Προς το περιεχόμενο

Θα βγαίνατε μόνοι για καφέ;

lek88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το περίεργο σήμερα, είναι να δεις τραπέζια που βρίσκονται  >1 άτομα και τα οποία συνομιλούν κιόλας (χωρίς να παίζουν με τα κινητά). 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ γενικώς δεν συχνάζω σε καφετέριες, μόνο αν πάω με παρέα και αν, η τελευταία φορά που πήγα καφετέρια νομίζω ήταν Σεπτέμβριος ή Οκτώβριος του 2021. Αν όμως τύχει να έχω κάποια δουλειά, στην οποία θα είμαι όλη μέρα στο πόδι, μπορεί να καθίσω σε κάποιο σαντουϊτσάδικο ή σουβλατζίδιο, ακόμη και μόνος μου, για να φάω κάτι.

Στις 15/9/2024 στις 3:22 ΜΜ, lek88 είπε

Θα βγαίνατε ποτέ για καφέ μόνοι σας χωρίς παρέα; Ήταν κάτι που δεν τολμούσα να κάνω ποτέ μου γιατί νόμιζα ότι όλοι θα με κοιτάνε περίεργα και θα ντρεπόμουν.

Σήμερα λοιπόν τόλμησα να βγω μόνη μου σε καφετέρια της περιοχής μου! Τελικά όλα είναι στο μυαλό... Κάνεις από τα διπλά τραπέζια δεν με κοίταξε περίεργα (ή δεν το κατάλαβα έστω) κ εγώ ένοιωσα αρκετά άνετα για πρώτη φορά. 

Θα το κάνατε;

Έχω πάει για καφέ, για φαί και για μπάνιο μόνος. Μια χαρά είναι! Απλά στην Ελλάδα είναι πολλοί προσκολλημένοι στους κύκλους τους οπότε κάτι τέτοια φαντάζουν εξωπραγματικά. 

• Like 3

Η ειρωνία είναι πως μια βόλτα να κάνεις θα δεις πολλές παρέες στην καφετέρια να είναι ο καθένας στο κινητό του σα να είναι μόνοι. Αλλά αν πας μόνος για καφέ θεωρείται κάπως... Λες και έχει καμια διαφορά αν είμαι μόνος ή παρέα με μια κολώνα. 

Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ για καφέ μόνος. Εννοώ να βγω εσκεμένα από το σπίτι γι αυτόν το λόγο. Δε βάζω περιπτώσεις να ταξιδεύω και να περιμένω αεροπλάνο/καράβι/τρένο. Αυτές είναι πολλές. Κι αύριο που ταξιδεύω πάλι μόνος θα πίνω τον καφέ μου περιμένοντας το δρομολόγιο μου.

Μου κάθεται περίεργα να βγω μόνος. Για μπάνιο έχω πάει πολλές φορές μόνος. Φέτος τα περισσότερα μπάνια τα έχω κάνει μόνος. Δε θα μείνω σπίτι επειδή τυχαίνει κανείς να μη μπορεί να έρθει. Παρόλο αυτά έχω ακουσει από πολλούς τη φράση, Α ήμουν μόνος-η, δεν είχα παρέα και δεν πήγα για μπάνιο, δεν έκανα εκείνο, δεν έκανα το άλλο. Και οι περισσότεροι πιστεύω σκέφτονται έτσι.

Κάποιες φορές που ήθελα να ξεσκάσω και ήμουν μονος έπαιρνα το αυτοκίνητο ή τη μηχανή και έκανα μια διαδρομή.

Σε χωριό που αναφέρθηκε είναι αλλιώς, Εκεί πας στο καφενείο/ καφετέρια και όλο και κάποιον γνωστό θα βρεις να μιλήσεις

• Like 2

• Moderators
4 ώρες πριν, SlickNick είπε

τέτοια φαντάζουν εξωπραγματικά. 

Oντως? Γιατι ειδικα στο Κεντρο πχ που συχναζω, βλεπω πολλα τραπεζια με ενα ατομο, δεν μου φαινεται καν ιδιαιτερο. 

Στις 15/9/2024 στις 3:22 ΜΜ, lek88 είπε

Σήμερα λοιπόν τόλμησα να βγω μόνη μου σε καφετέρια της περιοχής μου! Τελικά όλα είναι στο μυαλό... Κάνεις από τα διπλά τραπέζια δεν με κοίταξε περίεργα (ή δεν το κατάλαβα έστω) κ εγώ ένοιωσα αρκετά άνετα για πρώτη φορά. 

Τελικα να που ειναι στο μυαλο των περισσοτερων και οντως δεν ασχολουμαστε με τον διπλανο. Αυτο παει και σε αλλες περιπτωσεις και καταστασεις, οχι μονο σε αυτο.

Στις 15/9/2024 στις 3:36 ΜΜ, lek88 είπε

Κ εγώ βιντεακια στο κινητό έβλεπα σήμερα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε η όλη φάση 

Προσωπικα δεν θα πηγαινα σε μαγαζι απλα για να βλεπω βιντεακια και τικτοκ. Αυτο το κανω και στο σπιτι ή σε παγκακι/βολτα (οπως και βιβλιο). Για λογους σχολης, ναι εχω τυχει να παω. Εκτος αν ειχα παει για λογους τουρισμου, και να καθισω/ξεκουραστω λιγο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/9/2024 στις 5:27 ΜΜ, Koopas είπε

Κι όμως, σε μέτριες ταινίες το απολαύσαμε, κι εμείς και οι γύρω μας. Το λάθος ήταν που πήγαμε σε θέατρο, πειραματικό κιόλας. Αλληλεπιδρούσε με τους ηθοποιούς.

Μωρέ το καταλαβαίνω, όταν η ταινία είναι κακή ή στα όρια της παρωδίας. Πλην όμως, ο άλλος που κάθεται δίπλα και θέλει όντως να τη δει δε φταίει να ακούει τα γύρω-γύρω.

Εν τω μεταξύ, θυμήθηκα ένα αστείο περιστατικό σε κινηματογράφο. Έχουμε πάει με άλλους 3 να δούμε το Avengers Endgame. Κανονικά δε θα πήγαινα για Μαρβελοταινία, αλλά λέω πάμε για τον χαβαλέ. Ο ένας της παρέας, το επόμενο πρωί είχε πτήση στις 6, οπότε πήγαμε απογευματινή προβολή, 5 η ώρα. Η αίθουσα γεμάτη πιτσιρίκια. Φωνές, κακό, χαζόγελα όλη την ώρα, αλλά οκ, προσωπικά δε με ενοχλούσε. Σε μια φάση, εμφανίζεται η Scarlet Witch, με αρκετά βαθύ ντεκολτέ. Και εκεί που γινόταν ο κακός χαμός από φασαρία, ξαφνικά πέφτει μια νεκρική σιγή και σε όλη την αίθουσα ακούγεται μόνο η φωνή του φίλου, που είχε την πτήση, να λέει "Μμμ, βυζάκι..." Ε, μετά έγινε χαλασμός από τα γέλια πιτσιρικιών και μπαμπάδων...

Επεξ/σία από GiorgosT
  • Haha 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλές φορές πηγαίνω μόνος μου για καφέ και ανάλογα με την διάθεση, είτε κάθομαι στην καφετέρια και χαζεύω στο κινητό, είτε τον παίρνω στο χέρι και το συνδυάζω με περπάτημα.

Υπάρχουν στιγμές που απλά θέλω να βγω μια βόλτα να χαλαρώσω χωρίς να χρειάζεται να κανονίσω με κάποιο φίλο για το "που, πώς, πότε, γιατί". 

Τις πρώτες φορές όντως αισθάνθηκα άβολα, νόμιζα ότι όλοι με κοιτάνε κλπ, αλλά σταδιακά το συνήθισα και πλέον αποτελεί αγαπημένη μου συνήθεια. 

Επεξ/σία από Leo98
  • Like 2

Έχω δεί πολλά άτομα να κάθονται μόνοι τους, με ένα καφέ και το κινητό τους... πλέον είναι κάτι συνηθισμένο, και όπως σωστά λέτε, βγαίνουν παρέες και ο καθένας κοιτάει το κινητό και δεν κουβεντιάζουν, άσχημο αυτό, είναι σαν να είσαι πάλι μόνος σου.... συνέχεια μέσα στο ίντερνετ τι θα ανεβάσουν σε face και insta, έλεος ρε παιδί μου, βγαίνεις για καφέ με παρέα να δείς την παρέα όχι να σερφάρεις, κλείστο για 30' το ρημάδι. Αν και κακά τα ψέμματα μας έχει γίνει συνήθεια

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 21/9/2024 στις 10:49 ΠΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Κι αν ο άγνωστος που θα έρθει είναι ο δολοφόνος με το πριόνι τι γίνεται;

Ή έμπορος οργάνων;

ή βιαστής; κτλ κτλ

οι πιο πολλές δολοφονίες γίνονται από γνωστούς, παρά από άγνωστους.

21 λεπτά πριν, Narayan είπε

Όχι, δεν θα πήγαινα ποτέ μόνος για καφέ.

Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν πίνω καφέ 😏

Μπορείς να πάρεις ρόφημα σοκολάτα ή φυσικό χυμό, δεν κολλάμε εκεί.

• Like 3

Στις 22/9/2024 στις 3:53 ΜΜ, Neptu είπε

Η ειρωνία είναι πως μια βόλτα να κάνεις θα δεις πολλές παρέες στην καφετέρια να είναι ο καθένας στο κινητό του σα να είναι μόνοι. Αλλά αν πας μόνος για καφέ θεωρείται κάπως... Λες και έχει καμια διαφορά αν είμαι μόνος ή παρέα με μια κολώνα. 

Δεν υπάρχει λόγος να πας μόνος για καφέ ειδικά στις τιμές που έχει φτάσει τώρα εκτός αν έχεις γνωστό κανέναν σερβιτόρο.

2 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε

Δεν υπάρχει λόγος να πας μόνος για καφέ ειδικά στις τιμές που έχει φτάσει τώρα εκτός αν έχεις γνωστό κανέναν σερβιτόρο.

Επειδή δεν πολυβγαίνω, πόσο έχει πάει δηλαδή;

20 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Επειδή δεν πολυβγαίνω, πόσο έχει πάει δηλαδή;

Την τελευταία φορά που είχα πάει πριν κάτι χρόνια 3-4 ευρώ, τώρα θα έχει πάει στα 5.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...