Silverage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, ξέρει κανείς τί διαδικασία χρειάζεται για να βγάλει κάποιος άδεια μεσίτη για να δουλέψει σε μεσιτικό γραφείο; Στο ίντερνετ που διαβάσαμε είναι λίγο μπερδεμένα και δεν βγάλαμε άκρη.
kirileman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, Silverage said: Καλησπέρα, ξέρει κανείς τί διαδικασία χρειάζεται για να βγάλει κάποιος άδεια μεσίτη για να δουλέψει σε μεσιτικό γραφείο; Στο ίντερνετ που διαβάσαμε είναι λίγο μπερδεμένα και δεν βγάλαμε άκρη. Πας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο με την αίτηση και λοιπά δικαιολογητικά, γράφεσαι και μετά πας στην εφορία να κάνεις έναρξη. Έχουν περάσει και 14 χρόνια, αλλά δε νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Διαβάζω, επίσης, ότι η αίτηση γίνεται και ηλεκτρονικά. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από kirileman 1
Silverage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 29 λεπτά πριν, kirileman είπε Πας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο με την αίτηση και λοιπά δικαιολογητικά, γράφεσαι και μετά πας στην εφορία να κάνεις έναρξη. Έχουν περάσει και 14 χρόνια, αλλά δε νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Διαβάζω, επίσης, ότι η αίτηση γίνεται και ηλεκτρονικά. Για την άδεια αρκεί να κάνεις αίτηση στο επιμελητήριο ή πρέπει να κάνεις και έναρξη μαζί; Ξέρεις αν χρειάζεται να πληρώνεις κάποια συνδρομή στο επιμελητήριο κάθε μήνα;
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 9 hours ago, Silverage said: Για την άδεια αρκεί να κάνεις αίτηση στο επιμελητήριο ή πρέπει να κάνεις και έναρξη μαζί; Ξέρεις αν χρειάζεται να πληρώνεις κάποια συνδρομή στο επιμελητήριο κάθε μήνα; Θα κάνεις υποχρεωτικά και έναρξη. Το επιμελητήριο έχει μια ετήσια συνδρομή (νομίζω 20 ευρώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα