adminaros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Θα πάω να δω ένα διαμέρισμα για ενοικίαση. Το έχει ιδιώτης και μου ζητάει δυο ενοικια εγγύηση συν ένα τρέχων. Λεει ότι ο λόγος που ζητάει δυο ενοίκια , είναι επειδή έχει ηλεκτρικές συσκευές και κάποια έπιπλα. Επειδή δεν μεσολαβεί μεσιτικό γραφείο , Εάν μου αρέσει και θέλω να προχωρήσω , πριν πληρώσω οτιδήποτε ,πως μπορώ να είμαι, όσο πιο σίγουρος γίνεται , ότι δεν παίζει κάποια απάτη ; 1
george1807 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, adminaros είπε Θα πάω να δω ένα διαμέρισμα για ενοικίαση. Το έχει ιδιώτης και μου ζητάει δυο ενοικια εγγύηση συν ένα τρέχων. Λεει ότι ο λόγος που ζητάει δυο ενοίκια , είναι επειδή έχει ηλεκτρικές συσκευές και κάποια έπιπλα. Επειδή δεν μεσολαβεί μεσιτικό γραφείο , Εάν μου αρέσει και θέλω να προχωρήσω , πριν πληρώσω οτιδήποτε ,πως μπορώ να είμαι, όσο πιο σίγουρος γίνεται , ότι δεν παίζει κάποια απάτη ; Ηλεκτρονικό μισθωτήριο taxis εκείνη τη στιγμή. 1
greekfragma Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 να πας να δεις οτι όντως είναι μερικώς επιπλωμένο με συσκευές και οτι αναγράφονται μία προς μία στο συμβόλαιο που θα υπογράψετε. φωτογραφίες και βίντεο με μια εφημερίδα ημέρας που να φαίνεται και η ημερομηνία υπογραφής και των συμβολαίων δίπλα. 2
xsterg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 φιλε μου ζητα του τα συμβολαια του σπιτιου. τους τιτλους ιδιοκτησιας. παντως και αυτος μπορει αντιστοιχα να σου ζητησει οτι θελει. απο Ε9, μεχρι βεβαιωση εργοδοτη, μεχρι εγγυητη. 1
mariosnik_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Χλωμό το κόβω να σου δείξει τίτλους ιδιοκτησίας και Ε9, υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκεί που δεν έχει καμία δουλειά να τις ξέρει ο ενοικιαστης. Παρόλα αυτά, δεν το θεωρώ περίεργο το να θέλει κάποια απόδειξη ο ενοικιαστης ότι ο ιδιοκτήτης είναι πραγματικός, ίσως ταυτότητα και κάποιον λογαριασμό του σπιτιού στο όνομα του αν υπάρχει. 1
andreas1gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, xsterg είπε φιλε μου ζητα του τα συμβολαια του σπιτιου. τους τιτλους ιδιοκτησιας Σιγά μην σου φέρει και τον συμβολαιογράφο που έφτιαξε το συμβολαιογράφο του οικοπέδου - οικίας... 🤣 3 1
thanasis00 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Παιδιά επί τόπου συμβόλαιο μέσω taxis και αποδοχή, και δίνεις τα λεφτά στο χέρι (ή iris). Δεν υπάρχει άλλη λύση. Ένας από τους 2 πρέπει να κάνει το leap of faith και να κάνει τη πρώτη παραδοχή. 3
Skrobo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 15 minutes ago, thanasis00 said: Παιδιά επί τόπου συμβόλαιο μέσω taxis και αποδοχή, και δίνεις τα λεφτά στο χέρι (ή iris). Δεν υπάρχει άλλη λύση. Ένας από τους 2 πρέπει να κάνει το leap of faith και να κάνει τη πρώτη παραδοχή. Δεν υπάρχει κανένα leap of faith. Υπογράφετε το συμφωνητικό (που αναφέρει κανονικά τις αμοιβές και τις εγγυήσεις), κάνει την διαδικασία στο τάξις και εσύ αποδοχή, του πληρώνεις ο,τι είναι αν του πληρώσεις με τράπεζα, και όλοι είναι χαρούμενοι. Πρόβλημα υπάρχει μόνο αν μπαίνουν μαύρα στην μέση. 1
Liverpool89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Πας το βλεπεις. Αν σου αρεσει μιλάς μαζι του, του λες σου δινω καποια προκαταβολη, πχ 50 ή 100€ και μολις κανετε τα συμβολαια, δινεις τα υπολοιπα. Πολλα ακουγονται γινονται τελευταία. Παιρνουν προκαταβολες απο δυο, τρεις υποψιφιους και μετα μην τον ειδατε. Μονο με προκαταβολη, που εκει αν στραβωσει απο μερια σου, ειναι στο χερι του, αν στην δωσει πισω. Απλα δεν θα χασεις πολλα χρηματα, αν τελικά κατι παει στραβα, απο καθε μερια. 1
vamvakoolas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, thanasis00 said: Παιδιά επί τόπου συμβόλαιο μέσω taxis και αποδοχή, και δίνεις τα λεφτά στο χέρι (ή iris). Δεν υπάρχει άλλη λύση. Ένας από τους 2 πρέπει να κάνει το leap of faith και να κάνει τη πρώτη παραδοχή. εχεις μεινει πισω: πλεον υπαρχει σαφη οδηγια τοσο απο συλλογο ιδιοκτητων οσο και απο EYΔΑΠ/ΑΔΜΗΕΕ να παιρνουν οι ενοικιαστες τους λογαριασμους στο ονομα τους και μετα παραδοση κλειδιου. Ειναι λιγο περιεργη η φαση οπως με μεταβιβαση ιχ. Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο το Γιαννη. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2024 από vamvakoolas
xsterg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 16/9/2024 στις 9:38 ΜΜ, andreas1gr είπε Σιγά μην σου φέρει και τον συμβολαιογράφο που έφτιαξε το συμβολαιογράφο του οικοπέδου - οικίας... 🤣 εγω δεν ειπα να φερει τον συμβολαιοφραφο ουτε τον μηχανικο ουτε τον παπα της ενοριας. τα συμβολαια που οντως τα εχει καθε ιδιοκτητης. τουλαχιστον τις δυο τρεις πρωτες σελιδες οπου περιγραφει το ακινητο γιατι οντως μεσα τα συμβολαια εχουν πολλη σαλτσα. δεν ειναι κατι το δραματικο. εμενα εαν μου ζητησει καποιος απο ακινητο μου βεβαιως και θα του το δειξω. προσοχη, θα το δειξω δεν θα του το δωσω ουτε θα το βγαλει φωτογραφια. απλη επιδειξη ειπαμε.
Neptu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν εμπιστευόμαστε ούτε τη σκιά μας έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που ο άλλος νοικιάζιε η πουλάει σπίτι που δε του ανήκει. Και πρόσφατα νομίζω άκουσα παρόμοια περίπτωση. Πάει ο άλλος νοικιάζει ένα airbnb, το παίζει ιδιοκτήτης, δείχνειτο σπίτι και παίρνει προκαταβολές από ενδιαφερόμενους που θέλουν να το νοικιάσουν. Τσιμπάει τα λεφτά και εξαφανίζεται. Κάτι τέτοιο προφανώς θέλει να αποφύγει ο ts.
elgol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 On 19/09/2024 at 21:54, xsterg said: εγω δεν ειπα να φερει τον συμβολαιοφραφο ουτε τον μηχανικο ουτε τον παπα της ενοριας. τα συμβολαια που οντως τα εχει καθε ιδιοκτητης. τουλαχιστον τις δυο τρεις πρωτες σελιδες οπου περιγραφει το ακινητο γιατι οντως μεσα τα συμβολαια εχουν πολλη σαλτσα. δεν ειναι κατι το δραματικο. εμενα εαν μου ζητησει καποιος απο ακινητο μου βεβαιως και θα του το δειξω. προσοχη, θα το δειξω δεν θα του το δωσω ουτε θα το βγαλει φωτογραφια. απλη επιδειξη ειπαμ Πρεπει και να δεις τα συμβολαια και να γινει εναρξη μισθωτηριου στην ααδε για να δεσμευτει ο ιδιοκτητης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα