Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήδη πήρα 3 μεσαία, ένα μήνα δεν έχεις το δικαίωμα να τα στείλεις; Πάνω στην ώρα με την κόρη φοιτήτρια. Ωραίος TS!! 

Η απορία μου είναι πως βρήκες τέτοιο κωδικό; στο έβγαλε promo σε κανένα social;

Επεξ/σία από thodoris_9
Δημοσ.
4 minutes ago, thodoris_9 said:

Ήδη πήρα 3 μεσαία, ένα μήνα δεν έχεις το δικαίωμα να τα στείλεις; Πάνω στην ώρα με την κόρη φοιτήτρια. Ωραίος TS!! 

Η απορία μου είναι πως βρήκες τέτοιο κωδικό; στο έβγαλε promo σε κανένα social;

Έχουν κάνει γκάφα ολκής.

Στις 13/9 έτρεξαν προωθητική ενέργεια "BOX NOW - Δώρο ένα δέμα σε κάθε αποστολή δέματος ΜΟΝΟ για σήμερα".

Σήμερα έστειλαν τους κωδικούς δωρεάν αποστολής (στην πραγματικότητα, για την έκδοση του voucher αποστολής, εφαρμόζεται χρέωση 1%) και αντί να είναι προσωποποιημένοι, έθεσαν το generic "BOX99" (η χρέωση 1% που προανέφερα). 

Θα το κανιβαλίσουν, φυσικά, άπαντες και θα έχουμε πρόβλημα ακόμα και αυτοί που κάναμε αγορά στις 13/9. 😑

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Therempant είπε

Ένα 10λεπτο κράτησε. Μια χαρά... Αλλά όταν τα λέω εγώ παίρνω αντίδραση γελάκια. 

Ίσως επειδή δεν έχει νόημα εάν δεν χρησιμοποιείται η προσφορά; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Ίσως επειδή δεν έχει νόημα εάν δεν χρησιμοποιείται η προσφορά; 

Μία χαρά χρησιμοποιείται αν δεν γίνεται public. Το γνωρίζω εδώ και ώρες και το έδωσα σε κάποιους φίλους και συμφορουμιτες. Μόλις μπήκε δημόσια σε ένα 10λεπτο έκλεισε. 

Δημοσ.
1 hour ago, Therempant said:

Ένα 10λεπτο κράτησε. Μια χαρά... Αλλά όταν τα λέω εγώ παίρνω αντίδραση γελάκια. 

ΜΑΝΤΕΨΕ πως λεγεται η υποκατηγορια του forum!

• Haha 1
Δημοσ.
Spoiler

Με την ευκαιρια να πω οτι ισχυει το LIDLPLUS40 για -40% ως τελη νοεμβριου (προσφορα του lidl) και EUROPROMO για -30% αγνωστο το ως πότε (προσφορα της eurobank)..

• Like 8
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε BOXNOW 99% έκπτωση σε μικρό και μεσαίο μέγεθος [TEΛΟΣ]
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...