 ή 3 επεισοδίων με την ιστορία του Bill και του Frank. Το HotD δεν το παρακολουθώ. Το Foundation είναι εξαιρετικό σαν σειρά και μαζί με το Expanse νομίζω ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση για της sci-fi σειρές. Να προσθέσω στη λίστα το τελευταίο επεισόδιο του Eureka (S5E13) που ήταν από τα καλύτερα finale σειράς που έχω δει και εννοώ από την άποψη ότι το closure ήταν ολοκληρωμένο και ισορροπημένο. Επίσης εξαιρετικό το επεισόδιο The Grey από τη σειρά For All Mankind (S2E10) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ozymandias Breaking Bad: Season 5, Episode 14 Plan and Execution, Better Call Saul Season 6, episode 7 Νομιζω ηταν τα 2 επεισόδια που ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα και τα θυμαμαι ακομα. Επισης θα ελεγα και για το The Wire αλλα πανε χρονια και δε θυμαμαι συγκεκριμενο επεισόδιο, οπως και για το The Band of Brothers στο 1ο επεισόδιο που ανεβαινουν στα αεροπλανα . +1 για το φιναλε του Six feet under, παρα πολύ δυνατο και αξεχαστο Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από morgoth_gr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Mr. Robot S04E07. Σοκαριστικές ερμηνείες, σοκαριστικές αποκαλύψεις. Είχα μείνει να κοιτάζω στο κενό για λίγη ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Games of thrones season 8, episode 2 .Στιγμή που είναι στο τζάκι,τελευταία νύχτα πριν την έφοδο και τραγουδάει ο Podrick το Jenny of Oldstones,και δείχνει πως περνάνε τις τελευταίες ώρες και οι άλλοι χαρακτήρες. Ακόμα ανατριχιάζω όταν το ακούω ακόμα και από florence + the Machines. Επική στιγμή. Επίσης αυτό Spoiler Η μουσική το απογειώνει πραγματικά καθώς το χτίζει αρκετή ώρα με το πιάνο Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από geomrk 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 22 minutes ago, Charismo said: Mr. Robot S04E07. Σοκαριστικές ερμηνείες, σοκαριστικές αποκαλύψεις. Είχα μείνει να κοιτάζω στο κενό για λίγη ώρα. χμμ κάπου το έχω παρατήσει αυτό στην δεύτερη season.. γιαυτό το άνοιξα το τοπικ βέβαια για να βρω καινούριους στόχους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Members Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Αυτό το "μέτρια σειρά με επεισόδια που ξεχωρίζουν" για μένα το τερμάτισε η Buffy. Ενώ γενικά είχα βρει τη σειρά μια χαρά ευχάριστη όταν την είχα δει πριν πολλά χρόνια, δεν θα την έβαζα με τίποτα σε καμία λίστα με κορυφαίες επιλογές μου. Παρόλα αυτά, είχε 2-3 επεισόδια σε πιο πειραματικό ύφος που ξεχώριζαν και ήταν σε διαφορετικό επίπεδο από την υπόλοιπη σειρά. Το House of the Dragon το βρίσκω γενικά μέτριο και ψιλοβαρετό, αλλά το 8ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν ήταν από τα καλύτερα που θυμάμαι σε σειρά. Το Game of Thrones ειδικά στις πρώτες σεζόν είχε κάποια κορυφαία επεισόδια μαχών (συνήθως αν θυμάμαι καλά ήταν το προτελευταίο επεισόδιο κάθε σεζόν). Το πρώτο επεισόδιο του Walking Dead ήταν καλύτερο από τις περισσότερες ταινίες του είδους, αλλά στη συνέχεια, για μένα τουλάχιστον, κανένα μετέπειτα επεισόδιο δεν πλησίασε αυτό το επίπεδο, ενώ από ένα σημείο και μετά η σειρά έγινε απλά κακή και την σταμάτησα. Από Breaking Bad ναι μεν το Ozymandias, αλλά μου είχε μείνει ακόμα περισσότερο εκείνο το επεισόδιο στην πρώτη σεζόν όπου οι 2 πρωταγωνιστές ξέμειναν στην έρημο με το βανάκι. Από Dexter, ενώ αναγνωρίζω μόνο την πρώτη σεζόν στις αγαπημένες μου, ένα πολύ έντονο επεισόδιο ήταν αυτό με το γεύμα στο σπίτι του Trinity. Τα τελευταία επεισόδια σε Wire, Sopranos και Six Feet Under, γιατί έκλεισαν ωραία σειρές που θεωρώ κορυφαίες. Το τελευταίο επεισόδιο του Prisoner του 67, γιατί σου αποκαλύπτει αυτό που στην ουσία σου έλεγε σε κάθε επεισόδιο στους τίτλους έναρξης και δεν το είχες πάρει χαμπάρι. Το τελευταίο επεισόδιο του Twin Peaks του 90, γιατί δεν ήξερα ότι η σειρά είχε κοπεί και μάταια περίμενα τη συνέχεια - δεν είχαμε και ίντερνετ τότε για να μάθω περισσότερα. Από σειρές καθαρής δράσης, το επεισόδιο Σπάρτακος/Κρίξος vs Θεοκλής στον Σπάρτακο, και στο Banshee το "Σερίφης vs Αλμπίνου κρατούμενου". Μέχρι εκείνο το σημείο και στις 2 σειρές σκεφτόμουν ότι δεν είναι στα ποιοτικά στάνταρντς που ζητάω, αλλά μετά τα συγκεκριμένα επεισόδια είπα "χέστηκα για τα στάνταρντς, η σειρά είναι απόλαυση". Το πρώτο επεισόδιο από τον Δεκάλογο του Κισλόφσκι γιατί η ερμηνεία του μικρού πρωταγωνιστή είναι από τις καλύτερες παιδικές ερμηνείες που έχω δει ανεξαρτήτως μέσου. Στο House, το επεισόδιο που ο House κάνει διάγνωση στον εαυτό του. Αυτά για την ώρα Αντίστοιχο τόπικ θα μπορούσε να γίνει και για κορυφαίες σκηνές (όχι απαραίτητα ολόκληρα επεισόδια). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Νομίζω τίποτα δε ξεπερνάει το επεισόδιο της 2ης σεζόν Community με τη παρτίδα D&D. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, livewire είπε Νομίζω τίποτα δε ξεπερνάει το επεισόδιο της 2ης σεζόν Community με τη παρτίδα D&D. Φαίνεται ενδιαφέρουσα σειρά και η 20λεπτη διάρκεια των επεισοδίων την κάνει ιδανική για μεσημεριανή προβολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου On 18/09/2024 at 12:25, gsarig said: Αντίστοιχο τόπικ θα μπορούσε να γίνει και για κορυφαίες σκηνές (όχι απαραίτητα ολόκληρα επεισόδια). Από σκηνές πιστεύω οι μάχες του See είναι εξαιρετικές. Αλλά ναι ίσως χρειάζεται άλλο τοπικ 😛 Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Να είμαι εγώ αυτός που θα βάλει το Stranger things S04 - ep. 7; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Twd s4e16 και s7ep1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Star Trek Voyager Blink of an Eye (TV Episode 2000) - IMDb Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο επεισόδιο από όλες τις σειρές Star Trek της TV. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musicbill84 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέχρι στιγμής, από όσες σειρές έχω δει, το μόνο επεισόδιο που δεν πίστεψα τι είδα και έκανα ώρες να συνέλθω είναι το The Bear S2.E6 Fishes. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα