SabotazNic Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, lector είπε Πρωτον ακυρη η συγκριση κλοπης με δολοφονια και δευτερον φυσικα και παιζει ρολο η αξια των κλοπιμαιων, διαφορετικα θα ετρωγε ιδια ποινη ενας που εκλεψε μια τυροπιτα με εναν που εκλεψε ενα αμαξι ή μια τραπεζα. Οποτε ολο λαθος αυτο που ειπες. Το μεγεθος της ποινης δεν καθοριζει το ειδος της πραξης. 1
Brashida Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου On 16/09/2024 at 19:07, lector said: Ειμαι περιεργος ποια ειναι η σκοπιμοτητα/υστεροβουλια πισω απο ολο αυτο. Αν και δεν περιμενω καμια σοβαρη απαντηση απο ατομο που γραφει με Μ και Τ αντι για ολοκληρες λεξεις, λες και ειναι 12χρονο. Μακάρι να μου 12 χρόνων αλλά από ότι βλέπω άλλοι είναι 12χρονοι με τις απαντήσεις π δίνουν σε ένα ασοβαρο θέμα...😁 18 hours ago, jimakos00 said: Ευτυχώς δεν γνωριζόμαστε... Ευτυχώς να λες τζιμανιι(εεε τζιμακο ήθελα να πω)😁 17 hours ago, Petros Electron said: Με ενδιαφέρει και έμενα.. για εναν καλο μου φίλο ρωτάω.. 🤣🤣 Άμα είναι από το χωριό ο φίλος θα σε βοηθήσω...Για την Γάτα πάλι δεν μπορώ να κάνω κάτι 😂 On 16/09/2024 at 00:14, christakos07 said: So what? Επίδομα ανεργίας δικαιούνται το πρώτο 12μηνο μόνο. Δεν έχεις τίποτα πιο σοβαρό να ασχοληθείς; Με εσένα θέλω να ασχοληθώ χρηστακο μου..Εσύ θέλεις 🙃? On 16/09/2024 at 10:14, Nabuko said: Τον έχει κλειδωμένο και δεμένο με αλυσίδες BDSM 😂😁 On 16/09/2024 at 15:19, Narayan said: Πλοτ τουίστ: ο ΟΡ απλά ζηλεύει τον "φίλο" του και θέλει να του χαλάσει την ευνοϊκή κατάσταση που έχει κανονίσει με το αφεντικό του. ΠΛΟΤ ΤΟΥΙΣΤ: Έχω φίλο το αφεντικό 😂 On 16/09/2024 at 17:52, Apokios said: Πλοτ Τουίστ 5: ο OP είναι το αφεντικο και θέλει να δει αν ο φίλος του που προσέλαβε μαύρα μπορεί να τον καταγγείλει ΠΛΟΤ ΤΟΥΙΣΤ ΕΝΤ: ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΏΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΌΨΩ 10 ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΉΝΑ 😂😂 On 16/09/2024 at 18:42, DrLo said: Πλοτ Τουίστ Νο 6 Είναι η Σωσω και πλήττει Σώσω μου αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ 😂
Nabuko Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, Brashida είπε σε ένα ασοβαρο θέμα...😁 enough said
Brashida Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου On 16/09/2024 at 19:40, Nabuko said: Ουγκαγκα μπουμ μπουμ χι γκαπα γκουμ μπιρλι γκαγκα αουγκιγκι αουγκιγκι μπαγκαλα γκαουγκα γκα....ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ 👋😂 On 16/09/2024 at 23:18, SabotazNic said: Πλοτ Τουιστ Νο 7: Αφεντικο εχουν μονο τα σκυλια Και οι άνθρωπο από ότι βλέπω 😂 3 minutes ago, Nabuko said: enough said I haven't said my last word yet my little boy 😁🙈
Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Στις 16/9/2024 στις 7:43 ΜΜ, lector είπε Το ταμειο ανεργιας που παιρνει ο τυπος ειναι ενα απειροελαχιστο κλασμα οσων τσεπωνουν διαφοροι ημετεροι χαραμοφαηδες απο τους φορολογουμενους, οποτε βαλτε τα με αυτους και οχι με τον καθε ψιλικατζη. Αυτος κλεβει τοσο, γιατι πολυ απλα δεν εχει την ικανοτητα να κλεψει παραπανω. 3
lector Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αυτος κλεβει τοσο, γιατι πολυ απλα δεν εχει την ικανοτητα να κλεψει παραπανω. Δημοκρατια εχουμε, εχει δικαιωμα να κατεβει για πολιτικος, δημαρχος, κλητηρας, εστω δημοτικος συμβουλος βρε αδερφε. Και τσουπ αυξανονται οι ικανοτητες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα