Προς το περιεχόμενο

Pc γενικής χρήσης / ελαφρύ gaming στα 1000€

cba

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραθέτω τη παρακάτω σύνθεση και περιμένω απόψεις/ενστάσεις κλπ.

Η χρήση είναι ελαφρύ gaming 1080p (hearthstone, dota2 καθώς και ένα mmorpg 20 ετίας), εφαρμογές γραφείου, downloads από το "θείο" κλπ, τίποτα βαρύ δηλαδή.

Να σημειώσω οτι η αγορά θα γίνει αποκλειστικά και μόνο απο το e-shop γιατί 1ο έχουν point πολύ κοντά στο σπίτι μου και 2ο έχω στήσει πολλά μηχανάκια και γέρασα πλέον για να κατσαβιδίαζω κουτιά (ναι ξέρω παίρνουν 7€)

Να πώ οτι κάνω δουλειά μου σήμερα με ένα 2600k (@5gzh) με 16gb ram και μια r9 280x...

Case: Be Quiet Pure 500dx - 112,60 €

Cpu: Ryzen 5 7600x - 201,90 €

Cooler: Arctic Freezer 36 - 25,50 €

Mobo: Gigabyte X670 Aorus Elite AX D5 - 209,99 €

Ram: Kingston Fury Beast 32gb (2x16) ddr5 cl36 - 95,50 €

Vga: Gigabyte RX6600 Eagle - 209,50 €

Ssd: Kingston SKC3000s 1tb pcie 4 m.2 2280 - 89,90 €

Psu: BeQuiet Pure Power 12m 750watt - 115,90 €

Σύνολο με τη συναρμολόγηση πάει 1050 €

Αιτιολογώ κάποιες απο τις επιλογές:

7600x για να αντέξει στο χρόνο και να κουμπώσω κάτι καλύτερο στο μέλλον

mobo κάτι καλύτερο δεν βρήκα (αν και δεν είμαι fan της gigabyte, η tomahawk νομίζω δεν τα αξίζει τα +80€)

gpu αν κι όπως είπα δεν είμαι fan της εταιρείας, έχει 3 ανεμιστήρια σε σχέση με τις άλλες 6600

ram το ακούω για g.skill αν και η kingston μου έχει φερθεί άψογα σε after sales που την χρειάστηκα

psu δεν βρίσκω κάτι καλύτερο στο e-shop

Περιμένω σχολιασμό ακόμα κι ένα απλό "είναι οκ" μου είναι χρήσιμο.

Ευχαριστώ.

****Έγινε edint το mobo, έχετε δίκιο όσοι σχολιάσατε για λάθος, έγραφα απο κινητό γιατί ήμουν δουλειά κι έκανα λάθος click στο builder του e-shop****

pcme.jpg

Επεξ/σία από cba
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΩΩΩΩ!!!!

Και όλο αυτό για dota2;

spacer.png

Μάλλον σου ξοδεύονται λεφτά. :D Εγώ θα το έκανα με τα μισά και χωρίς κάρτα γραφικών, η vga του amd φτάνει και περισσεύει. Αργότερα και ανάλογα με τις ανάγκες μπορεί να τσιμπούσα καμιά καλή, αλλιώς θα έμενα με αυτήν.

Υπ' όψιν, η rx6600 θα ρίχνει bottleneck στον επεξεργαστή.

Η ψύκτρα για αυτά που ζητάς δεν είναι αναγκαία.

Τροφοδοτικό gold; Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό.

Η μητρική είναι για intel 1700 και όχι για Ryzen. Θέλεις AM5 μητρική, μια b650 θα είναι μια χαρά..

Επεξ/σία από micos000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να είμαι κανάς έξπερτ. Όπως το βλέπω το σύστημα επιτόπου θα έκοβα λεφτά από την θήκη για να πάω σε μια θήκη 50-80ευρώ, θα έκοβα λεφτά από μητρική όπωσδήποτε και θα πήγαινα σε μια απ τις πιο φθηνές B650 (κοντά στα 100 ευρώ λογικά). Θα έκοβα λεφτά από τον σκληρό και θα πήγαινα σε έναν GEN3 1TB στα 57.5ευρώ (δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις την διαφορά απο GEN4 στην χρήση σου) ή θα διπλασίαζα την χωριτικότητα σε gen3 πηγαίνοντας κάπου στα 100-110ευρώ. Θα έκοβα και απ το PSU ό,τι μπορούσα χωρίς να το αποτελειώσω φυσικά. 

Ό,τι έσωζα θα πήγαινε στο να πάρω όσο καλύτερη κάρτα γραφικών μπορώ. Ιδανικά την φθηνότερη δυνατή Radeon 6800 (417.5euro) αν και θα έφευγε εκτός budget και θα πήγαινε στα 1050 ευρώ, αλλά θα τα άξιζε κατά τη γνώμη μου. 

To build αυτό θα ήταν πολύ καλό ειδικά για 1440p gaming. Θα είχες ένα CPU bottleneck στα 1080p αλλά θα τρέχουν νομίζω σε τόσο καλά fps που δεν θα σε ένοιαζε ιδιαίτερα. Και θα μπορούσες αν θες στο μέλλον είτε να κάνεις upgrade CPU είτε να πιάσεις μια οθόνη 1440p. H διαφορά 1440p με 1080p είναι μεγάλη!

Πχ τα παρακάτω. Μην κολλήσεις ντε και καλά στις συγκεκριμένες επιλογές, αλλά κυρίως στα χρήματα περίπου για το κάθε εξάρτημα. Ειδικά για τα case το διάλεξα τελείως random. 

image.png.e85e72740b1d4d51affae256adaad3c8.png

Επεξ/σία από Babis_allos

55 λεπτά πριν, micos000 είπε

ΠΩΩΩΩ!!!!

Και όλο αυτό για dota2;

spacer.png

Μάλλον σου ξοδεύονται λεφτά. :D Εγώ θα το έκανα με τα μισά και χωρίς κάρτα γραφικών, η vga του amd φτάνει και περισσεύει. Αργότερα και ανάλογα με τις ανάγκες μπορεί να τσιμπούσα καμιά καλή, αλλιώς θα έμενα με αυτήν.

Υπ' όψιν, η rx6600 θα ρίχνει bottleneck στον επεξεργαστή.

Η ψύκτρα για αυτά που ζητάς δεν είναι αναγκαία.

Τροφοδοτικό gold; Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό.

Η μητρική είναι για intel 1700 και όχι για Ryzen. Θέλεις AM5 μητρική, μια b650 θα είναι μια χαρά..

Παραδέχομαι πως δεν γνωρίζω τα παιχνίδια. Αν όντως είναι περιττή η έξτρα κάρτα γραφικών τότε αργότερα δεν θα θέλει κάρτα γραφικών αλλά επεξεργαστή! :P

Σωστός για την λάθος μητρική.

1 ώρα πριν, Babis_allos είπε

... Θα έκοβα και απ το PSU ό,τι μπορούσα χωρίς να το αποτελειώσω φυσικά. 

Ό,τι έσωζα θα πήγαινε στο να πάρω όσο καλύτερη κάρτα γραφικών μπορώ. Ιδανικά την φθηνότερη δυνατή Radeon 6800 (417.5euro) αν και θα έφευγε εκτός budget και θα πήγαινε στα 1050 ευρώ, αλλά θα τα άξιζε κατά τη γνώμη μου. 

To build αυτό θα ήταν πολύ καλό ειδικά για 1440p gaming. Θα είχες ένα CPU bottleneck στα 1080p αλλά θα τρέχουν νομίζω σε τόσο καλά fps που δεν θα σε ένοιαζε ιδιαίτερα. Και θα μπορούσες αν θες στο μέλλον είτε να κάνεις upgrade CPU είτε να πιάσεις μια οθόνη 1440p. H διαφορά 1440p με 1080p είναι μεγάλη!

Πχ τα παρακάτω. Μην κολλήσεις ντε και καλά στις συγκεκριμένες επιλογές, αλλά κυρίως στα χρήματα περίπου για το κάθε εξάρτημα. Ειδικά για τα case το διάλεξα τελείως random. Στο PSU ανετα πέφτουμε κι άλλο.

Με κάρτα γραφικών την RX 6800 (250W) θα έπεφτες σε λιγότερα από 61,50€ σε τροφοδοτικό χωρίς να το "αποτελειώσεις";

Μα παρακάτω ή πας για (έτσι κι έτσι) 450άρια (βαριά 500άρια) ή πας σε κανένα Force/Deer!

2 λεπτά πριν, TopCLR είπε

Με κάρτα γραφικών την RX 6800 (250W) θα έπεφτες σε λιγότερα από 61,50€ σε τροφοδοτικό χωρίς να το "αποτελειώσεις";

Μα παρακάτω ή πας για (έτσι κι έτσι) 450άρια (βαριά 500άρια) ή πας σε κανένα Force/Deer!

Είχε ξεμείνει το σχόλιο από πριν επεξεργαστώ το μήνυμα. Αρχικά του είχα βάλει 850W 80+ Gold. Μετά την κατέβασα στα 650W. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, TopCLR είπε

Αν όντως είναι περιττή η έξτρα κάρτα γραφικών τότε αργότερα δεν θα θέλει κάρτα γραφικών αλλά επεξεργαστή!

Αν το "αργότερα" είναι μετά από 6-7 χρόνια, τότε θα θέλει γενικώς άλλο σύστημα για παιχνίδια έτσι κι αλλιώς, οπότε θα γλυτώσει τώρα τα λεφτά της vga. Αν είναι σε κανά χρόνο, άντε δύο, τότε ο επεξεργαστής θα είναι μια χαρά και με μιά μεταχειρισμένη 3080 θα είναι σούπερ.

Επεξ/σία από micos000

4 λεπτά πριν, micos000 είπε

Φαντάζομαι ότι πρόσεξες που είπαμε ότι η μητρική σου είναι για intel επεξεργαστές, σωστά;

Νομίζω απαντάς στον topic starter. Αυτή που έβαλα εγώ ΑΜ5 είναι, αλλα είναι micro. Απο PCpartpicker όσα έβαλα δεν δείχνουν να έχουν compatibility issues.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το mobo έγινε edit, ήμουν απο κινητό και πάτησα λάθος.

Tώρα για τα σχόλια:

Το μπουκάλι το γνωρίζω και το δέχομαι, δεν παίζω κάτι απαιτητικό εξάλλου οπότε δεν απασχολεί. Σε 6800 δέν μπορώ να πάω γιατί δεν έχει στο e-shop κι όπως είπα βαριέμαι να στήνω pc 

Η διαφορά του 20άρικου μεταξύ 7600 και 7600x δεν απασχολεί καθώς και ψύκτρα θα βάλω. Θα γλυτώσω τί; 50 € σύνολο;

Πρόβλημα χωρητικότητας δεν υπάρχει, έχω 3 sata ssd (500/512/512) στο παλιό pc , καθώς και 2 hdd. Θα αφήσω 1 ssd κι ένα hdd για να είναι λειτουργικό το παλιό τα άλλα θα τα μεταφέρω στο νέο. Θα βάλω τον ένα hdd (4tb) που έχω τα αρχεία μου κλπ , στο νεο pc,  δεν έχω θέμα. 

PSU φοράω ένα seasonic 800 gold+ τώρα, δε πρόκειτε να πάω se deer... απλά θέλω να μείνει λειτουργικό το παλιό pc για να μήν κάνω βόλτες το laptop στο εξωχικό.

GPU δεν νομίζω οτι 

Ναι συμβατότητα είδα κι εγώ οτι είμαι οκ. 

Mobo άν Β650 ποιά; full atx μόνο

Το κουτάκι τι λέει; το έχει κανείς; να πώ οτι είμαι με coolermaster haf932 τώρα και μπάζει σκόνη αρκετή, δεν μπορώ να πω οτι ήταν ότι καλύτερο σε αγορά.

Μετά απο 30κάτι χρόνια θα πάρω AMD ... :D 

Επεξ/σία από cba

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cba είπε

Το mobo έγινε edit, ήμουν απο κινητό και πάτησα λάθος.

Tώρα για τα σχόλια:

Το μπουκάλι το γνωρίζω και το δέχομαι, δεν παίζω κάτι απαιτητικό εξάλλου οπότε δεν απασχολεί. Σε 6800 δέν μπορώ να πάω γιατί δεν έχει στο e-shop κι όπως είπα βαριέμαι να στήνω pc 

Η διαφορά του 20άρικου μεταξύ 7600 και 7600x δεν απασχολεί καθώς και ψύκτρα θα βάλω. Θα γλυτώσω τί; 50 € σύνολο;

Πρόβλημα χωρητικότητας δεν υπάρχει, έχω 3 sata ssd (500/512/512) στο παλιό pc , καθώς και 2 hdd. Θα αφήσω 1 ssd κι ένα hdd για να είναι λειτουργικό το παλιό τα άλλα θα τα μεταφέρω στο νέο. Θα βάλω τον ένα hdd (4tb) που έχω τα αρχεία μου κλπ , στο νεο pc,  δεν έχω θέμα. 

PSU φοράω ένα seasonic 800 gold+ τώρα, δε πρόκειτε να πάω se deer... απλά θέλω να μείνει λειτουργικό το παλιό pc για να μήν κάνω βόλτες το laptop στο εξωχικό.

GPU δεν νομίζω οτι 

Ναι συμβατότητα είδα κι εγώ οτι είμαι οκ. 

Mobo άν Β650 ποιά; full atx μόνο

Το κουτάκι τι λέει; το έχει κανείς; να πώ οτι είμαι με coolermaster haf932 τώρα και μπάζει σκόνη αρκετή, δεν μπορώ να πω οτι ήταν ότι καλύτερο σε αγορά.

Μετά απο 30κάτι χρόνια θα πάρω AMD ... :D 

Σε σχέση με αυτό που έχεις βάλει, νομίζω το παρακάτω είναι σημαντικά καλύτερο στα 45ευρώ παραπάνω.

• Για σύνολο 45ευρώ παραπάνω παίρνεις κάρτα γραφικών +70% καλύτερη: https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-4060-Ti-vs-AMD-RX-6600/4149vs4128
  • To Gigabyte B650 Eagle είναι υπεραρκετό σαν Μητρική
  • Ο σκληρός δίσκος που έβαλες είναι PCI Gen 4.0 για το οποίο πληρώνεις πολύ παραπάνω αλλά δεν θα δείς διαφορά στην δική σου χρήση. 
  • Η RAM που έβαλα είναι optimized για AMD build, που τρέχουν καλύτερα στα 6000MHz CL30
  • Σε έριξα στο PSU αλλά το σύστημά σου είναι κάτω από 400W, οπότε με 650 είσαι υπερκαλυμμένος. 

Αν έχω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Φοβάμαι λίγο με την 4060ti επειδή νομίζω υπάρχουν δυο version και η Nvidia μας μπερδεύει εσκεμμένα. Γι' αυτό πρότεινα πριν την 6800 η οποία υπάρχει στο eshop στα 417.5 ευρώ. 

image.png.4a3ccc313f77564490883e53855b0ea2.png

Επεξ/σία από Babis_allos

30 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Σε σχέση με αυτό που έχεις βάλει, νομίζω το παρακάτω είναι σημαντικά καλύτερο στα 45ευρώ παραπάνω.

• Για σύνολο 45ευρώ παραπάνω παίρνεις κάρτα γραφικών +70% καλύτερη: https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-4060-Ti-vs-AMD-RX-6600/4149vs4128
  • To Gigabyte B650 Eagle είναι υπεραρκετό σαν Μητρική
  • Ο σκληρός δίσκος που έβαλες είναι PCI Gen 4.0 για το οποίο πληρώνεις πολύ παραπάνω αλλά δεν θα δείς διαφορά στην δική σου χρήση. 
  • Η RAM που έβαλα είναι optimized για AMD build, που τρέχουν καλύτερα στα 6000MHz CL30
  • Σε έριξα στο PSU αλλά το σύστημά σου είναι κάτω από 400W, οπότε με 650 είσαι υπερκαλυμμένος. 

Αν έχω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Φοβάμαι λίγο με την 4060ti επειδή νομίζω υπάρχουν δυο version και η Nvidia μας μπερδεύει εσκεμμένα. Γι' αυτό πρότεινα πριν την 6800 η οποία υπάρχει στο eshop στα 417.5 ευρώ. 

image.png.4a3ccc313f77564490883e53855b0ea2.png

Το ακούω ακόμα και με την 6800, το τροφοδοτικό βέβαια είναι για τα μπάζα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπεί (δες reddit σχόλια). Κουτάκι άσπρο όχι, ίσως κάτι άλλο. Και σε ram είμαι οκ με g.skill, ιδίως αν πάνε εκεί που λες, thanks

2 ώρες πριν, micos000 είπε

Αν το "αργότερα" είναι μετά από 6-7 χρόνια, τότε θα θέλει γενικώς άλλο σύστημα για παιχνίδια έτσι κι αλλιώς, οπότε θα γλυτώσει τώρα τα λεφτά της vga. Αν είναι σε κανά χρόνο, άντε δύο, τότε ο επεξεργαστής θα είναι μια χαρά και με μιά μεταχειρισμένη 3080 θα είναι σούπερ.

Δεν με κατάλαβες. Δεν αναφέρθηκα με το "αργότερα" σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (1-2 ή 6-7 χρόνια). Απλά, εφόσον τώρα δεν χρειάζεται κάρτα, αργότερα πάλι θα θέλει (καλύτερο) επεξεργαστή και όχι κάρτα. Εκτός βέβαια αν αλλάξουν οι απαιτήσεις της χρήσης του συστήματος.

Όλο αυτό με ένα τόνο αστείου!

4 λεπτά πριν, TopCLR είπε

Δεν με κατάλαβες. Δεν αναφέρθηκα με το "αργότερα" σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (1-2 ή 6-7 χρόνια). Απλά, εφόσον τώρα δεν χρειάζεται κάρτα, αργότερα πάλι θα θέλει (καλύτερο) επεξεργαστή και όχι κάρτα. Εκτός βέβαια αν αλλάξουν οι απαιτήσεις της χρήσης του συστήματος.

Όλο αυτό με ένα τόνο αστείου!

Δεν παίζω games απαιτητικά οπότε και κάπως άχρηστη η gpu, cpu αργότερα θα μπεί οτι καλό υπάρχει και am5 και θα είμαι μια χαρά. 

10 λεπτά πριν, cba είπε

Δεν παίζω games απαιτητικά οπότε και κάπως άχρηστη η gpu, cpu αργότερα θα μπεί οτι καλό υπάρχει και am5 και θα είμαι μια χαρά. 

Αν έχεις σκοπό να αναβαθμίσεις αργότερα (άντε πάλι με αυτό το "αργότερα"! :P ) το AM5 σύστημά σου, γνώμη μου είναι να επιλέξεις μια καλούτσικη μητρική.

Παράδειγμα: Η MSI PRO B650M-B στα 95€ που προτάθηκε παραπάνω δεν θα ήταν επιλογή μου. Τα "γυμνά" VRM δεν είναι ότι καλύτερο για δυνατούς επεξεργαστές. Αν ήταν απλά για να μπει ο 7600/Χ, όλα εντάξει. Όταν θα ερχόταν η στιγμή της αναβάθμισης, θα άλλαζες και αυτήν μαζί με τον επεξεργαστή και τελείωνε η μπουγάδα. Αν όμως έχεις σκοπό να βάλεις κάποιο δυνατό επεξεργαστή μετά τον 7600/Χ, τότε δεν ξέρει κανείς αν θα τον "σηκώσει" (μπορεί να τον υποστηρίζει με BIOS αλλά δεν θα είναι ικανή να τον λειτουργήσει κανονικά).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, cba είπε

Παραθέτω τη παρακάτω σύνθεση και περιμένω απόψεις/ενστάσεις κλπ.

Η χρήση είναι ελαφρύ gaming 1080p (hearthstone, dota2 καθώς και ένα mmorpg 20 ετίας), εφαρμογές γραφείου, downloads από το "θείο" κλπ, τίποτα βαρύ δηλαδή.

Να σημειώσω οτι η αγορά θα γίνει αποκλειστικά και μόνο απο το e-shop γιατί 1ο έχουν point πολύ κοντά στο σπίτι μου και 2ο έχω στήσει πολλά μηχανάκια και γέρασα πλέον για να κατσαβιδίαζω κουτιά (ναι ξέρω παίρνουν 7€)

Να πώ οτι κάνω δουλειά μου σήμερα με ένα 2600k (@5gzh) με 16gb ram και μια r9 280x...

Case: Be Quiet Pure 500dx - 112,60 €

Cpu: Ryzen 5 7600x - 201,90 €

Cooler: Arctic Freezer 36 - 25,50 €

Mobo: Gigabyte X670 Aorus Elite AX D5 - 209,99 €

Ram: Kingston Fury Beast 32gb (2x16) ddr5 cl36 - 95,50 €

Vga: Gigabyte RX6600 Eagle - 209,50 €

Ssd: Kingston SKC3000s 1tb pcie 4 m.2 2280 - 89,90 €

Psu: BeQuiet Pure Power 12m 750watt - 115,90 €

Σύνολο με τη συναρμολόγηση πάει 1050 €

Αιτιολογώ κάποιες απο τις επιλογές:

7600x για να αντέξει στο χρόνο και να κουμπώσω κάτι καλύτερο στο μέλλον

mobo κάτι καλύτερο δεν βρήκα (αν και δεν είμαι fan της gigabyte, η tomahawk νομίζω δεν τα αξίζει τα +80€)

gpu αν κι όπως είπα δεν είμαι fan της εταιρείας, έχει 3 ανεμιστήρια σε σχέση με τις άλλες 6600

ram το ακούω για g.skill αν και η kingston μου έχει φερθεί άψογα σε after sales που την χρειάστηκα

psu δεν βρίσκω κάτι καλύτερο στο e-shop

Περιμένω σχολιασμό ακόμα κι ένα απλό "είναι οκ" μου είναι χρήσιμο.

Ευχαριστώ.

****Έγινε edint το mobo, έχετε δίκιο όσοι σχολιάσατε για λάθος, έγραφα απο κινητό γιατί ήμουν δουλειά κι έκανα λάθος click στο builder του e-shop****

pcme.jpg

Φίλε, να σου πω την αλήθεια εμένα μου αρεσει η λογική του build σου.

Ο επεξεργαστής θα δεις ότι θα σου κάνει διαφορά και στο everyday use, και στο spaghetti code hs, και στη dota. Δεν είναι αχρείαστο το build και θα βελτιωθεί αρκετά η εμπειρία σου. 

Επίσης είμαι υπέρ του να βάλεις την 6600. Παρόλο που όντως δεν αξίζει να βάλεις κάποιο θηρίο για να παίζεις κυρίως τα παιχνίδια που παίζεις, μια 6600 θα σου δώσει stability στα fps στη dota, αλλά κυρίως θα έχεις καλύτερη εμπειρία στο client του hs. Επισης τωρα που θα την εχεις μπορει να στη βαδεσει να παιξεις καποιο πιο συγχρονο παιχνιδι, κανα rts, οτιδηποτε δεν μπορουσες με την παλιά. Εγώ λέω να τη βάλεις.

Στο σύνολο μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές βέβαια τις οποίες θα σου πω για να κόψεις κάποια έξτρα που όντως δεν χρειάζονται. 

1) 7600 αντί για 7600x. Ένα εικοσάρικο λιγότερο και θα έχεις την ίδια ακριβώς απόδοση

2) Αλλαγή στις μνήμες σε άλλες με 6000 cl30, δεν υπάρχει λόγος για τόσο μικρή διαφορά να πας σε αισθητά αργότερες μνήμες. Το 5600 cl 36 μπορει να δωσει μεχρι και 25-30% χειρότερη απόδοση στον επεξεργαστή. 

3)  Πιο φτηνη μητρική πάλι atx για να εχεις αναλογη συνδεσιμοτητα. Είναι κάπως overpriced η x670 που ήθελες να βάλεις. Με την pro rs θα έχεις επαρκεστατο vrm να βάλεις ακόμα και έναν x900 στο μελλον. Και με άλλες όπως την b650 gaming plus, ακόμα και με micro μητρικές όπως η b650m pro rs.

4) Το τροφοδοτικό το ακούω γιατί δεν έχει και καλές επιλογές στα 650w το eshop αυτή τη στιγμή. Μόνο κάποια gigabyte. Αν το άλλαζα λογικά θα έβαζα το corsair rm750e στην ίδια τιμή. 

Τα υπόλοιπα μια χαρά είναι, εξαιρετικά κομματια δε άμα άλλαζα τίποτα.

Επεξ/σία από tzavardin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...