aces Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, AtiX είπε Οπότε για να καταλάβουμε τι γίνεται, αναγκάζουν να βάλει η Apple υποστήριξη RCS στα μηνύματα, χωρίς να υπάρχει πάροχος που να υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία… μπράβο ΕΕ, όχι μπράβο… Ειδες η ΕΕ ας επιβαλλει και στους παροχους αντιστοιχα να το ενεργοποησουν οχι μονο στους κατασκευαστες μισες δουλειες. Στην Γερμανια εχουν rcs αρκετα δικτυα εδω https://support.apple.com/en-us/108048 "θα" έχει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 58 λεπτά πριν, aces είπε Ειδες η ΕΕ ας επιβαλλει και στους παροχους αντιστοιχα να το ενεργοποησουν οχι μονο στους κατασκευαστες μισες δουλειες. Στην Γερμανια εχουν rcs αρκετα δικτυα εδω https://support.apple.com/en-us/108048 "θα" έχει Βλέπω Telecom & Vodafone υποστηρίζουν RCS στην Γερμανία, λογικά κάποια στιγμή “θα έρθουν” και εδώ… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrialKid Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 13 hours ago, redcom7 said: Νομίζω θα το δώσει μόνο στα pro μοντέλα από 15 και μετά... Δεν είναι για όλους αυτά... Στο PM 15 του αδερφού με COSMOTE ούτε εκεί το εμφανίζει, RCS ή call recording. Μόνο η Siri αλλάζει σε αυτό το Beta που τους το έδωσε ως 18.1 όταν βγήκε το 18 (πάντα σε Developer ή Public Beta) τώρα έδωσε το 18.1 Beta 4 σε όλες τις συσκευές αλλά στην ουσία μια τρύπα στο νερό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Στις φωτογραφίες, κάτω κάτω τελευταία φράση του συστήματος λέει ότι έχει γίνει optimized, στο δικό μου τουλάχιστον, 40% και αν πατήσεις ένα info message σε κυκλάκι που υπάρχει, λέει άστο όλο το βράδυ στην φόρτιση για να γίνει complete. το έχει κάνει κανείς; τι εννοεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, Makis38 said: Στις φωτογραφίες, κάτω κάτω τελευταία φράση του συστήματος λέει ότι έχει γίνει optimized, στο δικό μου τουλάχιστον, 40% και αν πατήσεις ένα info message σε κυκλάκι που υπάρχει, λέει άστο όλο το βράδυ στην φόρτιση για να γίνει complete. το έχει κάνει κανείς; τι εννοεί; Εμένα δεν μου το βγάζει αλλά φαντάζομαι αν έχεις πολλές φωτογραφίες θέλει χρόνο να τις βάλει σε κατηγορίες , να αναγνωρίσει πρόσωπα κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Όχι πάρα πολλές. 500 σε 128άρι τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Στις 18/9/2024 στις 7:56 ΜΜ, TrialKid είπε Τρέχω την 18.1 Beta 4 Developer σε PM 13 Ούτε το recording στο τηλεφώνημα είναι ενεργό, με ένα search είναι να το υποστηρίζει ο πάροχος λέει. Στο 11 ισχύει πολλά πράγματα είναι "κομμένα", στο 15 είναι λιγότερα, το 18.1. Beta 4 το έβαλα και στα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrialKid Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 10 hours ago, Ne0n said: Στο 11 ισχύει πολλά πράγματα είναι "κομμένα", στο 15 είναι λιγότερα, το 18.1. Beta 4 το έβαλα και στα δύο. Εγώ αυτό που παρατήρησα από iOS 18 είναι ότι πλέον κόβει επιδόσεις σε σχέση με το iOS 17 και ειδικά το 17.4 που πραγματικά πέταγε. σε Geekbench 6 βγάζει neck to neck με τα common results, σε normal χρήση (όπως είναι με 84% μπαταρία) και αν το αφήσεις να κρυώσει για κάνα 15 λεπτό παίζει παραπάνω από τα common. σε καμία περίπτωση δεν πάει όπως το 17.4, είμαι σίγουρος ότι τρώει πόρους και CPU για το και καλά Α.Ι τώρα και με το iOS 18.1 Beta 4 τα ίδια με το iOS 18 πάει, το battery life είναι ένα ποσοστό χειρότερο από το iOS 17. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, TrialKid είπε Εγώ αυτό που παρατήρησα από iOS 18 είναι ότι πλέον κόβει επιδόσεις σε σχέση με το iOS 17 και ειδικά το 17.4 που πραγματικά πέταγε. σε Geekbench 6 βγάζει neck to neck με τα common results, σε normal χρήση (όπως είναι με 84% μπαταρία) και αν το αφήσεις να κρυώσει για κάνα 15 λεπτό παίζει παραπάνω από τα common. σε καμία περίπτωση δεν πάει όπως το 17.4, είμαι σίγουρος ότι τρώει πόρους και CPU για το και καλά Α.Ι τώρα και με το iOS 18.1 Beta 4 τα ίδια με το iOS 18 πάει, το battery life είναι ένα ποσοστό χειρότερο από το iOS 17. Πολύ σωστά, το έχω παρατηρήσει και εγώ, με την 18.1 το 11 είναι πιο αργό από ότι όταν είχε την 18.0. Αυτό όμως δεν το παρατήρησα στο 15. Η λογική εξήγηση είναι είτε ότι η 18.1 του πέφτει πιο βαριά από την 18.0 ίσως λόγο χαμηλότερης απόδοσης της cpu του κάτι που δεν συμβαίνει με το πχ 15, είτε επειδή η dev mode είναι πιο βαριά διότι ως δοκιμαστική έκδοση τρέχει περισσότερα νήματα στο παρασκήνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrialKid Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Ne0n said: Πολύ σωστά, το έχω παρατηρήσει και εγώ, με την 18.1 το 11 είναι πιο αργό από ότι όταν είχε την 18.0. Αυτό όμως δεν το παρατήρησα στο 15. Η λογική εξήγηση είναι είτε ότι η 18.1 του πέφτει πιο βαριά από την 18.0 ίσως λόγο χαμηλότερης απόδοσης της cpu του κάτι που δεν συμβαίνει με το πχ 15, είτε επειδή η dev mode είναι πιο βαριά διότι ως δοκιμαστική έκδοση τρέχει περισσότερα νήματα στο παρασκήνιο. Μα και με το iOS 18 VS 18.1 Beta 4 τα ίδια βγάζει το PM 13. Από το 18 και μετά έχει κόψει σε επιδόσεις, εδώ είχε φτάσει μέχρι την 17.4 να πηγαίνει αέρα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να αρχίσουν να ζορίζονται μετά από 3 χρόνια το κάθε μοντέλο, έτσι όπως φαίνεται από τώρα. υπ όψιν δεν είπα ότι δεν πάει, απλά είναι 1:1 με τα common results Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 19/9/2024 στις 12:22 ΜΜ, AtiX είπε Βλέπω Telecom & Vodafone υποστηρίζουν RCS στην Γερμανία, λογικά κάποια στιγμή “θα έρθουν” και εδώ… Συγγνώμη επειδή δεν έχω καταλάβει.. το rcs γιατί να υποστηρίζεται από πάροχο; Στην εφαρμογή των sms είναι και απλά χρησιμοποιεί ίντερνετ για να στείλει τα μηνύματα όπως θα έκανε πχ το Viber.. δεν βλέπω να χρεώνονται τα διαθέσιμα sms μου όταν στέλνω μέσω rcs λογικά από τα δεδομένα μου θα παίρνει Και να ας υπάρχει ένα πρότυπο για όλους ώστε να μην χρειάζονται third party εφαρμογές γενικά Αν κάτι δεν έχω πιάσει καλά παρακαλώ ας εξηγήσει κάποιος Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Συγγνώμη επειδή δεν έχω καταλάβει.. το rcs γιατί να υποστηρίζεται από πάροχο; Στην εφαρμογή των sms είναι και απλά χρησιμοποιεί ίντερνετ για να στείλει τα μηνύματα όπως θα έκανε πχ το Viber.. δεν βλέπω να χρεώνονται τα διαθέσιμα sms μου όταν στέλνω μέσω rcs λογικά από τα δεδομένα μου θα παίρνει Και να ας υπάρχει ένα πρότυπο για όλους ώστε να μην χρειάζονται third party εφαρμογές γενικά Αν κάτι δεν έχω πιάσει καλά παρακαλώ ας εξηγήσει κάποιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Έχω ένα ερώτημα, όποιος μπορεί να βοηθήσει... Καταρχάς, σιχαίνομαι αυτό το ελεεινό "iTunes". Οπότε, είχα αγοράσει κανονικά ένα 3rd party app (το "Syncios"), για να περνάω εύκολα και γρήγορα μουσικά κομμάτια, ringtones κτλ. Όμως, εδώ και κάμποσα χρόνια, δεν μου "αναγνωρίζεται" πια το κινητό - υποθέτω γιατί αυτό το app δεν έχει κάνει νέα updates (ενώ εγώ έχω περάσει το iOS 16.7.10, έχω iPhone 8 Plus), οπότε δεν μπορώ πλέον να χρησιμοποιώ αυτό το app! Υπάρχει ΑΛΛΟ app που να κάνει αυτό που θέλω, είτε free είτε paid;;; Κι αν ναι, ποιό είναι να το κατεβάσω στο PC να κάνω τη δουλειά μου, γιατί θέλω να αλλάξω πχ. τα κομμάτια που ακούω μουσική (ή να αλλάξω τα ringtones) και δεν μπορώ πια να το κάνω!!! Και αυτό το γελοίο "iTunes" δεν είναι user-frindly! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, lupus_Hegemonia είπε Έχω ένα ερώτημα, όποιος μπορεί να βοηθήσει... Καταρχάς, σιχαίνομαι αυτό το ελεεινό "iTunes". Οπότε, είχα αγοράσει κανονικά ένα 3rd party app (το "Syncios"), για να περνάω εύκολα και γρήγορα μουσικά κομμάτια, ringtones κτλ. Όμως, εδώ και κάμποσα χρόνια, δεν μου "αναγνωρίζεται" πια το κινητό - υποθέτω γιατί αυτό το app δεν έχει κάνει νέα updates (ενώ εγώ έχω περάσει το iOS 16.7.10, έχω iPhone 8 Plus), οπότε δεν μπορώ πλέον να χρησιμοποιώ αυτό το app! Υπάρχει ΑΛΛΟ app που να κάνει αυτό που θέλω, είτε free είτε paid;;; Κι αν ναι, ποιό είναι να το κατεβάσω στο PC να κάνω τη δουλειά μου, γιατί θέλω να αλλάξω πχ. τα κομμάτια που ακούω μουσική (ή να αλλάξω τα ringtones) και δεν μπορώ πια να το κάνω!!! Και αυτό το γελοίο "iTunes" δεν είναι user-frindly! 3utools φυσικά. Το καλύτερο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, koutsis είπε 3utools φυσικά. Το καλύτερο! Έχεις κάνα λινκ; (Το βρήκα από εδώ: https://filecr.com/ ...Να δω αν δουλεύει) Μια χαρά "ΜΠΟΜΠΑ" δουλεύει, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άλλαξα τα κωλο-ringtones τα παμπάλαια που είχα! Ευχαριστώ, φίλε! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από lupus_Hegemonia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα