billpao Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Βλέπω ότι τρέχει limited offer στον air purifier Levoit Core 400S από το αμαζον: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08R794ZMX/ Σκρουτζ και bestprice ξεκινάει από 300€: https://www.skroutz.gr/s/32768018/Levoit-Core-400S-Katharistis-Aera-38W-gia-CHorous-83m2.html Στο idealο βλέπω παίζει συχνά αυτή η προσφορά: https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/201704351_-vesync-core-400s-smart-true-hepa-air-purifier-levoit.html 1
Sebu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Ωραιο μηχανημα, ακριβο μαζι με τα μεταφορικα ομως. Με CADR 400 ενω μπορεις να παρεις με CADR 360 το Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite. Τον αγορασα στα 120 ευρω το καλοκαιρι, και με τις φωτιες, την καπνα και τη σταχτη στην Αττικη, εκανε παπαδες. Παντως ισχυει, παιζει ρολο κατι με μεγαλο CADR ωστε να γυριζει πολλες φορες μεσα σε μια ωρα τον αερα του χωρου. Χοντρικα τμ χωρου επι υψος για να βρουμε τα κυβικα και μετα διαιρουμε το CADR με αυτο το νουμερο για να δουμε ποσες φορες γυριζει τον αερα του χωρου. 1
billpao Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Παίζει προσφορά και με CADR 600 περίπου στα 300€ από αμαζον Ιταλίας. https://www.amazon.it/LEVOIT-Purificatore-Allergie-Particelle-Modalità/dp/B09BJMY8HL/ Στο Σκρουτζ έχει 400€
Sebu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Κτηνος αυτο, βεβαια με σχεδον 700cadr που βλεπω ειναι περισσοτερο για χωρους γραφειων (λχ μικρη εταιρεια). 700 δια 3 ειναι 233τμ σε μια ωρα ή 120τμ δυο φορες ανανεωση σε μια ωρα. Το θεμα βεβαια ειναι και ποσο καιει απο ενα σημειο και μετα και εννοειται τι επιβαρυνση εχει ο χωρος. Αν εισαι σε καμια περιοχη τιγκα στο καυσαεριο, τα μικροσωματιδια, ή γυρες/σκονες κτλ προφανως θες κατι που να καθαριζει πραγματικα σε μια ωρα ολο το χωρο 2-3 φορες τουλαχιστον και οχι να παλευει να καθαρισει. Για να αποφυγεις αναπνευστικα και λοιπα θεματα, που ειναι και υπουλα γιατι οι επιπτωσεις αργουν να φανουν ή αποκαλυπτονται αργα σταδιακα και υπουλα ή παραπεμπουν σε αλλα πραγματα αρχικα.
SabotazNic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, efib είπε Σε σχέση με τα winix αξίζει; Και τα 2 είναι από τις τοπ εταιρείες στα χρήματα τους. Δες με τα φίλτρα τι παίζει και τι κόστος έχουν. Τουλάχιστον τα winix επειδή έχω ένα winix zero, το φίλτρο έρχεται και με 4 φίλτρα άνθρακα. 1
billpao Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Sebu said: Κτηνος αυτο, βεβαια με σχεδον 700cadr που βλεπω ειναι περισσοτερο για χωρους γραφειων (λχ μικρη εταιρεια). 700 δια 3 ειναι 233τμ σε μια ωρα ή 120τμ δυο φορες ανανεωση σε μια ωρα. Το θεμα βεβαια ειναι και ποσο καιει απο ενα σημειο και μετα και εννοειται τι επιβαρυνση εχει ο χωρος. Αν εισαι σε καμια περιοχη τιγκα στο καυσαεριο, τα μικροσωματιδια, ή γυρες/σκονες κτλ προφανως θες κατι που να καθαριζει πραγματικα σε μια ωρα ολο το χωρο 2-3 φορες τουλαχιστον και οχι να παλευει να καθαρισει. Για να αποφυγεις αναπνευστικα και λοιπα θεματα, που ειναι και υπουλα γιατι οι επιπτωσεις αργουν να φανουν ή αποκαλυπτονται αργα σταδιακα και υπουλα ή παραπεμπουν σε αλλα πραγματα αρχικα. Το θέμα έτσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, είναι ότι τα 600 CADR θα τα έχεις μόνο στο φουλ speed. Σε λειτουργία ύπνου δηλαδή είναι 170 CADR, που θεωρούνται οριακά. Επίσης στο full speed διαπερνάνε πιο εύκολα τα μικροσωματίδια από τα φίλτρα, λόγω της ταχύτητας. Γενικά εγώ σεκφτομαι τα 600 cadr και να έχω το μηχάνημα σε μια μέση ταχύτητα. Κατά τα άλλα συμφωνώ με αυτά που λες. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από billpao
Sebu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, billpao said: Το θέμα έτσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, είναι ότι τα 600 CADR θα τα έχεις μόνο στο φουλ speed. Σε λειτουργία ύπνου δηλαδή είναι 170 CADR, που θεωρούνται οριακά. Επίσης στο full speed διαπερνάνε πιο εύκολα τα μικροσωματίδια από τα φίλτρα, λόγω της ταχύτητας. Γενικά εγώ σεκφτομαι τα 600 cadr και να έχω το μηχάνημα σε μια μέση ταχύτητα. Κατά τα άλλα συμφωνώ με αυτά που λες. Πιστευω σε φαση υπνου το θες να συντηρει την ατμοσφαιρα οχι να κανει φουλ καθαρισμο. Για ενα νορμαλ δωματιο 11-12τμ δλδ περιπου 30-33κυβικα μετρα (με μεσο υψος 2,70μ σε κατοικια 20ετιας) με 170cadr σε χαμηλη σκαλα υπνου σου γυρναει τον αερα 5 φορες σε μια ωρα. Σε 6+ ωρες υπνου μιλαμε για 30+ φορες ανακυκλωση του αερα, δεν το λες λιγο, ειναι υπερ το δεον για υπνο, δεν ειναι δα οτι βρισκονται και στο χωρο δεκαδες ατομα ή κοιμασαι σε λατομειο. Το βασικο κατ'εμε ειναι long term τα φιλτρα (δυνατοτητα καθαρισμου τους, κοστος αντικαταστασης, διαθεσιμοτητα), η καταναλωση και ο θορυβος αν τυχον εισαστε μαζι στον ιδιο χωρο. Αν ειναι σε δωματια/χωρους που δεν βρισκεσαι ταυτοχρονα τοτε το τελευταιο δεν σε απασχολει τοσο. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από Sebu 1
MiJ16 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι για τον 200s (amazon χοντρικά 115, skroutz 130) ή τον 300s (skroutz 170 - πιο οικονομικός από amazon) για το υπνοδωμάτιο (περίπου 15 τετραγωνικά). Με ανοιχτή βέβαια την πόρτα του υπνοδωματίου θα πιάνει και διάδρομο. Για 55€ διαφορά και πάνω κάτω ίδια τιμή φίλτρων, δεν αξίζει ο 300s περισσότερο; Από service τι λέει η levoit (special store;;); Η winix έχει πολύ καλές κριτικές στο service. Υ.Γ.: Έχω ήδη τον Winix zero pro στο σαλόνι. Μένω κέντρο και με ανοιχτά παράθυρα δεν τον πολυδουλεύω γιατί γεμίζει σκόνη στο άψε σβήσε. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2024 από MiJ16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα