Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάω converter όπως ο https://www.ebay.com/itm/114363618169 για να συνδέσω την VGA έξοδο ενός pc στην SCART είσοδο μιας TV. 

Θέλω να παίξω με RGB σήματα, αλλιώς πήγαινα στην εύκολη λύση του CVS που έχουν δεκάδες converters που βρίσκεις εύκολα Ελλάδα.

Παίζει να μπορέσω να βρω κάτι αντίστοιχο ή κάποιον τρόπο να πάρω τον παραπάνω, χωρις να δώσω άλλα τόσα για τελωνεία;

Δημοσ.

Εχε υπόψιν σου πάντως, ότι δεν "τιμούν" όλες οι τηλεοράσεις τα RGB του scart. Μερικά φθηνά μοντέλα, δεν έχουν καν κύκλωμα εκεί....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγοράστηκε τελικά από Αγγλία ο παραπάνω, τον περιμένω για την πρώτη δοκιμή. Η TV είναι η κορυφαία CRT Philips 32PW9509 που υποστηρίζει (αποδεδειγμένα) είσοδο RGB μέσω SCART (και s-video). Θα ενημερώσω τι λέει και πόσο τελικά ήρθε, ο συγκεκριμένος πάντως έχει καλές κριτικές, σε αντίθεση με τα κινέζικα που δεν ξέρεις τίποτε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά η συσκευή δε δουλεύει (σωστά), πάει για επιστροφή. Έπρεπε να ακούσω έναν σε ξένο φόρουμ που μου 'λεγε να παίξω μόνο με s-video (component δεν έχει δυστυχώς), γιατί το RGB έχει πολλά προβλήματα.

Σημειώνω ότι έχω ήδη hdmi to s-video converter, γιατί χρησιμοποιώ σαν πηγή Raspberry Pi 4 που τρέχει LibreElec (Kodi). Το VGA to SCART το ήθελα για άλλη πηγή (HTPC)

Επεξ/σία από ThymiosPaP

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...