Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για αγορα προιοντος με δοσεις

kostaskiou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα δεν ξερω αν ειναι η σωστη σελιδα γιαυτο το θεμα ομως θα ηθελα λιγη βοηθεια οσοι ξερουν...

Το πιστωτικο οριο της καρτας μου ειναι 1500 εχω κανει προπαραγγελια ενα προιον απτο σκρουτζ σε 12 μηνες δοσεων που η τραπεζα ενεκρινε... Μου εστειλαν μηνυμα απτο σκρουτζ λεγοντας μου το οτι αν δεν βρουν καταστημα για να εξυπηρετηθει αυτο το προιον το οποιο ειναι το αιφον 16 θα ακυρωθει η παραγγελια

Και θελω να ρωτησω το εξης αν ακυρωθει η παραγγελια απτο σκρουτζ εγω θα πρεπει να περιμενω 12 μηνες μεχρι να μου επιστρεψει την δοση καθε μηνα η τραπεζα μου? Μεχρι να περασουν 12 μηνες δεν θα μπορεσω να ξαναπαραγγειλω με δοσεις? 

Εφοσον το αιφον εχει 1499 στην ουσια μου εχουν "δημιουργησει" το προγραμμα δοσεων στον τραπεζικο μου λογαριασμο και δεν θα μπορεσω να ξανακανω καινουργια αγορα με δοσεις μεχρι να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ η ΑΚΥΡΩΣΗ της παραγγελιας?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστά, θα περιμένεις να επιστραφούν με δόσεις τα χρήματα σου. 

Αν έχεις ημ παραλαβής νωρίς, και ακυρωθεί η παραγγελία νωρίς, ιιιιισως ακυρωθεί η παραγγελία συνολικά οπότε και θα επιστραφεί το ποσό. Αν χρεωθεί όμως έστω και 1 δόση, από εκεί και πέρα θα τα παίρνεις μήνα μήνα 

Και ναι, το πιστωτικό σου υπόλοιπο θα είναι όσο η δόση που θα έχεις πληρώσει/πάρει πισω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν έχεις ημ παραλαβής νωρίς, και ακυρωθεί η παραγγελία νωρίς, ιιιιισως ακυρωθεί η παραγγελία συνολικά οπότε και θα επιστραφεί το ποσό. Αν χρεωθεί όμως έστω και 1 δόση, από εκεί και πέρα θα τα παίρνεις μήνα μήνα 

Και ναι, το πιστωτικό σου υπόλοιπο θα είναι όσο η δόση που θα έχεις πληρώσει/πάρει πισω

Πριν λιγο την εκανα την παραγγελια και χρεωθηκε η 1η δοση τι κανω σε αυτην την περιπτωση τωρα? πφφ

Λες να κανω ακυρωση? Γιατι ετσι και αλλιως το σκρουτζ λεει οτι μπορει να αργησει η παραγγελια μου να ερθει στον χωρο μου.. Ενω στα Public λεει 20/9 θα ειναι διαθεσιμο πως γινεται αυτο...

Δεν θα μπορεσω να κανω αλλη παραγγελια με δοσεις 12 μηνων μεχρι να τελειωσει η διαδικασια επιστροφης χρηματων ανα μηνα?

Επεξ/σία από kostaskiou

2 λεπτά πριν, kostaskiou είπε

Πριν λιγο την εκανα την παραγγελια και χρεωθηκε η 1η δοση τι κανω σε αυτην την περιπτωση τωρα? πφφ

...αν δεν κάνω λάθος νομίζω τώρα τίποτα!

Είναι σημαντικά αυτά που σου αναφέρει ο @SabotazNic

Εφόσον πριν τις 20 Σεπτεμβρίου δεν πρόκειται να έρθουν επίσημα στην Ελλάδα, γιατί βιάστηκες να κάνεις την κίνηση; Δεν θα κέρδιζες κάτι....

1 λεπτό πριν, kormos είπε

...αν δεν κάνω λάθος νομίζω τώρα τίποτα!

Είναι σημαντικά αυτά που σου αναφέρει ο @SabotazNic

Εφόσον πριν τις 20 Σεπτεμβρίου δεν πρόκειται να έρθουν επίσημα στην Ελλάδα, γιατί βιάστηκες να κάνεις την κίνηση; Δεν θα κέρδιζες κάτι....

image.png.a2c75872fd84657f333cbccce918a98d.png

18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

αρα στην ουσια αυτο που λες ειναι οτι αν κανω ακυρωση τωρα τον επομενο μηνα θα μου επιστραφει η δοση και θα μπορεσω να ξανακανω αγορα με 12 μηνες δοσεις σωστα?

47 λεπτά πριν, kostaskiou είπε

αρα στην ουσια αυτο που λες ειναι οτι αν κανω ακυρωση τωρα τον επομενο μηνα θα μου επιστραφει η δοση και θα μπορεσω να ξανακανω αγορα με 12 μηνες δοσεις σωστα?

Το "από 20/09" είναι αυτό που σε ενδιαφέρει. Έχεις ήδη αργήσει day 1 οπότε μάλλον ούτε και στο public θα είναι διαθέσιμο (τουλάχιστον οι βασικές εκδόσεις που βλέπουν οι περισσότεροι). Γενικά υπάρχει τοπικ στο apple section για να διαβάσεις λίγο. 

56 λεπτά πριν, kostaskiou είπε

Υπάρχει περίπτωση να γίνεται ακόμα ακύρωση για επιστροφή ολοκλήρου του ποσού. Βασικά δεν περίμενα να εκκαθαριστεί τόσο γρήγορα. Δλδ σου βγάζει ήδη ότι έχεις πχ υπόλοιπο αγορών 1400 ευρώ? (έστω ότι έβαλες 15 δόσεις) 

9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το "από 20/09" είναι αυτό που σε ενδιαφέρει. Έχεις ήδη αργήσει day 1 οπότε μάλλον ούτε και στο public θα είναι διαθέσιμο (τουλάχιστον οι βασικές εκδόσεις που βλέπουν οι περισσότεροι). Γενικά υπάρχει τοπικ στο apple section για να διαβάσεις λίγο. 

Υπάρχει περίπτωση να γίνεται ακόμα ακύρωση για επιστροφή ολοκλήρου του ποσού. Βασικά δεν περίμενα να εκκαθαριστεί τόσο γρήγορα. Δλδ σου βγάζει ήδη ότι έχεις πχ υπόλοιπο αγορών 1400 ευρώ? (έστω ότι έβαλες 15 δόσεις) 

Και μενα με κανει εντυπωση που το πηρε τοσο γρηγορα image.png.dacf6874a762f95b7f7fa1658b62d46d.png

1 ώρα πριν, kostaskiou είπε

Η αναγραφόμενη ημερομηνία είναι η επίσημη κυκλοφορία...

Κάποια κομμάτια σίγουρα θα διατεθούν και τα υπόλοιπα όπως κάθε χρόνο κατόπιν παραγγελίας και σειράς προτεραιότητας.

Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει περιμένοντας μια απλή πληροφόρηση, από εδώ...

Κάλεσε στην Σκρούτζ και δες αν υπάρχει εναλλακτική επιστροφής όλου του ποσού πριν είναι πολύ αργά.

Μίλα με λογιστήριο ή πωλήσεις, ότι έχουν διαθέσιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...