exitpc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, Lambros_kr είπε Το update για τα Airpods με το hearing aid και το hearing test, ειναι διαθεσιμο οταν κανεις update σε IOS 18? Περιμενω πως και πως το συγκεκριμενο feature να λειτουργησει οπως υποσχονται οι υπευθυνοι...για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ναι παιδιά μόλις αναβάθμισα στην 17,7 μου έβγαλε τώρα την 18..Προφανώς έπρεπε να γίνει πρώτα 17,7 και μετά 18. Εχω περιέργεια να δω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airthanos69 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου εμεις που εχουμε e sim προχωραμε κανονικα?η χρειαζεται να κανουμε κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a400 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, airthanos69 είπε εμεις που εχουμε e sim προχωραμε κανονικα?η χρειαζεται να κανουμε κατι? κανονικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου η πιο σημαντικη προσθήκη για μένα ειναι το RCS να μπορείς να ανταλλάζεις rich μηνύματα με οχι-iPhone χωρίς να χρειάζεσαι viber/whatsapp κλπ 2 ώρες λεει θελει εμενα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, somt είπε η πιο σημαντικη προσθήκη για μένα ειναι το RCS να μπορείς να ανταλλάζεις rich μηνύματα με οχι-iPhone χωρίς να χρειάζεσαι viber/whatsapp κλπ 2 ώρες λεει θελει εμενα 10 λεπτά έκανε να το κατεβάσει τώρα είναι στην προετοιμασία. Δεν κατέβασα το 17.7 είχε επιλογή απευθείας για το 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Το Σάββατο έβαλα την Public Beta. Τώρα δεν μου έβγαλε κάτι. Υποθέτω πως είναι η ίδια έκδοση. Ξέρει κανείς; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από Antonis_V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 21 minutes ago, Chef_Alexander said: Στο δικό μου 15 Plus πάντως έβγαλε σαν πρώτη επιλογή την 17.7 και από κάτω την επιλογή για 18. Προχώρησα πρώτα στην 17.7 Εγώ έβαλα κατευθείαν τη 18. Όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Εγώ είμαι στην 17.6.1, αλλά δεν προϋποθέτει αναβάθμιση στην 17.7 πριν μπει το iOS 18 (το κατεβάζει τώρα - σε iP 13 PRO). Απλά το κουμπί για το upgrade είναι λίγο πιο κάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, AggelosTz είπε 10 λεπτά έκανε να το κατεβάσει τώρα είναι στην προετοιμασία. Δεν κατέβασα το 17.7 είχε επιλογή απευθείας για το 18 κι εγω απευθείας 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Το είχα εδώ και αρκετό καιρό και είμαι ήδη στην 18 beta 8, παρατηρώ βέβαια ότι είναι αρκετά γρηγορότερο αλλά έχει αλλάξει την φιλοσοφία και την θέση σε αρκετά πράγματα στο μενού, όπως και στην ταξινόμηση των φωτό που είναι λίγο σπαστικός ο τρόπος όταν ανοίγεις μία, να πρέπει να πατήσεις μετά για να την κλείσεις το "ελαφρώς διακριτό" μικρό "x" στο δεξί τμήμα της για να επιστρέψεις πάλι σε όλη την gallery. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από Ne0n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Όλα καλά. Αύριο έχουμε να παίξουμε στη δουλειά να το μάθουμε 😂 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaswww Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Εμένα ακόμα να μου κατέβει η 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Καλά θα το περάσω πρώτα στο iPad που δεν με νοιάζει και βλέπουμε … 😂😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stiflerakos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ipad - είχα κατεβάσει την δοκιμαστική. Πάτησα να μην κατεβάζει πλέον δοκιμαστικές αλλά δεν μου έχει βγάλει σαν αναβάθμιση την νέα έκδοση. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ή θα γινει κάποια στιγμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα