Προς το περιεχόμενο

Θα βγαίνατε μόνοι για καφέ;

lek88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, lek88 είπε

Εγώ το κάνω για να ξεφεύγω από διάφορες καταστάσεις στο σπίτι. Αν ήμουν μόνη στο σπίτι δεν θα είχα τόσο θέμα 

Εγώ το κάνω γιατί οι γνωστοί και φίλοι είναι "μούχλες" και άμα δεν πάω μόνος θα μουχλιάσω κι εγώ μόνος στο σπίτι.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτό που λέτε, μια αλλαγή παραστάσεων, λίγο η μετάβαση από και προς, λίγο να ταξιδέψει το βλέμα στον κόσμο τριγύρω, μια δύο κουβέντες με τον/την σερβιτόρο/α και ξεφεύγεις….

Βιβλίο, εφημερίδα, κινητό, tablet και καφεδάκι, περνά ευχάριστα η ώρα και θα επιστρέψεις με χαμόγελο.

Αν δεν ταιρίαζουν πάντα οι ώρες με την παρέα, πάντα υπάρχουν δραστηρίοτητες, σπορ, κανα σινεμά κτλ. Ειδικά αν το σπίτι σε “πνίγει”.

Και εγώ δεν το τολμούσα νεότερος, αλλά κόλλησα το “χουι” στον στρατό, όπου η έξοδος ήταν πολύτιμη 😉

• Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

😆Νεότερος το εκανα, για να βρω παρεα... καταλαβαινετε.....Ητανε αρκετα στεκια που αραζανε πιτσιρικες ή κ μεγαλυτερες μονες που ψαχνονταν για "νταραβερι"...😃.

Τωρα βεβαια εχουν αλλαξει πολλα..

Στην επαρχια ανετα πας μονος για καφε..ολο κ καποιο γνωστο θα πετυχεις.

Επεξ/σία από xenkato
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, lek88 είπε

Εγώ το κάνω για να ξεφεύγω από διάφορες καταστάσεις στο σπίτι. Αν ήμουν μόνη στο σπίτι δεν θα είχα τόσο θέμα 

άλλαξε σπίτι -πόλη χωριό δουλειά και συνέχισε να βγαίνεις για καφέ

Επεξ/σία από dkstopo
  • Like 1

6 λεπτά πριν, dkstopo είπε

άλλαξε σπίτι -πόλη χωριό δουλειά και συνέχισε να βγαίνεις για καφέ

Αν γινόταν θα το είχα κάνει. 

40 λεπτά πριν, jimakos00 είπε

Εγώ το κάνω γιατί οι γνωστοί και φίλοι είναι "μούχλες" και άμα δεν πάω μόνος θα μουχλιάσω κι εγώ μόνος στο σπίτι.

Κ εγώ την έχω πατήσει έτσι. Όταν μπορώ εγώ δεν μπορούν αυτοί και το ανάποδο 

3 hours ago, lek88 said:

Σε άγνωστα μέρη θα πήγαινα κ εγώ πιο άνετα για καφέ μόνη. Εδώ που ζω όμως είναι κάπως κλειστή κοινωνία. Οπως και να 'χει όμως χρειάζεται και λίγο ο μαναχισμος 

θα πυγαινα και παλι ανετα και σε γνωστα μερη μονο και μονο για εναν λογο αν στο σπιτι μου δεν θα ειχα την υσιχια μου (γιατι ανετα πινω καφε βλεπωνταντας κατι στο pc) απο την αλλη αν δεν μενω μονο με τα χιλια θα πηγαινα για καφε μονος (δεν υπαρχει τπτ καλυτερο απο το να μην σε ενοχλει κανεις και να κατσεις να χαλαρωσεις

• Like 1

2 hours ago, lek88 said:

Για γυναίκα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος κοιτάει πιο καχύποπτα απ ότι θα δει έναν άντρα να πίνει καφέ μόνος 

τους αγνοεις.τοσο απλα

ας σε κοιτανε και σαν εξωγηινο

• Like 1

Το έχω κάνει πολλές φορές. Κάποιες φορές θες να ξεσκάσεις, να βγεις από το σπίτι να δεις λίγο κόσμο και ας μην τους ξέρεις. Συνήθως είχα μαζί είτε το λαπτοπ, είτε κάνα βιβλίο, είτε (θύμαμαι) είχα συνήθειο παλιότερα να περνάω από το πρακτορείο ξένου τύπου και να παίρνω κάνα περιοδικό για διάβασμα με το καφεδάκι. Χωρίς να κουβαλάω τίποτα μαζί μου πήγαινα κυρίως σε καφέ που κάποιον θα ήξερα έστω και λίγο, τον σερβιτόρο, τον μπάρμαν, και αν βαριόμουν θα λέγαμε καμία κουβέντα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κάνω συχνά από την καραντίνα και έπειτα. Στην αρχή ένιωθα σούπερ λόγω και του ότι είχαν αραιωσει και τα καφέ λόγω του ότι δεν έβγαιναν οι ευπαθεις ομάδες. Σπίτωσανε

Μετά μωλις έβγαλα τα πρώτα μου λεφτά ήταν πάλι όμορφα. Δλδ σχεδίαζα ταξίδια το καινούργιο μου σπίτι που αν και πότε θα νοικιάσω και σκεφτόμουν ποιον θα πρέπει να κρατήσω και ποιον όχι από παλιές επαφές. Τώρα κοινωνικοποίηση σπάνια από μια φορά σε καφέ. Συνήθως όταν πριν την δουλειά βγαίνεις στο ίδιο καφέ και βλέπεις τα ίδια άτομα. 

Τώρα μπορώ να σου πω το έχω βαρεθεί τελείως. Δεν μπορώ να με φανταστώ ούτε ένα λεπτό να πίνω τον καφέ μου και να σκρολαρω διαρκώς όπως κάνεις και εσύ .ούτε βιβλίο λέει. Και ο λόγος που βγαίνεις είναι κλασσικά να βρεις παρέα .  Πλήττω οπότε και το έκοψα. Η παίρνω καφέ στο χέρι και βόλτα η λέμε με κανέναν στην δουλειά καμία κουβέντα . Και αν τύχει και πάω διακοπές η ταξίδια μόνο τοτέ. 

Πλέον νιώθω εγώ παράξενα που οι άλλοι βγαίνουν με παρέες και εγώ απλά αράζω και χάνω ένα δυωρο

Επεξ/σία από alexvi
  • Like 2

ναι θα εβγαινα και το εχω κανει ορισμενες φορες...αλλα μονο σε καποιο "χαλαρο"  καφε και οχι σε καποιο τρενταδικο ή μπαρ που πανε π.χ για χορο.

• Like 1

12 λεπτά πριν, The_Judas είπε

ναι θα εβγαινα και το εχω κανει ορισμενες φορες...αλλα μονο σε καποιο "χαλαρο"  καφε και οχι σε καποιο τρενταδικο ή μπαρ που πανε π.χ για χορο.

Καλά ναι κ εγώ δεν θα έβγαινα σε κλαμπ και τέτοια μόνη μου. Για χαλαρό καφέ μόνο 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, poulinos είπε

starbucks πηγαινουν απειροι πχ για να διαβασουν.

Χολαργού και στάδιου είναι καλό μέρος να πας για διάβασμα χαζό εργασίας. Για μια πολύ καλή εργασία θέλει πιο ήσυχα μερη

6 ώρες πριν, *nenya* είπε

Τα παντα μπορουμε να κανουμε και μονες μας

Εκτός από φλερτ για να μην το πάω παρακάτω. Και κατάντας 40 χρόνων να φαινεσαι σαν συνταξιούχος του ΟΓΑ. Σαν κάτι γριες που έρχονται όταν πάω να δω ντέρμπυ και λένε γεια σας αγόρια με φωνή Βασίλη καρρα

3 ώρες πριν, xenkato είπε

😆Νεότερος το εκανα, για να βρω παρεα... καταλαβαινετε.....Ητανε αρκετα στεκια που αραζανε πιτσιρικες ή κ μεγαλυτερες μονες που ψαχνονταν για "νταραβερι"...😃.

Πόσο είσαι αν επιτρέπεται? Επίσης εγώ θυμάμαι στα late 90s και 00 καλύτερα το καλύτερο μέρος για να πας και καλά για καφέ και μετά την άλλη μέρα για ποτό ήταν τα συνοικιακά μαγαζιά ιδιως Κυριακή πρωί η παρασκευή απογευμα και αυτά τα ταβερνάκια με τους μεζέδες που τώρα γίναν όλα γκουρμέ και πανάκριβα μη χεσω

Επεξ/σία από alexvi
  • Like 1

8 hours ago, mariosnik_ said:

Οκ, άποψη σου. Όπου πάω εγώ είναι σε ψητοπωλεία. Λογαριασμοί πάνω κάτω αναμενόμενοι από 11 ως 15 ευρω το ξέρεις από πριν, σε καφετέριες άμα πάω δεν πίνω καφέ, ψάχνω τίποτε σοκολάτες βιενουα κτλ. Γενικά κόστος προβλεπόμενο. Άμα νιώθεις εσύ κορόιδο τοτε κάθεσαι σπιτάκι σου, δεκτον, εγώ φροντίζω να πηγαίνω σε μαγαζιά που απολαμβάνω το φαγητό. Δεν μιλάμε για εστιατόρια και ταβέρνες με παραπάνω κόστος. Εχω γνωστό που του αρέσει να πηγαίνει σε μαγαζιά γνωστών σεφ και να δοκιμάσει μόνος, έχει δώσει μέχρι και 80 ευρώ, αλλά έχει λεφτά δεν τον νοιάζει, το γουστάρει.

οπως σωστα ειπες υπαρχουν καταστηματα με νορμαλ κοστος που δεν σου πιανουν τον ποπο.

8 hours ago, PadPoet said:

Μετά τα 40 δεν σε πολυνοιάζει τι λέει ο κόσμος. Μόνος για καφέ, μόνος για μπάνιο, μόνος σε ταξίδι(α), μόνος να βλέπω ταινία, πολλά πράγματα μόνος. Αν θέλει κάποιος/α ακολουθεί.

και πριν τα 40 δεν πρεπει να μας νοιαζει

8 hours ago, Dimitris_1981 said:

Έκανες πολύ καλά. Αν θέλεις να κάνεις κάτι ποτέ μην σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι εφόσον δεν τους επηρεάζει αυτό που κάνεις στο παραμικρό.

Προσωπικά το κάνω στις διακοπές για να αποφύγω το ψήσιμο στην ξαπλώστρα. Επισης μου έχει τύχει να πάω για καφέ περιμένοντας τους γνωστούς ασυνεπείς φίλους αντί να σουλατσάρω στα μαγαζιά τριγύρω.
Η αλήθεια είναι ότι αν με κοιτάξουν κοιτάω κι εγώ και γυρίζουν το κεφάλι :D 

Πάντως η νορμαλ άνθρωποι δεν θα ασχοληθούν καν. Αυτοί έχουν το πρόβλημα…

καποιος που θα παραξενευτει να σε δει να εισαι μονος για καφε μαλλον εχει ο ιδιος θεμα οπως ειπες και δεν ξερει με τι να ασχοληθει.

8 hours ago, adi32 said:

Δεν πίνω καφέ. 

Αλλά και πάλι να πάω μόνος μου να κάνω τι? 

Να κοιτάω το κινητό? 

Κάθομαι σπίτι μου καλύτερα ή πάω μια βόλτα σε ένα όμορφο τοπίο. 

Για φαγητό αντε να πας από ανάγκη και πάλι τρως και φεύγεις αμέσως. 

Να κάθεσαι σαν τον κούκο μόνος σε ένα τραπέζι τι νόημα έχει 

χαλαρωνεις εκτος σπιτιου που για καποιους το να εισαι σπιτι δεν ειναι παντα χαλαρωση αν υπαρχουν και αλλα ατομα στο σπιτι.

7 hours ago, Black Demis said:

Το έχω κάνει αρκετές φορές καθος πάω πολλες φορές με μηχανή εκτός πόλης μου και σχεδόν πάντα σε διαφορετικά μέρη έτσι πάω κάθομαι για καφέ μόνος μου

λογω οτι εχω μηχανη εχω γυρισει και εγω απειρα μερη

7 hours ago, tzotzo said:

Κανένα πρόβλημα με το να πας μόνη για καφέ. Το πρόβλημα είναι να βγάλεις κάνα γάλα σε σκόνη στο τραπεζάκι.

γαλα σε σκονη?

7 hours ago, dkstopo said:

Την αλλη φορα παρε εφημεριδα μαζι σου, διαλεξε μαγαζι που εχει περιοδικα, καλούς καναπεδες και σιγουρα μην ασχολείσε με το κινητο και καντο συγκεκριμενες μερες και ωρες.

θελει λιγο ψαξιμο για τετοιες καφετεριες.σε πολλες δεν υπαρχουν περιοδικα δεν υπαρχουν καν καλες καρεκλες.

6 hours ago, atypicalcoder said:

αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ γιατί πολύ απλά δεν είναι πρακτικό. καλό να το βλέπεις στις "ταινίες" αλλά δεν βόλεψε ποτέ.

βγαίνεις από το σπίτι και μια οθόνη (για να ξελαμπικαρεις) και παιρνεις μαζι σου την οθονη... ?

Προσωπικα σπιτι δεν βλεπω ποτε τηλεοραση ουτε καθομαι στο λαπτοπ παρα μονο αν τυχει για δουλεια.οποτε μπορει να παω εξω να πιω ενα καφε και να ψαξω για να οργανωσω την επομενη εξορμηση μου που για μενα ειναι τα βουνα. και ταινιες θα δω μια φορα το μηνα οποτε αυτην μπορω να την δω και σε ενα καφε.

5 hours ago, jimakos00 said:

Έχω πάει αρκετές φορές μόνος για καφέ ή για μπάνιο ή και για περπάτημα με καφέ στο χέρι.

Σαββατοκύριακο πρωί πρωί στην παραλία και απολαμβάνω την ησυχία. Παίρνω κανένα τηλεφωνάκι σε όποιον έχω καιρό να μιλήσω, ακούω κανένα τραγουδάκι και όταν βαρεθώ φεύγω.

Δεν το προτιμώ αλλά από το να κάθομαι μόνος στο σπίτι είναι καλύτερα. Βέβαια δεν το κάνω και συνέχεια γιατί βαριέμαι να βγαίνω και συνέχεια μόνος.

Για φαγητό και διακοπές μόνος δεν το έχω τολμήσει.

Μόνο καμιά βολτίτσα με το αυτοκίνητο.

τολμησε το και για διακοπες.αξιζει με τα 1000

4 hours ago, enrique19 said:

Πολυ συχνα.. δεν ασχολειται πλεον ο κοσμος..ειναι παλιακη συνηθεια θα έλεγα, τα παλαιοτερα χρόνια οντως τους εβγαινε συμπλεγματικό κομπλεξ και χωριατίλα και σε κοιτουσαν..σημερα βγαίνουν πολλοι μονοι τους

δυσκολο πλεον να δωσει καποιος σημασια εκτος αν ειναι κανα χωριο που ξερει ο ενας τον αλλον

5 hours ago, Haldol said:

Πριν χρόνια, είχα την ίδια αίσθηση... ότι αν πάω μόνος για καφέ, ποτό ή φαγητό, θα 'ναι «περίεργο», ή ότι θα με κοιτάνε σαν creepουλα, ή δε ξέρω 'γω τι. Κάπου στα 25 μου αποφάσισα να λύσω το θέμα μου, οπότε άρχισα με πιο light - συνηθισμένες καταστάσεις (σουβλάκι), μετά καφέ, κ.λπ. Και τελικά, όπως είδες κι εσύ, όλα είναι στο μυαλό.

Δε θα σου πω ότι άλλαξε η φιλοσοφία ζωής μου (:P) ή ότι είναι "απελευθερωτικό" (ή οποιαδήποτε παρόμοια αηδία), αλλά τουλάχιστον, fast forward στα 34 μου, δε μου φαίνεται «κάπως» το να κάτσω να πιω μόνος έναν καφέ.

αυτο μας ειχαν περασει κατα καποιο τροπο στο μυαλο μας.αλλα οι καιροι αλλαξαν και ολα αυτα μενουν πισω.

5 hours ago, panostza said:

Αφού το γουστάρεις στα ριαπαπα σου τι σκέφτονται οι άλλοι. Αν και οποιοσδήποτε είναι νορμάλ (και άρα ίσως έχει νόημα να σε νοιάξει) ούτε που θα ασχοληθεί με το αν πας για καφέ μόνη σου ή με άλλους 100.

Δεν ξέρω που ζεις και πόσο κλειστή είναι η κοινωνία. Αλλά ως άτομο που έχω αλλάξει πολλές πόλεις (πολλές μικρές και κλειστές κοινωνίες) για λόγους δουλειάς κτλ και σχεδόν παντού πήγαινα μόνος, προσπαθούσα να συμμετάσχω σε κοινές δραστηριότητες με άλλους (π.χ. γυμναστήριο, χορούς, ορειβατικούς, εθελοντισμό κτλ.) για να σχηματίσω έναν κάποιο κύκλο. Δεν θα βγει ποτέ βεβιασμένα, αλλά αν το κάνεις χαλαρά (και δραστηριότητες που όντως σε εκφράζουν) θα γνωρίσεις κόσμο με τον οποίο έχεις κάποια κοινά.

ο κοσμος παντα θα λεει οσοι λενε.σκοπος ειναι να τους γραφουμε εκει που δεν πιανει μελανι

Έχω πάει αρκετές φορές μόνος για καφέ ή για μπάνιο ή και για περπάτημα με καφέ στο χέρι.

Σαββατοκύριακο πρωί πρωί στην παραλία και απολαμβάνω την ησυχία. Παίρνω κανένα τηλεφωνάκι σε όποιον έχω καιρό να μιλήσω, ακούω κανένα τραγουδάκι και όταν βαρεθώ φεύγω.

Δεν το προτιμώ αλλά από το να κάθομαι μόνος στο σπίτι είναι καλύτερα. Βέβαια δεν το κάνω και συνέχεια γιατί βαριέμαι να βγαίνω και συνέχεια μόνος.

Για φαγητό και διακοπές μόνος δεν το έχω τολμήσει.

Μόνο καμιά βολτίτσα με το αυτοκίνητο.

Οταν ολη την ημερα εισαι με αλλα ατομα καποια στιγμη θες την ησυχια σου

Πολλοι σαπιζουν και μετα το weekend σου λενε ολοι να βγεις.λες και δεν υπαρχει αλλη μερα

4 hours ago, Chuckie667 said:

Αυτό που λέτε, μια αλλαγή παραστάσεων, λίγο η μετάβαση από και προς, λίγο να ταξιδέψει το βλέμα στον κόσμο τριγύρω, μια δύο κουβέντες με τον/την σερβιτόρο/α και ξεφεύγεις….

Βιβλίο, εφημερίδα, κινητό, tablet και καφεδάκι, περνά ευχάριστα η ώρα και θα επιστρέψεις με χαμόγελο.

Αν δεν ταιρίαζουν πάντα οι ώρες με την παρέα, πάντα υπάρχουν δραστηρίοτητες, σπορ, κανα σινεμά κτλ. Ειδικά αν το σπίτι σε “πνίγει”.

Και εγώ δεν το τολμούσα νεότερος, αλλά κόλλησα το “χουι” στον στρατό, όπου η έξοδος ήταν πολύτιμη 😉

ορειβασια,πεζοπορια ειναι 2 ωραια hobby αν καποιος θελει να γνωρισει κοσμο.μαθηματα φωτογραφιας κτλ.

4 hours ago, xenkato said:

εκει ο ενας ξερει τον αλλon οποτε ειναι και καλο και κακο αυτο

3 hours ago, Black Demis said:

θα πυγαινα και παλι ανετα και σε γνωστα μερη μονο και μονο για εναν λογο αν στο σπιτι μου δεν θα ειχα την υσιχια μου (γιατι ανετα πινω καφε βλεπωνταντας κατι στο pc) απο την αλλη αν δεν μενω μονο με τα χιλια θα πηγαινα για καφε μονος (δεν υπαρχει τπτ καλυτερο απο το να μην σε ενοχλει κανεις και να κατσεις να χαλαρωσεις

για αυτο ανεφερα οτι πολλες φορες δεν εχεις ηρεμια σπιτι και πρεπει να βγεις για να ηρεμησεις.

2 hours ago, A7X. said:

Το έχω κάνει πολλές φορές. Κάποιες φορές θες να ξεσκάσεις, να βγεις από το σπίτι να δεις λίγο κόσμο και ας μην τους ξέρεις. Συνήθως είχα μαζί είτε το λαπτοπ, είτε κάνα βιβλίο, είτε (θύμαμαι) είχα συνήθειο παλιότερα να περνάω από το πρακτορείο ξένου τύπου και να παίρνω κάνα περιοδικό για διάβασμα με το καφεδάκι. Χωρίς να κουβαλάω τίποτα μαζί μου πήγαινα κυρίως σε καφέ που κάποιον θα ήξερα έστω και λίγο, τον σερβιτόρο, τον μπάρμαν, και αν βαριόμουν θα λέγαμε καμία κουβέντα. 

ακομα και με καποιο ψιλο αγνωστο ατομο μπορει να πιασεις μια επικοδομητικη κουβεντα

2 hours ago, alexvi said:

Το κάνω συχνά από την καραντίνα και έπειτα. Στην αρχή ένιωθα σούπερ λόγω και του ότι είχαν αραιωσει και τα καφέ λόγω του ότι δεν έβγαιναν οι ευπαθεις ομάδες. Σπίτωσανε

Μετά μωλις έβγαλα τα πρώτα μου λεφτά ήταν πάλι όμορφα. Δλδ σχεδίαζα ταξίδια το καινούργιο μου σπίτι που αν και πότε θα νοικιάσω και σκεφτόμουν ποιον θα πρέπει να κρατήσω και ποιον όχι από παλιές επαφές. Τώρα κοινωνικοποίηση σπάνια από μια φορά σε καφέ. Συνήθως όταν πριν την δουλειά βγαίνεις στο ίδιο καφέ και βλέπεις τα ίδια άτομα. 

Τώρα μπορώ να σου πω το έχω βαρεθεί τελείως. Δεν μπορώ να με φανταστώ ούτε ένα λεπτό να πίνω τον καφέ μου και να σκρολαρω διαρκώς όπως κάνεις και εσύ .ούτε βιβλίο λέει. Και ο λόγος που βγαίνεις είναι κλασσικά να βρεις παρέα .  Πλήττω οπότε και το έκοψα. Η παίρνω καφέ στο χέρι και βόλτα η λέμε με κανέναν στην δουλειά καμία κουβέντα . Και αν τύχει και πάω διακοπές η ταξίδια μόνο τοτέ. 

Πλέον νιώθω εγώ παράξενα που οι άλλοι βγαίνουν με παρέες και εγώ απλά αράζω και χάνω ένα δυωρο

μην το βλεπεις σαν χασιμο χρονου.ισως να μην θες απλα πλεον την ηρεμια

2 hours ago, The_Judas said:

εκει δεν στεκει και πολυ να πας μονος.συνηθως πας καπου για την ηρεμια.

2 hours ago, alexvi said:

Χολαργού και στάδιου είναι καλό μέρος να πας για διάβασμα χαζό εργασίας. Για μια πολύ καλή εργασία θέλει πιο ήσυχα μερη

σταδιου ειναι απο τα ηρεμα starbucks.εχω παει μερικες φορες.

• Like 2

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βγεις μόνος για καφέ, ή έστω περπάτημα άσχετα της ώρας, ειδικά όταν θέλεις να αποφορτιστείς από την εργασία και να αλλάξεις για λίγο πλάνα. Ωραία περιοχή για περπάτημα γενικότερα είναι στο κέντρο προς Ακρόπολη, όπου μπορείς να "χαθείς" σε μια στιγμή από την οχλοβοή του κόσμου στα μικρά όμορφα σοκάκια και αμέσως να επιστρέψεις όποτε το θελήσεις για να πιείς καφέ ή να απολαύσεις το τοπίο της Αθήνας από ψηλά. Γενικότερα έχει και τα διάφορα στέκια με πολύ ή λίγο κόσμο για να πιείς τον καφέ σου και όμορφα landmarks για να θαυμάσεις.

Προσωπικά ως γνήσιο vampire έχω περπατήσει και το βράδυ μετά από κλαμπ μόνος, όπου έφτασα μέχρι τον Λυκαβηττό για να θαυμάσω την σελήνη και να αφουγκραστώ την απαλή οχλοβοή και τα φώτα της πόλης από ψηλά, δεν σε συμβουλεύω βέβαια να κάνεις το τελευταίο μόνη σου και ειδικά το βράδυ γιατί γενικότερα τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι επικίνδυνα και καλό είναι εάν κυκλοφορήσεις το βράδυ να έχεις πρώτιστος καλή παρέα.

• Like 5
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.jpeg.4560af8a764ce775cb2576696e5c31af.jpeg

:lol::lol::lol:

΄Ολα στο μυαλό μας είναι.

Από την στιγμή που δεν ενοχλείτε κανέναν, κάντε αυτό που θέλετε.

Μια χαρά πίνω μόνη μου το καφεδάκι μου όταν δεν έχω διάθεση να βγω με τις παρέες μου και το απολαμβάνω στο έπακρο.

Επεξ/σία από Sibyl
  • Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...