haris_216 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, RipCity είπε Δεν είναι το ποσό το τραγικό, αλλά πως είναι μαύρα. Γιατί να μη σου περνάει στα έξοδα; 1 χιλιάρικο το χρόνο είναι αυτό. Και φαντάσου κάποια στιγμή να του πει ο λογιστής "φέρε μου και άλλα τιμολόγια από έξοδα γιατί δεν μου βγαίνουν τα νούμερα" 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, LuciferX είπε Γεια σας. Έχω μικρή ατομική (απλογραφικά β) και ο λογιστής μου με χρεώνει 80 αλλά χωρίς να μου κόβει απόδειξη. Τα τιμολόγια των προμηθευτών μου προς το παρόν είναι της τάξεως των 20-25 το μήνα. Ενδέχεται να αυξηθούν. Μου φαίνονται όμως πολλά τα 80 (και μαύρα)! Εκτός αν είναι ιδέα μου, οπότε θα χαρώ να με καθησυχάσει κάποιος... Γενικά τώρα ξεκίνησα και είναι ο δεύτερος μέσα σε 2 μήνες. Με έχει κουράσει αυτή η αναζήτηση του "σωστού" λογιστή (που μόνο με ζημιώνει οικονομικά και ψυχικά όσο παλεύω να τα φέρω βόλτα με τα υπόλοιπα). Χωρίς απόδειξη άρα δεν σου υπογράφει κιόλας και δεν είναι υπευθυνος για ότι κάνει. Να περάσει ο επόμενος λογιστής. 2
vasilllis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Πετατε κατι νουμερα λες και παιζετε μονοπολυ.Δεν αναφερετε αν ειναι μηνιαιο-τριμηναιο κλπ Και τον ογκο της δουλειας,εναν αριθμο τιμολογίων να εχουμε εικονα,εργαζομενους κλπ. δινω 100€/τριμηνο,ατομικη επιχειρηση,τιμολογια κοβω μεσω εφαρμογης, εξοδα μου περναει ελάχιστα (με το χερι), εργαζομενους 0 .Δεν μου εμπνεει πλεον εμπιστοσυνη ,αρκετες φορες τον κυνηγαω εγω.
RipCity Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 IKE με 50-60 τιμολόγια το μήνα, χωρίς μισθοδοσία στα 180 ευρώ το μήνα είμαστε. Γενικά όποτε τον χρειαστώ σε κάτι τον βρίσκω εύκολα και με καθοδηγεί. 1 χρόνο τώρα είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά και νομίζω η τιμή είναι οκ.
LuciferX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, vasilllis είπε Πετατε κατι νουμερα λες και παιζετε μονοπολυ.Δεν αναφερετε αν ειναι μηνιαιο-τριμηναιο κλπ Και τον ογκο της δουλειας,εναν αριθμο τιμολογίων να εχουμε εικονα,εργαζομενους κλπ. δινω 100€/τριμηνο,ατομικη επιχειρηση,τιμολογια κοβω μεσω εφαρμογης, εξοδα μου περναει ελάχιστα (με το χερι), εργαζομενους 0 .Δεν μου εμπνεει πλεον εμπιστοσυνη ,αρκετες φορες τον κυνηγαω εγω. Εγώ πάντως που τώρα ξεκίνησα έχω 20 περίπου τιμολόγια και τα 80 (μαύρα) που μου ζητάει είναι για κάθε μήνα, όχι για το τρίμηνο. Μάλιστα τον πλήρωσα και για τους 2 μήνες που δεν είχα καν μαγαζί, δεν είχα κόψει ούτε μισή απόδειξη!.. Δεν έχω κανέναν εργαζόμενο, είμαι μόνος και τη δεδομένη στιγμή 80 το μήνα δεν βγάζω ούτε εγώ (αλλά αυτό είναι το λιγότερο).
panagiotis54 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 τι δουλεια κανεις φιλε αν επιτρεπεται?
LuciferX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε τι δουλεια κανεις φιλε αν επιτρεπεται? Βιβλιοπωλείο!
vasilllis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, LuciferX είπε Εγώ πάντως που τώρα ξεκίνησα έχω 20 περίπου τιμολόγια και τα 80 (μαύρα) που μου ζητάει είναι για κάθε μήνα, όχι για το τρίμηνο. Μάλιστα τον πλήρωσα και για τους 2 μήνες που δεν είχα καν μαγαζί, δεν είχα κόψει ούτε μισή απόδειξη!.. Δεν έχω κανέναν εργαζόμενο, είμαι μόνος και τη δεδομένη στιγμή 80 το μήνα δεν βγάζω ούτε εγώ (αλλά αυτό είναι το λιγότερο). Προσφορα και ζητηση ειναι.Ενταξει και εμενα πολλα μου φαινονται,εκτος αν εχεις Ζ καθημερινα και χρειαζεται κατι διαφορετικο σε υπηρεσια αυτο.
james01gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 27/9/2024 στις 11:34 ΜΜ, LuciferX είπε Γεια σας. Έχω μικρή ατομική (απλογραφικά β) και ο λογιστής μου με χρεώνει 80 αλλά χωρίς να μου κόβει απόδειξη. Τα τιμολόγια των προμηθευτών μου προς το παρόν είναι της τάξεως των 20-25 το μήνα. Ενδέχεται να αυξηθούν. Μου φαίνονται όμως πολλά τα 80 (και μαύρα)! Εκτός αν είναι ιδέα μου, οπότε θα χαρώ να με καθησυχάσει κάποιος... Γενικά τώρα ξεκίνησα και είναι ο δεύτερος μέσα σε 2 μήνες. Με έχει κουράσει αυτή η αναζήτηση του "σωστού" λογιστή (που μόνο με ζημιώνει οικονομικά και ψυχικά όσο παλεύω να τα φέρω βόλτα με τα υπόλοιπα). δεν έχεις λόγο όταν έχεις επιχείρηση να δίνεις μαύρα στον λογιστή. για ποιον λόγο; στο κάτω κάτω τι ευθύνη έχει αυτός όταν του τα δίνεις μαύρα; όταν ξεκίνησα, είχα ρωτήσει κάποιους λογιστές. μερικοί μου ζήταγαν μαύρα. με αυτούς δεν συνεργάστηκα. όλες οι αμοιβές περικλείουν το τι σου παρέχει ο λογιστής. κάποιοι πάνε και εκτυπώνουν ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας, δεν μπορούν να κατεβάσουν καν έτοιμες τις οφειλές κτλ. σε κάποιους άλλους βρίσκουν τιμολόγια για έξοδα. κάποιοι έχουν υπάλληλους. κάποιοι έχουν ενδοκοινοτικές. 22 ώρες πριν, RipCity είπε IKE με 50-60 τιμολόγια το μήνα, χωρίς μισθοδοσία στα 180 ευρώ το μήνα είμαστε. Γενικά όποτε τον χρειαστώ σε κάτι τον βρίσκω εύκολα και με καθοδηγεί. 1 χρόνο τώρα είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά και νομίζω η τιμή είναι οκ. εάν έχεις και ενδοκοινοτικές, είσαι σούπερ μου φαίνεται. με έναν υπάλληλο, ενδοκοινοτικές, καθημερινά Ζ και αρκετά τιμολόγια τον μήνα, είμαι στα 130. ατομική. δεν πληρώνω έξτρα την δήλωσή μου. γιατί κάποιοι το βάζουν έξτρα αυτό. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2024 από james01gr 1
LuciferX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, james01gr είπε εάν έχεις και ενδοκοινοτικές, είσαι σούπερ μου φαίνεται. Πολύ σωστά τα λες! Θα κάνω μια έρευνα αγοράς. Όσον αφορά τις ενδοκοινοτικές απαιτεί πολύ παραπάνω δουλειά; Εγώ κάθε μήνα θα έχω ένα τιμολόγιο από Shopify για τις προμήθειες που μου κρατάει σε κάθε αγορά. Αλλά θα είναι μία ενδοκοινοτική αυτή και μία κάθε χρόνο για τη γενική συνδρομή. Τα υπόλοιπα τιμολόγια από Ελλάδα.
james01gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, LuciferX είπε Πολύ σωστά τα λες! Θα κάνω μια έρευνα αγοράς. Όσον αφορά τις ενδοκοινοτικές απαιτεί πολύ παραπάνω δουλειά; Εγώ κάθε μήνα θα έχω ένα τιμολόγιο από Shopify για τις προμήθειες που μου κρατάει σε κάθε αγορά. Αλλά θα είναι μία ενδοκοινοτική αυτή και μία κάθε χρόνο για τη γενική συνδρομή. Τα υπόλοιπα τιμολόγια από Ελλάδα. δεν είναι τόσο θέμα του πόσα θα καταχωρεί. εχώ έχω 5-6 / μήνα, αλλά οι ενδοκοινοτικές είναι μία έξτρα δουλειά για αυτόν και μία έξτρα ευθύνη.
vasilllis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, james01gr είπε δεν είναι τόσο θέμα του πόσα θα καταχωρεί. εχώ έχω 5-6 / μήνα, αλλά οι ενδοκοινοτικές είναι μία έξτρα δουλειά για αυτόν και μία έξτρα ευθύνη. Με αφορμη το ποστ σου περι ευθυνης να πω οτι δεν υπαρχει πουθενα...Εχω συναντησει απειρες μλκιες τους και η ευθυνη τους τελειωνει στο να χασουν απλα τον πελατη..
LuciferX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 42 λεπτά πριν, vasilllis είπε Με αφορμη το ποστ σου περι ευθυνης να πω οτι δεν υπαρχει πουθενα...Εχω συναντησει απειρες μλκιες τους και η ευθυνη τους τελειωνει στο να χασουν απλα τον πελατη.. Σίγουρα. Άλλωστε σε ατομικές όπως οι δικές μας με τους κωδικούς μας κάνουν ό,τι κάνουν. Δεν φαίνονται και πουθενά, εκτός αν θες να προσφύγεις νομικά εσύ εναντίον τους για όποια ζημιά σου προξένησαν (τρέχα γύρευε δηλαδή). 1
Zazula Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Ό,τι πληρώνεις παίρνεις· στο δικό μου λογιστικό γραφείο όποτε από λάθος υπαλλήλου μου προέκυψε επιβάρυνση για πελάτη την κατέβαλε το γραφείο μας φυσικά κι όχι ο πελάτης. Αλλά βλέπω τι λέτε ότι πληρώνετε στους λογιστές σας και προσωπικά δεν θα έπαιζα εκεί ούτε κατά διάνοια — χώρια που, πλην πολύ συγκεκριμένων περιπτώσεων, αποφεύγω να αναλαμβάνω απλογραφία όπως ο διάολος το λιβάνι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα