Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, xristosishere είπε

Γραψτε επιχειρηση που εχετε και ποσα δινετε στον λογιστη σας,να  τα συγκρινουμε

Ξεκίνα ΕΣΥ 

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Επιχειρηματιες ποσα δινετε το μηνα για τον λογιστη σας;
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, 1comment είπε

50. Νομίζω είναι και το ελάχιστο για απλογραφικά βιβλία. 

πολλα δεν ειναι 50 πολλα εαν εισαι ομως απλα ελευθερος επαγγελματιας?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Skrobo είπε

Περίπου 1000 τον μήνα για επιχειρήση εστίασης με 15 άτομα προσωπικό

Ενα ενοίκιο! 😮 Να υποθέσω ότι ο τζίρος σου είναι πάνω από 100Κ/μήνα.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
7 hours ago, 1comment said:

Ενα ενοίκιο! 😮 Να υποθέσω ότι ο τζίρος σου είναι πάνω από 100Κ/μήνα.

Τι σχέση έχει ο τζίρος; Με το πόσο δίνει στον λογιστή. Επειδή ας πούμε έχει 20 χιλιάρικα μισθοδοσία;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, xristosishere είπε

πολλα δεν ειναι 50 πολλα εαν εισαι ομως απλα ελευθερος επαγγελματιας?

Εκεί είναι η "ταρίφα". Η γυναίκα μου ένα φεγγάρι (πρόσφατα σχετικά) που ήταν με μπλοκάκι, αυτό ήταν το νούμερο.

Οκ, ο λογιστής ήταν εντάξει παιδί (έτσι κι αλλιώς δεν είχε και πολύ δουλειά να της κάνει) κι έτσι όταν τον πληρώναμε (δεν ήταν κάθε μήνα) κάθε φορά στη σούμα το στρογγύλευε προς τα κάτω. Και κάτι έξτρα δουλίτσες που χρειαστήκαμε επίσης δεν τις χρέωσε.

Πάντως γενικά αυτό ήταν το νουμεράκι όταν ψάχναμε γύρω-γύρω

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ο λογιστής (όπως και κάθε επαγγελματίας, αλλά εδώ μιλάμε για ένα άτομο που έχει επίδραση στη σχέση του πολίτη με το κράτος, οπότε είναι μια επιπλέον παράμετρος) μπορεί λόγω βαρεμάρας, ασχετοσύνης ή ό,τι άλλο να σε κάψει. Και καμιά φορά το πιο φτηνό να βγει πολύ πιο ακριβό.

Τώρα, αν είναι πολλά τα 50... Μου θυμίζει πελάτη μου (δεν είμαι λογιστής) που ήρθε Δευτέρα να του κάνω μια δουλειά "μικρή και εύκολη", αλλά την ήθελε σε 48 ώρες (δηλαδή: παράτα ό,τι κάνεις και ασχολήσου μαζί μου, είμαι πελάτης), του ζήτησα ένα ποσό, του φάνηκε πολύ, βγήκε στη γύρα να βρει φτηνότερα, μάλλον δεν βρήκε γιατί Παρασκευή με ξαναπήρε τηλέφωνο, "Ξεκίνα το, αλλά το θέλω Δευτέρα" και κάπου εκεί του εξήγησα ότι η τιμή που του είχα δώσει ήταν για 48 ώρες περιθώριο σε εργάσιμες ημέρες, αν ήταν να καθίσω το Σαββατοκύριακό μου να τον εξυπηρετήσω, η τιμή ήταν διπλή.

Τα έδωσε.

Το φτηνό και το ακριβό που έγραφα παραπάνω.

• Like 15
  • Thanks 2
  • Haha 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Snoob said:

Ο λογιστής (όπως και κάθε επαγγελματίας, αλλά εδώ μιλάμε για ένα άτομο που έχει επίδραση στη σχέση του πολίτη με το κράτος, οπότε είναι μια επιπλέον παράμετρος) μπορεί λόγω βαρεμάρας, ασχετοσύνης ή ό,τι άλλο να σε κάψει. Και καμιά φορά το πιο φτηνό να βγει πολύ πιο ακριβό.

Τώρα, αν είναι πολλά τα 50... Μου θυμίζει πελάτη μου (δεν είμαι λογιστής) που ήρθε Δευτέρα να του κάνω μια δουλειά "μικρή και εύκολη", αλλά την ήθελε σε 48 ώρες (δηλαδή: παράτα ό,τι κάνεις και ασχολήσου μαζί μου, είμαι πελάτης), του ζήτησα ένα ποσό, του φάνηκε πολύ, βγήκε στη γύρα να βρει φτηνότερα, μάλλον δεν βρήκε γιατί Παρασκευή με ξαναπήρε τηλέφωνο, "Ξεκίνα το, αλλά το θέλω Δευτέρα" και κάπου εκεί του εξήγησα ότι η τιμή που του είχα δώσει ήταν για 48 ώρες περιθώριο σε εργάσιμες ημέρες, αν ήταν να καθίσω το Σαββατοκύριακό μου να τον εξυπηρετήσω, η τιμή ήταν διπλή.

Τα έδωσε.

Το φτηνό και το ακριβό που έγραφα παραπάνω.

Δυστυχώς η άμεση, καλή και φθηνή λύση είναι απαίτηση πολλών σε διαφορά αγαθά ή υπηρεσίες που μπορεί να χρειάζονται.

Αργά ή γρήγορα μαθαίνουν πως δεν συνδυάζονται και τα τρία μαζί.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η ερώτηση του OP είναι αντίστοιχη του "τι μήκος έχει ένα σχοινί;".

Παίζουν πολλοί παράγοντες που δεν φαίνονται από ένα ξερό νούμερο. Μπορεί ένας λογιστής να παίρνει 100 και να είναι πολλά, μπορεί να παίρνει 2000 και να είναι λίγα, ανάλογα τις ιδιαιτερότητες που έχει η επιχείρηση.

Ας διεκρινήσει ο ΟΡ αν μιλάει για κατάστημα με παπούτσια που τρέχει ο ίδιος ή για φάμπρικα 1000 υπαλλήλων όπου βγαίνει και μισθοδωσία.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...