cba Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Η παραγγελία έφυγε περιμένω παραλαβή, ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν! /thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, cba είπε Η παραγγελία έφυγε περιμένω παραλαβή, ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν! Η συναρμολόγηση; Το λέω γιατί είχες πει στην αρχή Στις 16/9/2024 στις 1:26 ΜΜ, cba είπε Να σημειώσω οτι η αγορά θα γίνει αποκλειστικά και μόνο απο το e-shop γιατί 1ο έχουν point πολύ κοντά στο σπίτι μου και 2ο έχω στήσει πολλά μηχανάκια και γέρασα πλέον για να κατσαβιδίαζω κουτιά (ναι ξέρω παίρνουν 7€) Εκτός αν αποφάσισες να "κατσαβιδιάσεις" τελικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cba Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, micos000 είπε Η συναρμολόγηση; Το λέω γιατί είχες πει στην αρχή Εκτός αν αποφάσισες να "κατσαβιδιάσεις" τελικά! Χαχαχα όχι απλά ξέχασε ο πωλητής να το βάλει και τους πήρε μετά να το προσθέσουν. Στη χειρότερη θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα βιδώσω μόνος μου 🤣 Το μόνο αρνητικό είναι ο χρόνος παράδοσης, μάλλον θα αργήσει λίγο παραπάνω λόγω διαθεσιμότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα