Προς το περιεχόμενο

Θα βγαίνατε μόνοι για καφέ;

lek88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, Morosana said:

Σιγά μην πάμε και σε καπη για να μην χτυπάμε άσχημα στους άλλους. Ο μόνος λόγος για να αποφύγεις ένα τέτοιο μαγαζί είναι η φασαρία αν θες να κάνεις δουλειά 

Ό,τι γουστάρει ο καθένας, τίποτε δεν είναι υποχρεωτικό.

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, αν πας μόνος σε μπουκωμένο παρεομάγαζο και καθίσεις στο ένα μέτρο από μία παρέα 6 ατόμων που χαβαλεδιάζουν, το πιθανότερο είναι να δεις σύντομα τη φάτσα σου στο ΤικΤοκ

Ασε που αποτελείς και φίρα για το μαγαζί άμα πιάσεις μόνος σου τραπεζάκι των 4 ή των 6 σε ώρα αιχμής και θα σε κοιτάνε στραβά το προσωπικό-μπάρμεν-ιδιοκτήτες

Για αυτό το λόγο για μοναχικό καφέ ψηφίζω Έβερεστ δαγκωτό ή τουλάχιστον κανονικό μαγαζί με μάξιμουμ 30% πληρότητα

Επεξ/σία από archer100
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, archer100 είπε

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, αν πας μόνος σε μπουκωμένο παρεομάγαζο και καθίσεις στο ένα μέτρο από μία παρέα 6 ατόμων που χαβαλεδιάζουν, το πιθανότερο είναι να δεις σύντομα τη φάτσα σου στο ΤικΤοκ

Ασε που αποτελείς και φίρα για το μαγαζί άμα πιάσεις μόνος σου τραπεζάκι των 4 ή των 6 σε ώρα αιχμής και θα σε κοιτάνε στραβά το προσωπικό-μπάρμεν-ιδιοκτήτες

Για αυτό το λόγο για μοναχικό καφέ ψηφίζω Έβερεστ δαγκωτό ή τουλάχιστον κανονικό μαγαζί με μάξιμουμ 30% πληρότητα

Εδώ δεν με εχω θέμα αν έχει βγει η μούρη μου η κάποιο άλλο μέλος του σώματος μου σε κανένα τσοντοσαιτ όταν πηγαίνα πιτσιρικάς σε διάφορα ξενοδοχεία λες να με πειράξει αν βγω ντυμένος στο τικ τοκ 😛

Τώρα σε θέμα κατανάλωσης σίγουρα κάνω μόνος μου μεγαλύτερη κατανάλωση από μια παρέα 6 πιτσιρικάδων που παλεύουν έναν καφέ στο 3ωρο και στο 1/3 του χρόνου 

• Like 2
  • Haha 4

4 ώρες πριν, archer100 είπε

Και τι θα πει αυτό; Σε καθε τραπέζι υπάρχουν τέσσερις καρέκλες, επειδή δηλαδή θα έρθει ένα άτομο και δεν θα πάει με άλλα 1 ως 3 άτομα για να γεμίσουν το τραπέζι θα σε κοιτάνε άσχημα από το μαγαζί; Μακριά από τέτοια μαγαζιά όπου τα δείτε. 

• Like 1

Παλιά νόμιζα ότι αν βγω μόνος  όλοι θα με κοιτάνε.  Αργότερα λόγω δουλειάς έπρεπε να περιμένω ώρα και μόνος, έγινε συνήθεια.  Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα  ;)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Morosana είπε

Εδώ δεν με εχω θέμα αν έχει βγει η μούρη μου η κάποιο άλλο μέλος του σώματος μου σε κανένα τσοντοσαιτ όταν πηγαίνα πιτσιρικάς σε διάφορα ξενοδοχεία λες να με πειράξει αν βγω ντυμένος στο τικ τοκ 😛

Τώρα σε θέμα κατανάλωσης σίγουρα κάνω μόνος μου μεγαλύτερη κατανάλωση από μια παρέα 6 πιτσιρικάδων που παλεύουν έναν καφέ στο 3ωρο και στο 1/3 του χρόνου 

οταν δουλευα πορτα, κατι 50ριδες μονος τους, ειχα εντολη να τους βαζω πισω πισω στα σκοτινα στο μπαρ, να βλεπουν καναν κωλο να χορευει στην μπαρα. Ο λογος ηταν απλος, εκαναν καταναλωση (επινε 5 ουισκακια). Τα νεα τα παιδια δεν ξοδευουν.

Επεξ/σία από Give-me-a-hit
  • Like 7

Παλιά δεν το είχα σκεφτεί αλλά τώρα με τα παιδιά θα μου άρεσε να πάω.

Να πάω και να κάθομαι με τις ώρες ή και με τις μέρες.. Δεν θα με πείραζε καθόλου 😁 😁 😁

• Haha 3

19 λεπτά πριν, nikopoup είπε

Παλιά δεν το είχα σκεφτεί αλλά τώρα με τα παιδιά θα μου άρεσε να πάω.

Να πάω και να κάθομαι με τις ώρες ή και με τις μέρες.. Δεν θα με πείραζε καθόλου 😁 😁 😁

Θα θελες ε;;;;

Λυπάμαι, αλλά την έκανες την επιλογή σου. "Μέσα" το κεφάλι τώρα :P

21 hours ago, GCX said:

Θα πίνατε μόνοι σας καφέ?

ΝΑΙ, ΤΡΈΧΟΝΤΑΣ

Δεν χύνεται; Συνήθως τον πίνουμε καθιστοί, άντε στο χέρι περπατώντας.

• Haha 4

22 ώρες πριν, Macosj είπε

εντωμεταξύ αυτή είναι η μόνη περίπτωση που θα πήγαινα μόνος για καφέ. Τα γερόντια έχουν πλάκα, πας εκεί και λες ότι ο τσιπρας, Μητσοτάκης τους έκοψε την σύνταξη και αρχίζει πόλεμος😂. Πολύ πιο εύκολα θα κάνεις πλάκα και θα συζητήσεις σε καφενεία απο ότι σε καφετέριες που όλα είναι απροσωπα και θεωρείται παράξενο να μιλάει ο ένας άγνωστος στον άλλον 

Η ατάκα που αρχίζει τον πόλεμο, είναι η εξής: 

"Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες"

Δοκιμασμένη και σε χωριό και σε πόλη.

• Haha 8

1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Θα θελες ε;;;;

Λυπάμαι, αλλά την έκανες την επιλογή σου. "Μέσα" το κεφάλι τώρα :P

Η αλήθεια είναι ότι είμαι ήδη "μέσα" με το κεφάλι.

Μόνο το πάνω όμως. 

• Haha 4

39 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Η ατάκα που αρχίζει τον πόλεμο, είναι η εξής: 

"Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες"

Δοκιμασμένη και σε χωριό και σε πόλη.

Και καπάκι πετάς κάτι και για τους ανεπαγγελτους πολιτικούς και τους αρχηγούς τους, και αρχίζει το ματς. 

2 λεπτά πριν, kogba είπε

Και καπάκι πετάς κάτι και για τους ανεπαγγελτους πολιτικούς και τους αρχηγούς τους, και αρχίζει το ματς. 

Μπα πλεονασμός. Άμα την ατάκα, το πράγμα ρολάρει από μόνο του.

• Like 4

Σε τέτοια περιβάλλοντα πετάς ένα "προσωπική διαφορά" και μετά κάθεσαι και απολαμβάνεις 

Ακόμα και σε φράση τύπου "είχα μια προσωπική διαφορά με τον προϊστάμενό μου" πιάνει. Αρκεί να τονιστεί το προσωπική διαφορά :lol:

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...