Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Θέλω να κάνω ένα παρτι για τα γενέθλια μου στην Αθήνα αλλά δεν ξέρω που. Θέλω να έχει χορό και κέφι και θα είμαστε γύρω στα 30 άτομα. Έχετε να μπυ προτείνετε μέρη? Υπάρχει κάποιος που τα έκανε σε κάποιο club ή χώρο και του άρεσε; 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν αρκετά ωραία μέρη για να γιορτάσετε ανάλογα το budget και τις προτιμήσεις σας. Πιστεύω ότι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω, αλλά καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους από πριν ώστε να κάνετε κράτηση:

• Lohan Nightclub: Ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ στην Αθήνα, γνωστό για την εντυπωσιακή διακόσμηση και την εξαιρετική μουσική. Ιδανικό για μεγάλες παρέες και αξέχαστες βραδιές.
  • Akanthus Summer Club: Βρίσκεται στην παραλία και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με θέα στη θάλασσα. Ιδανικό για καλοκαιρινές γιορτές με μεγάλη παρέα.
  • Dybbuk: Ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της πόλης, με εξαιρετική μουσική και ατμόσφαιρα. Ιδανικό για όσους θέλουν να χορέψουν μέχρι το πρωί.
  • Island Club Restaurant: Αν θέλεις κάτι πιο κομψό, το Island προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με συνδυασμό εστιατορίου και κλαμπ. Ιδανικό για μια πιο πολυτελή γιορτή.
  • Bolivar Beach Bar: Ένα beach bar που μετατρέπεται σε κλαμπ το βράδυ, προσφέροντας μια χαλαρή αλλά διασκεδαστική ατμόσφαιρα. 

Είναι σχετικά ακριβές επιλογές αλλά προσωπικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο όσον αφορά την καλή ατμόσφαιρα, τον κόσμο και την μουσική, αυτό έχει να κάνει με τα προσωπικά γούστα γενικότερα :) 

Επεξ/σία από Ne0n

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...