Apokios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ενδιαφέρον θέμα . Όχι μόνο καφέ αλλά και για ποτάκι έχω πάει μόνος μου . Μερικές φορές θέλω χρόνο με τις σκέψεις μου χωρίς αντιπερισπασμούς. Α, και να παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου Χαχα επειδή βλέπω ότι είμαστε αρκετοί κανονίζουμε συνάντηση σε καφέ Όλοι μόνοι μας στα τραπεζάκια μας να μην λέμε τίποτα 😂😂 2 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Να ανοίξουν καφέ με μονά τραπεζάκια αν είστε πολλοί, μην πιάνετε και διπλά/τετραπλά τραπέζια μόνοι σας. 1 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Πάντως προσωπικά πιστεύω πως κανεις δεν προκειται να σε κοιταξει αν πας μονος σου για καφε. Καταρχήν, που ξερει ο αλλος για ποιον λογο εισαι εκει? Μπορει να περιμενεις κατι ξερωγω. Δεν σημαίνει αυτοματα πως επειδη πηγες μονος, δεν εχεις φιλους λ.χ. Αλλα γενικα, κανεις δεν ασχολείται. Αυτος που θα ασχοληθει, στοιχηματίζω πως δεν θα ειναι καν πανω απο 5 δευτερόλεπτα και μετα θα ασχοληθεί με τα δικα του. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Να ανοίξουν καφέ με μονά τραπεζάκια αν είστε πολλοί, μην πιάνετε και διπλά/τετραπλά τραπέζια μόνοι σας. Το καλύτερο θα ήταν δύο χώροι στην καφετέρια: "ΜΟΝΟΙ" και "ΜΕ ΠΑΡΕΑ". Στους "Μόνους " θα μπορούσε να είχε μονα τραπεζάκια/καρέκλες, ΑΛΛΑ και μεγάλα τραπέζια, για Μόνους που θέλουν να γνωρίσουν άλλους Μόνους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δε θέλουμε ταμπέλες 😛 Επίσης οταν πάμε μόνοι, θέλουμε να ειμαστε ΑΑ ( Ανώνυμοι Αντικοινωνικοί ). Άρα μονά! Ισα να χωράει καφέ, νερό, κινητό και τασάκι 😛 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, stormrain είπε Πάντως προσωπικά πιστεύω πως κανεις δεν προκειται να σε κοιταξει αν πας μονος σου για καφε. Αν το άτομο που πίνει μόνο του καφέ ή ποτό είναι γυναίκα, μην είσαι τόσο σίγουρος 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Αν το άτομο που πίνει μόνο του καφέ ή ποτό είναι γυναίκα, μην είσαι τόσο σίγουρος Από πού και ως πού προκύπτει αυτό; Παντελώς λανθασμένη εντύπωση έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Sibyl είπε Από πού και ως πού προκύπτει αυτό; Παντελώς λανθασμένη εντύπωση έχεις. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Nabuko είπε Ααα, συγγνώμη. Νόμιζα ότι εννοούσες πώς όταν μια γυναίκα πίνει μόνη της καφέ, "ψάχνεται". Εσύ εννοούσες ότι την προσεγγίζουν οι άντρες. ΟΚ, αυτό όντως είναι πολύ πιθανόν να συμβεί αλλά είναι στο χέρι της γυναίκας να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δεν υπάρχει νομίζω πρόβλημα να πάει κάποιος μόνος του σε καφέ ή πιτσαρία ή σινεμά, το χω κάνει, σε πόλη θα έλεγα είναι εντάξει, σε χωριό όμως; Εκεί τι γίνεται; Πάς στον καφενέ που είναι τα γερόντια και σε κοιτάνε λες και είσαι εξωγήινος... έχετε περάσει με αμάξι από καφενείο χωριού γυρίζουν όλοι και κοιτάνε σου λέει ''ποιος είναι αυτός που περνά;''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Δεν υπάρχει νομίζω πρόβλημα να πάει κάποιος μόνος του σε καφέ ή πιτσαρία ή σινεμά, το χω κάνει, σε πόλη θα έλεγα είναι εντάξει, σε χωριό όμως; Εκεί τι γίνεται; Πάς στον καφενέ που είναι τα γερόντια και σε κοιτάνε λες και είσαι εξωγήινος... έχετε περάσει με αμάξι από καφενείο χωριού γυρίζουν όλοι και κοιτάνε σου λέει ''ποιος είναι αυτός που περνά;''. εντωμεταξύ αυτή είναι η μόνη περίπτωση που θα πήγαινα μόνος για καφέ. Τα γερόντια έχουν πλάκα, πας εκεί και λες ότι ο τσιπρας, Μητσοτάκης τους έκοψε την σύνταξη και αρχίζει πόλεμος😂. Πολύ πιο εύκολα θα κάνεις πλάκα και θα συζητήσεις σε καφενεία απο ότι σε καφετέριες που όλα είναι απροσωπα και θεωρείται παράξενο να μιλάει ο ένας άγνωστος στον άλλον Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από Macosj 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ειδικά στο σινεμά, για μένα τουλάχιστον, είναι απόλαυση να πηγαίνεις μόνος σου. ΄Οσες φορές έχω πάει με φίλους (και είναι πολλές αυτές οι φορές), όλο κάτι θα πει ο ένας, όλο κάτι θα ρωτήσει ο άλλος, όλο κάτι θα γίνει τέλος πάντων και θα σε βγάλουν από το κλίμα της ταινίας. Σκεφτείτε τώρα πάνω σε μια κρίσιμη στιγμή του έργου, να σε ρωτήσει ο άλλος αν θέλεις chips, ε, πάει το έχασες το έργο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Sibyl είπε Σκεφτείτε τώρα πάνω σε μια κρίσιμη στιγμή του έργου, να σε ρωτήσει ο άλλος αν θέλεις chips, ε, πάει το έχασες το έργο Έχουν γίνει δολοφονίες με μικρότερες αφορμές !! Το ίδιο συμβαίνει και σπιτι. Ταινίες / σειρές ΜΟΝΟΣ( και αυτό ειναι ΝΟΜΟΣ ) 😛 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_e34 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Διαβάζω τις απαντήσεις πίνοντας μόνος καφέ στην καφετέρια..άραγε τι λένε οι τριγύρω μου... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, lek88 είπε Θα βγαίνατε ποτέ για καφέ μόνοι σας χωρίς παρέα; Ήταν κάτι που δεν τολμούσα να κάνω ποτέ μου γιατί νόμιζα ότι όλοι θα με κοιτάνε περίεργα και θα ντρεπόμουν. Σήμερα λοιπόν τόλμησα να βγω μόνη μου σε καφετέρια της περιοχής μου! Τελικά όλα είναι στο μυαλό... Κάνεις από τα διπλά τραπέζια δεν με κοίταξε περίεργα (ή δεν το κατάλαβα έστω) κ εγώ ένοιωσα αρκετά άνετα για πρώτη φορά. Θα το κάνατε; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα