Προς το περιεχόμενο

Amazon μεταφορικα

achilleas1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας προσπαθησα να κανω μια παραγγελια 4 ταινιες bluray απο το ιδιο καταστημα απο amazon γερμανιας , και στο συνολο στο ταμειο μου εβγαλε να πληρωσω τεσσερις φορες τα μεταφορικα 21.96 ηταν 5.49 , ετσι γινεται η εκανα κατι λαθος ?  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αποστολέας ("Dispatches from") είναι το Amazon ή κάποιος τρίτος πωλητής?

Αν είναι κάποιος τρίτος πωλητής, τα rates καθορίζονται από αυτόν.

Αν είναι το Amazon, τα rates είναι αυτά:

image.png.f9b3cadaded0ab601b856fbb314e6afc.png

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση γνωρίζεις κάνεις πλέον τι ισχύει με τις παραγγελίες λεσω amazon στο θέμα δασμών και τελωνείου;Είναι μέσα στην τιμή;

Πηγαίνοντας στο τελευταίο στάδιο πληρωμής θα σου εμφανίσει πόσο θα πληρώσεις για δασμούς και τελωνείο, θα είναι προπληρωμένα δηλαδή αν είναι πωλητής το ίδιο το αμαζον.

Για τρίτους πωλητές δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, tzioros είπε

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση γνωρίζεις κάνεις πλέον τι ισχύει με τις παραγγελίες λεσω amazon στο θέμα δασμών και τελωνείου;Είναι μέσα στην τιμή;

Ότι αναφέρθηκε σε κάποια προϊόντα στο τελικό checkout στο έχει μέσα το vat σε άλλα όχι.

Δεν υπάρχει κάποιος  συγκεκριμένος οδηγος για Amazon κάθε αγορά διαφέρει ανάλογα το κατάστημα/εδρα.

Παίζει ρόλο κ από πιο Αμαζόν επιλέγεις για αγορά όπως το Amazon είναι marketplace φιλοξενεί μέσα κ πωλητές καταστήματα τόσο απο ΕΕ αλλά κ εκτος ΕΕ από US/UK/Asia που από εκεί υπάρχουν προφανώς έξοδα εκτελωνισμού/δασμοί εκτός αν περιλαμβάνονται κατά την πληρωμή στο checkout.

Προτεραιότητα σε επιλογές/αγορες εντός ΕΕ ή αν είναι το ίδιο το Amazon.it/.de πωλητής κ στέλνει από ΕΕ.

Επεξ/σία από aces
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...