Mixalisrou69 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Πέρα από την αύξηση της ram στα 12gb και μια μικρή βελτίωση στις κάμερες τι άλλο καλύτερο μπορεί να έχει; Νομίζω μικραίνει η ψαλίδα ανάμεσα στα απλά και τα pro.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Εγώ θέλω να μάθω πότε μπορώ και αν είναι δυνατόν έστω και σήμερα να κάμω παραγγελία το 17 μπας και έρθει νωρίτερα ίσως και από το 16που περιμένω . Ελπίζω να μην ειναι οφ τοπικ Αν είναι μπορώ να το φέρω ως ον τόπικ με τον εξής τρόπο Ακούγεται ότι του χρόνου η παραγγελίες θα ειναι ετοιμοπαραδωτες από την πρώτη μέρα και οχι μετά από 3 μήνες. Spoiler Μην βαράτε πλάκα κάνω λόγο του προβλήματος με τα 16 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Στις 30/10/2024 στις 8:50 ΜΜ, kinitos είπε Εγώ θέλω να μάθω πότε μπορώ και αν είναι δυνατόν έστω και σήμερα να κάμω παραγγελία το 17 μπας και έρθει νωρίτερα ίσως και από το 16που περιμένω . Ελπίζω να μην ειναι οφ τοπικ Αν είναι μπορώ να το φέρω ως ον τόπικ με τον εξής τρόπο Ακούγεται ότι του χρόνου η παραγγελίες θα ειναι ετοιμοπαραδωτες από την πρώτη μέρα και οχι μετά από 3 μήνες. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μην βαράτε πλάκα κάνω λόγο του προβλήματος με τα 16 Οταν ανακοινωθεί το iphone 17 θα το παραγγείλεις είτε μέσω Αpple Γερμανίας και θα χρησιμοποιήσεις μια υπηρεσία προώθησης παραγγελιών για να στο στείλουν Ελλάδα ή θα το παραγγείλεις από Αmazon. Μόνο έτσι. Εκτός αν έχει κάπου μέσον Ελλάδα! 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Η σειρά iPhone 17 θα κάνει το ντεμπούτο του εγχώριου τσιπ Wi-Fi 7 της Apple https://www.tomsguide.com/phones/iphones/iphone-17-could-come-packing-apples-home-made-wi-fi-chip-what-that-means-for-you https://www.phonearena.com/news/iphone-17-model-to-use-homegrown-apple-wifi-7-chip_id164350 https://techblog.gr/mobile/iphone-17-fimes-oti-tha-chrisimopoiei-ta-tsip-wi-fi-tis-apple/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Να δούμε από θέμα ποιότητας τί θα λένε. Πηγαίνοντας από την κορυφαία και δοκιμασμένη qualcomm για πρώτη φορά σε δικό τους υλικό έχει κάποιο κίνδυνο. Ας ελπίσουμε να είναι για καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. Κυριακή στις 11:40 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:40 πμ Στις 1/11/2024 στις 2:32 ΜΜ, CarbonFibre είπε Να δούμε από θέμα ποιότητας τί θα λένε. Πηγαίνοντας από την κορυφαία και δοκιμασμένη qualcomm για πρώτη φορά σε δικό τους υλικό έχει κάποιο κίνδυνο. Ας ελπίσουμε να είναι για καλό. Και πολύ άργησε. Έχοντας εξαγοράσει το modem κομμάτι της intel εδώ και κάποια χρόνια καιρός ήταν να εφαρμόσει την τεχνολογία που έχει αγοράσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:53 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:53 πμ Στις 1/11/2024 στις 2:32 ΜΜ, CarbonFibre είπε Να δούμε από θέμα ποιότητας τί θα λένε. Πηγαίνοντας από την κορυφαία και δοκιμασμένη qualcomm για πρώτη φορά σε δικό τους υλικό έχει κάποιο κίνδυνο. Ας ελπίσουμε να είναι για καλό. Θα το βαλουν πρωτα στο καινουριο se και εκει θα δουν τι προβληματα μπορει να προκυψουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες Να κάνω εγώ τώρα μια ερώτηση. Το Iphone 17 air θα έχει το σκέτο a19 chip,αρκετά χειρότερο σύστημα καμερών και παρολα αυτα θα ειναι το πιο ακριβο μοντελο,πως γινεται αυτο; ποιο ειναι το selling point του μοντελου αυτου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα