dreaming123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) https://boxnow.gr/ Με κωδικό ΒΟΧ99 πάει το μικρό πακέτο 0.02 και το μεσαίο 0.04 λεπτά. Τώρα αν είναι λάθος και πόσο θα κρατήσει άγνωστο. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από dreaming123 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ήλπιζα να μην μπει εδώ. Ας δούμε πόσα λεπτά θα τους πάρει να το κλείσουν. Αν το δεις εγκαίρως σβήσε το ποστ. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris_9 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ήδη πήρα 3 μεσαία, ένα μήνα δεν έχεις το δικαίωμα να τα στείλεις; Πάνω στην ώρα με την κόρη φοιτήτρια. Ωραίος TS!! Η απορία μου είναι πως βρήκες τέτοιο κωδικό; στο έβγαλε promo σε κανένα social; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από thodoris_9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t021185 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ένα μικρό πακέτο το αγόρασα στα 0,03€. Όταν ξαναπροσπάθησε δεν τον έπαιρνε ξανά οπότε μάλλον το διορθώσανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ένα 10λεπτο κράτησε. Μια χαρά... Αλλά όταν τα λέω εγώ παίρνω αντίδραση γελάκια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, thodoris_9 said: Ήδη πήρα 3 μεσαία, ένα μήνα δεν έχεις το δικαίωμα να τα στείλεις; Πάνω στην ώρα με την κόρη φοιτήτρια. Ωραίος TS!! Η απορία μου είναι πως βρήκες τέτοιο κωδικό; στο έβγαλε promo σε κανένα social; Έχουν κάνει γκάφα ολκής. Στις 13/9 έτρεξαν προωθητική ενέργεια "BOX NOW - Δώρο ένα δέμα σε κάθε αποστολή δέματος ΜΟΝΟ για σήμερα". Σήμερα έστειλαν τους κωδικούς δωρεάν αποστολής (στην πραγματικότητα, για την έκδοση του voucher αποστολής, εφαρμόζεται χρέωση 1%) και αντί να είναι προσωποποιημένοι, έθεσαν το generic "BOX99" (η χρέωση 1% που προανέφερα). Θα το κανιβαλίσουν, φυσικά, άπαντες και θα έχουμε πρόβλημα ακόμα και αυτοί που κάναμε αγορά στις 13/9. 😑 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghadhika Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, Therempant είπε Ένα 10λεπτο κράτησε. Μια χαρά... Αλλά όταν τα λέω εγώ παίρνω αντίδραση γελάκια. Ίσως επειδή δεν έχει νόημα εάν δεν χρησιμοποιείται η προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, feelihipo είπε Ίσως επειδή δεν έχει νόημα εάν δεν χρησιμοποιείται η προσφορά; Μία χαρά χρησιμοποιείται αν δεν γίνεται public. Το γνωρίζω εδώ και ώρες και το έδωσα σε κάποιους φίλους και συμφορουμιτες. Μόλις μπήκε δημόσια σε ένα 10λεπτο έκλεισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Therempant said: Ένα 10λεπτο κράτησε. Μια χαρά... Αλλά όταν τα λέω εγώ παίρνω αντίδραση γελάκια. ΜΑΝΤΕΨΕ πως λεγεται η υποκατηγορια του forum! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zogler1987 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Spoiler Με την ευκαιρια να πω οτι ισχυει το LIDLPLUS40 για -40% ως τελη νοεμβριου (προσφορα του lidl) και EUROPROMO για -30% αγνωστο το ως πότε (προσφορα της eurobank).. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις