Velerophon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση αγοράς νέας τηλεόρασης! Διαθέσιμο budget: 450 Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: Ταινίες, Dolby Atmos, ψηφιακή πηγή προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 55-60 Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Oχι Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Dolby Atmos, Dolby Vision σίγουρα διότι έχω ήχο σύστημα Sonos και θέλω να το εκμεταλλευτώ πλήρως. Το κυριότερο πράγμα που αναζητώ είναι να μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή Stremio στο δικό του OS. Οι Android TV, Google TV το υποστηρίζουν σίγουρα ενώ διάβασα και κάποια άρθρα τα οποία αναφέρουν πως πλέον υποστηρίζεται και σε τηλεοράσεις LG και Samsung Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Tesla Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED Q55S939GUS HDR (2023) Πρώην κάτοχος Philips 55αρα με ambilight το οποίο έχω λατρέψει. Δυστυχώς όμως παρατήρησα ότι στα καινούργια μοντέλα της η Philips δεν έχει πλέον Android OS. Τι έχετε να προτείνετε λοιπόν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Περίπου 400 ευρώ, 55'', έχει και HDMI 2.1 παίζει και Stremio (LG WebOS) https://www.skroutz.gr/s/45199137/LG-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-LED-55UR781C-HDR-2023.html#reviews Δοκιμασμένη στις 43''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Επειδή σήμερα ήμουν public και πηρα τηλεόραση Ρίξε μια ματιά έχουν εκπτώσεις αυτές της μέρες συγκεκριμένα από σήμερα Πριν πάω δεν το ήξερα φαντάσου είχα σκοπό να πάρω απλή αλλά πήρα μια καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου TCL 55C61B σε καταστήματα του Σκρουτζ έχει €449 και αξίζει φουλ σε αυτά τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα