him8 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Αυτοί που θέλουν λίγο λίγο το αυτοκίνητο τους καθαρό από γρατζουνιές και βαθουλώματα αλλά όμως και αυτοί που προσέχουν και σέβονται τον απέναντι τους κατά το παρκάρισμα και την οδήγηση θα συμπάσχουν μαζί μου. Στους άλλους απλώς σας δίνω τα ευχετήρια μου. Λοιπόν, σήμερα που πήρα το αυτοκίνητο μου είδα μερικές γρατζουνιές στο φτερό του. Προσπερνάμε το ότι έγινε και πλέον είναι γεγονός και θα ήθελα παρακαλώ πολύ να μου προτείνετε τις λύσεις οι οποίες υπάρχουν για αφαίρεση γρατζουνιών, λείανση γρατζουνιών ή ακόμα και τοπικό βάψιμο πριν να συμβουλευτώ ένα φανοποιείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από him8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Βάλε τις φωτό με άλλο φορματ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Είσαι τυχερός γιατί το αυτοκίνητο είναι άσπρο και δεν φαίνεται τόσο. Τοπικό και ολικό βάψιμο δεν αξίζει να γίνει. Μπορείς αν πιάνουν τα χέρια σου σου να το γεμίσεις με χρώμα φτιαχτό από χρωματοπωλειο αυτοκινήτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Απλο ασπρο, στο 99% ειναι μονης, οποτε δεν εχει εξτρα βερνικι για προστασια. Η γρτσουνια φαινεται να εχει φτασει ασταρι, οποτε δεν μπορουν να γινουν πολλα. Πανε σε χρωματοπωλειο αυτοκινητων να σου βγαλει λιγη οζα με τον κωδικο του χρωματος και με το πινελακι απλα κανε τα σημεια… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
him8 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Θα κοιτάξω να το κάνω με την επιλογή του πινέλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα