thanos206 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Με το rcs τι γίνεται; Λειτουργεί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperLuigis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Dejavu αρθρο; Ωραίο το iOS 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, thanos206 είπε Με το rcs τι γίνεται; Λειτουργεί; Έστειλε κανονικά αλλά δεν έχει αναφορά παράδοσης… κάποιος με Android μπορεί να δοκιμάσει να στείλει σε iOS, στον φίλο μου επιτρέπει μόνο mms… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiroshima79 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Davanelo15 είπε Εμένα πάντως στο 11 μου βγάζει την ενημέρωση 17.7 Ακριβώς από κάτω σου έχει και την 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, thanos206 είπε Με το rcs τι γίνεται; Λειτουργεί; Εγω δεν το βρήκα κάπου να δουλεύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Antonis_V είπε Το Σάββατο έβαλα την Public Beta. Τώρα δεν μου έβγαλε κάτι. Υποθέτω πως είναι η ίδια έκδοση. Ξέρει κανείς; Ναι αν έχεις βάλει την RC είναι ίδια με την τελική αλλιώς θα σου έβγαζε να κάνεις update αν βάλεις το beta off. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου για δείτε εδώ για RCS https://www.cnet.com/tech/services-and-software/ios-18-brings-rcs-messaging-to-your-iphone-heres-how-to-enable-it/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Ne0n είπε Το είχα εδώ και αρκετό καιρό και είμαι ήδη στην 18 beta 8, παρατηρώ βέβαια ότι είναι αρκετά γρηγορότερο αλλά έχει αλλάξει την φιλοσοφία και την θέση σε αρκετά πράγματα στο μενού, όπως και στην ταξινόμηση των φωτό που είναι λίγο σπαστικός ο τρόπος όταν ανοίγεις μία, να πρέπει να πατήσεις μετά για να την κλείσεις το "ελαφρώς διακριτό" μικρό "x" στο δεξί τμήμα της για να επιστρέψεις πάλι σε όλη την gallery. Κάνεις swipe down και γυρνάς στην library. Δεν χρειάζεται το x. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos206 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Εγω δεν το βρήκα κάπου να δουλεύει Στα android λειτουργεί με την εφαρμογή μυνήματα της google, ανεξαρτήτως παρόχου κινητής. Αν δεν έχεις την εφαρμογή μυνήματα λειτουργεί μόνο με cosmote.Εδω δεν ξέρω τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, somt είπε για δείτε εδώ για RCS https://www.cnet.com/tech/services-and-software/ios-18-brings-rcs-messaging-to-your-iphone-heres-how-to-enable-it/ Εμένα Vodafone & Cosmote δεν το βγάζει. Βαριέμαι να κάνω restart. Έκανα με την rc πριν καμιά εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου vodafone επίσης κανένα ίχνος rcs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stiflerakos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Εγώ πάντως στις ρυθμίσεις μηνυμάτων δεν βλέπω τίποτα σχετικό με rcs. εσείς έχετε επιλογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Διαβάζοντας τα σχόλια βλεπω πως πολλούς δεν τους εμφανίζει επιλογή για iOS 18 κάτω κάτω . Για να σας το βγάλει σαν επιλογή πρέπει να έχετε τις «αυτόματες ενημερώσεις» ενεργοποιημένες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsonatos04 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μόνο εγώ βρίσκω πολύ καλή την αλλαγή στις «φωτογραφίες»; 🤨 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Τίποτα ακόμα από RCS σε Cosmote. Φαίνεται να μην τα έχει ενεργοποιήσει ακόμα η Cosmote σε επίπεδο παρόχου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα