Προς το περιεχόμενο

POS App σε iPhone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, έχω την απορία εάν έχει ανακαλύψει κανείς κάποιο App που να μετατρέπει το iPhone σε POS όπως μπορείς να κάνεις το Android (VivaPos, Mypos...). Κάτι παίζει λογικά με τις άδειες γιατί πχ η Viva εμφανίζεται στο App Store αλλά γράφει πως λειτουργεί σε συγκεκριμένες χώρες.

Δημοσ.
34 minutes ago, Roil said:

Καλησπέρα σε όλους, έχω την απορία εάν έχει ανακαλύψει κανείς κάποιο App που να μετατρέπει το iPhone σε POS όπως μπορείς να κάνεις το Android (VivaPos, Mypos...). Κάτι παίζει λογικά με τις άδειες γιατί πχ η Viva εμφανίζεται στο App Store αλλά γράφει πως λειτουργεί σε συγκεκριμένες χώρες.

Αν δεν κάνω λάθος δεν δίνει πρόσβαση στο NFC η apple

Δημοσ.

προς το παρον εχει δωσει προσβαση στην 18.1 που ειναι για developers...θεωρητικα viva κτλ ετοιμαζουν την εφαρμογη για οταν ερθει στα iphone στο ios 18.1

προς το παρον σημερα θα παρουμε ios18

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, alejsalonica είπε

Ακόμα περιμένουμε υποστήριξη πάντως.

Δεν ξέρω γιατί αργεί τόσο…η viva σε άλλες χώρες το έχει ήδη διαθέσιμο…δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το δίνει και σ εμας

Δημοσ.
Στις 24/11/2024 στις 11:09 ΜΜ, arxontas2323 είπε

Δεν ξέρω γιατί αργεί τόσο…η viva σε άλλες χώρες το έχει ήδη διαθέσιμο…δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το δίνει και σ εμας

Τώρα και να το βγάλει δεν ξέρω πόσοι θα ενδιαφέρονται με την ελάχιστη χρέωση 5€/μήνα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Roil είπε

Τώρα και να το βγάλει δεν ξέρω πόσοι θα ενδιαφέρονται με την ελάχιστη χρέωση 5€/μήνα

ελαχιστη χρεωση αν θες καποια μεταφορα νομιζω

Δημοσ.
Στις 26/11/2024 στις 5:58 ΜΜ, arxontas2323 είπε

ελαχιστη χρεωση αν θες καποια μεταφορα νομιζω

Εαν οι προμήθειες από τις συναλλαγές μέσω Pos δεν ξεπερνάνε τα 5€ τότε σε χρεώνει 5€ ως ελάχιστη χρέωση. Είμαι 100% σίγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...