Makis38 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Το ipad απέκτησε calculator! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redcom7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, AggelosTz είπε 10 λεπτά έκανε να το κατεβάσει τώρα είναι στην προετοιμασία. Δεν κατέβασα το 17.7 είχε επιλογή απευθείας για το 18 Σε iphone 13 πάντως δεν βρίσκω την επιλογή... Επίσης απαράδεκτο που έκαναν το scheduled message μόνο από iOS σε iOS.... Τί να πω με το ζόρι αυτή η εταιρεία να ανοίξει λίγο τον ορίζοντα της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapsala Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Για να δουμε πότε να φιλοτιμηθουν οι δικοί μας providers να υποστηρίξουν τα RCS για iPhone. Μέχρι τωρα σε κανένα Ελληνικό δίκτυο δεν εμφανίζεται η επιλογή για ενεργοποίηση του RCS Να και η λίστα με το τι υποστηρίζει κάθε Ευρωπαικός Provider https://support.apple.com/en-us/108048 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από kapsala 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια νιώθω ότι πιάνω διαφορετικό τηλέφωνο στα χέρια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Asevastos είπε Πόσο κουλό που δεν μπορούμε να κάνουμε rearrange τα εικονίδια στο connectivity box του action center. Είναι δυνατόν το airdrop να παίρνει προτεραιότητα σε σχέση με τα δεδομένα; Νομίζω η λογική τους είναι έτσι επειδή στα νορμαλ κράτη τα πακέτα data είναι σχετικά unlimited. Και εγώ στο εταιρικό έτσι είμαι. Τα άλλα που κάνουν εδώ είναι μαϊμουδιές. Παρόλα αυτά θα έπρεπε να σε αφήνει να τα βάλεις όπως θες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Εκανα σημερα update σε pro max 15 και νομίζω παει και πιο γρηγορα ή ειναι placebo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 10 hours ago, stiflerakos said: Εγώ πάντως στις ρυθμίσεις μηνυμάτων δεν βλέπω τίποτα σχετικό με rcs. εσείς έχετε επιλογή? Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη από τα δίκτυα. 30 minutes ago, Makis38 said: Το ipad απέκτησε calculator! Σαν απλό Calculator το είδες? Το έψαξες καθόλου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legbeard89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, Makis38 είπε Το ipad απέκτησε calculator! Τόσα χρόνια ξεχασμένο! Εξεπλάγειν ευχάριστα οταν το είδα, αλλα ντροπή που έλειπε τόσα χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, billdanos said: Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη από τα δίκτυα. Σαν απλό Calculator το είδες? Το έψαξες καθόλου? Είπα εγώ ότι είναι απλό μόνο; ή ειρωνευτικά innovation κλπ; Το είδα φάτσα κάρτα, είδα βέβαια ότι είναι basic, scientific, convert και math notes και το ανέφερα. Άλλο και τούτο πρωί πρωί! Οι φωτογραφίες αχταρμάς. Το έψαξα λίγο και βελτιώνεται 😋 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Makis38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε Νομίζω η λογική τους είναι έτσι επειδή στα νορμαλ κράτη τα πακέτα data είναι σχετικά unlimited. Και εγώ στο εταιρικό έτσι είμαι. Τα άλλα που κάνουν εδώ είναι μαϊμουδιές. Παρόλα αυτά θα έπρεπε να σε αφήνει να τα βάλεις όπως θες. Και unlimited να είναι δε θέλω να το έχω μόνιμα αυτό να καταναλώνει μπαταρία. Εγώ βαρεθεί τις ανοησίες της Apple που «ξέρει καλύτερα» και με βάση μια δική της λογική παίρνει αποφάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Asevastos είπε Και unlimited να είναι δε θέλω να το έχω μόνιμα αυτό να καταναλώνει μπαταρία. Εγώ βαρεθεί τις ανοησίες της Apple που «ξέρει καλύτερα» και με βάση μια δική της λογική παίρνει αποφάσεις. Βάλε Add Control στο control center το Mobile data και ανοιγόκλεινε από εκεί. Όταν είσαι σε wifi πάντως δεν λειτουργεί το Mobile Data αν αυτή είναι η περίπτωση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Εχει δοκιμασει κανεις το dynamic wallpaper σε iphone 12 γιατι εμενα δεν αλλαζει χρωματα μενει σταθερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikopoup Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μπορείτε να κατεβάσετε το update με δεδομένα κινητής? Σε 15 pro όταν κλείνω το wifi σταματάει το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Ακόμη 4ωρο θέλει για να κατέβει;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Upogeios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, Davanelo15 είπε Εμένα πάντως στο 11 μου βγάζει την ενημέρωση 17.7 κοιτα τερμα κατω ... εχει την 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα