DrLo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πλοτ Τουίστ Νο 6 Είναι η Σωσω και πλήττει Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από DrLo 1 2
cpc464 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, Brashida είπε Παιδιά να το ξεκαθαρίσω ο συγκεκριμένος επειδή είναι γνωστός Μ δεν σημαίνει ότι είμαι Ρουφ ή ότι άλλο είπατε...το αφεντικό τ στερεί δουλειά από άτομο(νέα άτομα για την ακρίβεια)λόγω του ότι θέλει να ναι μονοπώλιο και έχει πάρει τον γνωστό Μ που ο άνθρωπος αυτός δεν μιλάει ενώ θέλει να φύγει από κει...γι'αυτό τον λόγο και μόνο θα το κάνω... Βέβαια επειδή δεν γνωρίζετε λεπτομερείς το πώς θα γίνει και ποιος θα μπλέξει....Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες ας μπούνε οι αρμόδιοι... ρώτησα πώς γίνεται..Αν δεν θέλει κάποιος να απαντήσει σοβαρά ας κλείσει τον θέμα...Δεν χρειάζονται περιττά πράγματα και χαζομάρες ☺️ Ρε φίλε ειλικρινά δηλαδή, τι έχει ο φίλος σου, σύνδρομο της Στοκχόλμης?, εγώ κάποτε έκατσα σε ένα τύπο να δουλέψω όσο ήταν το νόμιμο όριο και δεν μου έκανε νόμιμη πρόσληψη , του τράβηξα μια καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και έφυγα,εάν θέλει το κάνει, εάν όχι τον αφήνεις ήσυχο γιατί δεν σου πέφτει λόγος,εάν πάλι είσαι ο " φίλος" πας στην σελίδα της επιθεώρησης εργασίας και τραβάς μία ανώνυμη καταγγελία να φάει ένα δεκαχίλιαρο πρόστιμο να σβουρήξει το κεφάλι του μπας και βάλει μυαλό.
lector Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ειμαι περιεργος ποια ειναι η σκοπιμοτητα/υστεροβουλια πισω απο ολο αυτο. Αν και δεν περιμενω καμια σοβαρη απαντηση απο ατομο που γραφει με Μ και Τ αντι για ολοκληρες λεξεις, λες και ειναι 12χρονο. 1 1
Brashida Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μα είναι δυνατόν κανένας σας δεν μπαίνει στο νόημα.. Οικογενειακές ιστορίες γίναμε 😊
makis269 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ναι μωρέ γιατί να μας ενοχλεί όταν κάποιος δουλεύει μαύρα και παίρνει και ένα ταμείο ανεργίας που το πληρώνουν οι φορολογούμενοι αγκαλιά με τα μνημόνια. 3
Nabuko Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, Brashida είπε Μα είναι δυνατόν κανένας σας δεν μπαίνει στο νόημα.. 3
lector Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, makis269 είπε Ναι μωρέ γιατί να μας ενοχλεί όταν κάποιος δουλεύει μαύρα και παίρνει και ένα ταμείο ανεργίας που το πληρώνουν οι φορολογούμενοι αγκαλιά με τα μνημόνια. Το ταμειο ανεργιας που παιρνει ο τυπος ειναι ενα απειροελαχιστο κλασμα οσων τσεπωνουν διαφοροι ημετεροι χαραμοφαηδες απο τους φορολογουμενους, οποτε βαλτε τα με αυτους και οχι με τον καθε ψιλικατζη. 3 3
mariosnik_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, makis269 είπε Ναι μωρέ γιατί να μας ενοχλεί όταν κάποιος δουλεύει μαύρα και παίρνει και ένα ταμείο ανεργίας που το πληρώνουν οι φορολογούμενοι αγκαλιά με τα μνημόνια. Ας ήταν σε τέτοιο ύψος το επιδομα για να μην ήταν ανάγκη να δουλεύει μαύρα παίρνοντας και το επιδομα. Με το ίδιο σκεπτικό παλιά δουλευαν μαύρα συνταξιούχοι, αλλά και κάποιοι αμεα που έπαιρναν επίδομα πρόνοιας αλλά ήταν ικανοί για ορισμένη εργασία.
SabotazNic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Πλοτ Τουιστ Νο 7: Αφεντικο εχουν μονο τα σκυλια 1
makis269 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, lector είπε Το ταμειο ανεργιας που παιρνει ο τυπος ειναι ενα απειροελαχιστο κλασμα οσων τσεπωνουν διαφοροι ημετεροι χαραμοφαηδες απο τους φορολογουμενους, οποτε βαλτε τα με αυτους και οχι με τον καθε ψιλικατζη. είτε έναν σκοτώσει είτε χίλιους δολοφόνος είναι , είτε 1 ευρώ κλέψει είτε χίλια πάλι κλέφτης είναι. 2
panagiotis1988 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Plot twist 6 : δεν υπάρχει καν φίλος και μπήκαμε να γράψουμε μια ιστορία στο φόρουμ για να έχουμε να ασχολούμαστε με κάτι... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από panagiotis1988 2
petrosfel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Ο εργοδότης θα πληρώσει πρόστιμο 10500€ και ο εργαζόμενος 1500€ διότι είναι συνεργός. Να ληφθεί και αυτό στα υπόψιν. 2
lector Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, makis269 είπε είτε έναν σκοτώσει είτε χίλιους δολοφόνος είναι , είτε 1 ευρώ κλέψει είτε χίλια πάλι κλέφτης είναι. Πρωτον ακυρη η συγκριση κλοπης με δολοφονια και δευτερον φυσικα και παιζει ρολο η αξια των κλοπιμαιων, διαφορετικα θα ετρωγε ιδια ποινη ενας που εκλεψε μια τυροπιτα με εναν που εκλεψε ενα αμαξι ή μια τραπεζα. Οποτε ολο λαθος αυτο που ειπες. 3 1
jimakos00 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Στις 15/9/2024 στις 11:51 ΜΜ, Brashida είπε Καλησπέρα..πως μπορώ να κάνω ανώνυμη καταγγελία σε έναν εργοδότη ή εταιρία τέλως πάντων.. δουλεύει κάποιος γνωστός μου που ενώ παίρνει ταμείο ανεργίας συνεχίσει και δουλεύει μαύρα.. Ευτυχώς δεν γνωριζόμαστε...
Petros Electron Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2024 στις 11:51 ΜΜ, Brashida είπε Καλησπέρα..πως μπορώ να κάνω ανώνυμη καταγγελία σε έναν εργοδότη ή εταιρία τέλως πάντων.. δουλεύει κάποιος γνωστός μου που ενώ παίρνει ταμείο ανεργίας συνεχίσει και δουλεύει μαύρα.. Με ενδιαφέρει και έμενα.. για εναν καλο μου φίλο ρωτάω.. 🤣🤣 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Petros Electron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα